Vampire ​Knight 9. (Vampire Knight 9.) 46 csillagozás

Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Zero még mindig a fejlemények hatása alatt áll, amikor Kaname közli vele, hogy neki kell megölnie Ridót. Zero ellenkezik, de vajon hiába? Az iskolát védelmező Yuuki előtt felbukkan Rido, és a lány végre megtudja, mire is vágyik Rido valójában. Kaname elhagyja az iskolát, hogy véghezvigye küldetését, míg az éjjeli tagozat minden tagja harcba száll… most kezdődik csak igazán a küzdelem!

Eredeti megjelenés éve: 2008

Mangafan, Szigetszentmiklós, 2014
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639794986 · Fordította: Koch Zita · Illusztrálta: Hino Matsuri

diamondfox>!

Áááááh, rohadjon meg!
Túl szép a rajzolás, Yuuki túl szép lett, Zero pedig badass és innentől egyébként tök más, mint az anime, szóval JUPPI *-*
Egyébként Kaname most háttérbe szorult és ennek annyira nem örülök :( Már egész megkedveltem a kis ármányost, erre mindenkit egy gondolattal elintéz, hát miez?! De legalább jön a 10. kötet, ami naaaagy lezárás lesz. Mondjuk ebben az utolsó két oldal vicces volt :DDD „én leülök” :D

puncsoscukor63>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Nem tetszik a dolgok alakulása, nagyon nem így képzeltem az elején. Annak viszont örülök, hogy a „főgonoszok” viszonylag hamar eltűnnek a képből. Zero meg nagyon bizarrul néz ki azokkal az spoiler, és ennél sokkal jobb képességet is kaphatott volna.
Cross Kaien pedig végre normálisan nézett ki a copfja és a szemüvege nélkül.

Karinaa7 P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Még mindig imádom és még mindig nagyon rövidek!!!
Most már tényleg kezd nagyon beindulni ez az egész :D És jujj. Ezt vártam már mióta. Bár vannak benn fura részek. De ezen kívül én nagyon imádom!

Nikol24>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Szegény Zero… Szegény mindig más baját kell megoldania. Izgalmas rész volt, rövid mint a többi.

Alice17>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

na végre elérünk az anime és a manga találkozásához:D

Angieolvas>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Eljött a nagy harc. Mindenki ideges kicsit. Kaname most kissé háttérbe szorult :( Nekem ő a kedvencem. Folytatáááás.

Nikolett0907 P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Mint már megszokott, ezt a részt is imádtam.
Gyönyörűek a rajzok és így befejezni a történetet…már alig várom a folytatását….:)

Himitsu P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Egyike a legszebb borítójú köteteknek. Megkezdődött a harc, visszasírom az idillinek tűnő gimis napokat, közben várom, hogy elcsituljon a vihar.
Szurkolok azért, hogy Kaname és Yuuki kapjon egy kis nyugalmat, mert nagyon rájuk fér.

Alice_and_the_White_Rabbit>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Ez volt az a rész,a mit az animében is nagyon szerettem :), amikor kiáderül, hogy a cím kire utal és minden összeáll.

MewIchigo_Fan_Daniel P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 9.

Nem sűrűn van az, hogy 1 óra alatt végigolvastam az egészet. Ma reggel felkeltem és úgy voltam vele, hogy nem bírok tovább várni.
Ééés… IMÁDTAM! :D Végre rendesen beindult a történet, de még lesz ezt hova fokozni. :)
5/5* :) :)

chieko>!

Az első napsugár, amit vámpírként láttam már nem a régi, gyengéd fény volt.

chieko>!

A tudatlanságomban elkövetett bűneim mélyen a szívembe vésődtek.

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás