Fullmetal ​Alchemist 14. (angol) (Fullmetal Alchemist 14.) 14 csillagozás

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 14. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ed and Al come face to face with the „father” of the homunculi, who just so happens to be a dead ringer for their own father, Van Hohenheim--a resemblance too uncanny for coincidence. And later, when the allure of immortality proves to be too much for Prince Lin of Xin, he lets Greed take over…literally!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2016
188 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421513799 · Fordította: Akira Watanabe
>!
Yen Press, New York, 2014
192 oldal · ASIN: B00JF4R9GA · Illusztrálta: Hiromu Arakawa
>!
VIZ Media, San Francisco, 2007
192 oldal · ISBN: 142151379X

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Roy Mustang


Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ViraMors P>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 14. (angol)

Most egy kicsit azt érzem, hogy meg kellett volna lepődnöm jó pár helyen, spoiler de nem igazán sikerült. Ha nem is panelről panelre ezekre a lépésekre, de valami hasonló számítottam már. Ed és Al reakcióival és döntéseivel viszont erősen egyet tudok érteni. Ami minden egyebet illet spoiler egyelőre várakozó álláspontra helyezkedtem: lássuk, mi lesz ebből…?

Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 14. (angol)

Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy vagy a boldogult Mangazin, vagy a szintén boldogult A+ fórumán Fullmetal Alchemist topikot olvasgattam a történet alaposabb megismerése előtt, mert így semmi buli nem volt ebben a kötetben a Fater tekintetében :( Pedig olyan sziper-szuper félrevezetősdit csinál vele kapcsolatban a mangaka, de hát spoiler ellen ez nem véd. (Azóta próbálom lehetőség szerint kerülni a spoilereket.)
Nem tudom, említettem-e, de Lint imádom. Ha nem tettem még, akkor közlöm, hogy imádom, ha meg már írtam, akkor írnám még egyszer, hogy imádom. Őrült jó karakterré lép elő.
A führernek nem túl eredetiek az ütőkártyái (túszokat gyűjtögetni nem épp eredeti), de tekintve, hogy a módszere működik, ezért kénytelen vagyok kissé elhúzott szájjal elfogadni ezt a megoldást.

Kaname32>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 14. (angol)

Az anime hamarabb került megnézésre, de örülök, hogy manga hű a teljes sorozat.
Most fognak csak igazán bonyolódni a dolgok, mivel Edék senkinek nem szólhatnak mi történik velük. Ráadásnak Mustang ezredesnek is megnehezítették a dolgát nem csak az emberi áthelyezésével de majd kitalál valamit.
Ilyen élményekkel nem sokára neki ugrok a következő kötetnek


Népszerű idézetek

Fyndra>!

'I'm called many names – 'human weapon', 'monster'… but it's only when I'm figthing a real monster that I feel truly human.'

147. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Roy Mustang
Fyndra>!

'You're definitely the boss of the homunculi. They mock us humans… Call us 'fools'. You have that same look in your eyes.'
”Fools'? I would never call you that. Do you look at the insects that crawl on the ground and consider them 'fools'? No matter how hard an insect struggles, they're so beneath you that it's impossible to care about them one way or the other, right? That's exactly how I feel about you humans.'

18. oldal


A sorozat következő kötete

Fullmetal Alchemist sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 13.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Hajime Isayama: Attack on Titan 20.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Adachitoka: Noragami 7.
Akira Toriyama: Dragon Ball 3. (angol)
Yuki Tabata: Black Clover 6.
Akira Toriyama: Dragon Ball Z 2. (angol)
Akira Amano: Reborn! 12.
Atsushi Ohkubo: Soul Eater 19.