Vampire ​Knight 6. (Vampire Knight 6.) 48 csillagozás

Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Zeróból, akit az E-szintűvé válás réme gyötör, önkéntelenül is előtörnek Yuuki iránti érzelmei. A vámpírok estélyén Kaname egy felzaklató kérdést szegez a lánynak: „Akarsz vámpír lenni?” Yuuki, akiben kavarognak az érzelmek, elhatározza, hogy visszaszerzi emlékeit. Eközben a sötétség mélyén megmozdul valami… Itt a rég várt 6. kötet, egy Aidou és Kaname múltjáról szóló extra fejezettel!

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Mangafan, Szigetszentmiklós, 2012
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639794726 · Illusztrálta: Hino Matsuri

Kedvencelte 4

Most olvassa 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

diamondfox P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Érdekes volt a múltbéli fejezet, de valahogy nem tesz boldoggá, hogy csak ilyen extraként van odabiggyesztve, sokat nem tesz hozzá az élményhez. És mi az élmény? Hát az, hogy Yuuki végre válaszokat keres! Igaz, hogy Kaname csáberejét használva tereli a témát, meg ilyen random kérdéseket tesz fel, hogy „akar-e vámpír lenni?” és akkor csodálkozik, hogy Zero még jobban meg akarja ölni… na, nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez a történet kikészít. És a mangát olvasva jövök rá, hogy nagyon sajnálom milyen rossz lett a rajzolása az animének…

6 hozzászólás
ap358 P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Egyre több titkot sejtet a történet, az érzelmek fokozódnak, de ismét előkerült a szájbarágós (visszaemlékezéses) stílus. El sem hiszem, hogy Yuuki csak most gondolkodik el a tíz évvel ezelőtti dolgokon, vagy hogy a fiúkat is csak most kezdi érdekelni Kaname múltja. Kicsit hosszú felvezetésnek találtam ezeket a rejtélyek sejtetéséhez.
Még mindig Zero párti vagyok, sajnálom, hogy ő most kevesebbet szerepelt, ahol viszont feltűnt, ott beindult a dráma. De ő is csak egy helyben állt… vagyis szenvedett.

puncsoscukor63 P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Szeretem ezt a történetet, de jó lenne, ha végre vége lenne a nyűglődésnek, az egy helyben való topogásnak, meg a szerelmi háromszögnek. Ha ez tovább folytatódik a következő részekben, szerintem agylobot fogok kapni.

Karinaa7 P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Az már valami íratlan szabály lett, hogy, amikor ezt olvasom, akkor engem valaki mindig kell, hogy piszkáljon. De ezt leszámítva még mindig nagyon imádom!!
Szerencsére, ma megjött az összes eddigi megjelent rész és jajjj:D Úgy érzem nem fogok aludni mától.
A könyvben tényleg volt, olyan szereplő, akit például a sorozatban nem ismerhettünk meg, és szerintem így sokkal jobb. És nem tudok mást mondani, csak azt, hogy imádom!!!! :D

barbikaunatkozik>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Vajon ki lehet ez a Sara úrnő? Nagyon úgy tűnt, Kanaméval némiképp intim kapcsolatban vannak…amit láthatott Yuuki is *gonosz mosoly jelenik meg az arcán a lány reakciója láttán* Említettem már, hogy nem bírom azt a lányt? Nyafogása sajnos ebben a kötetben már majdnem a „hagyd abba az olvasást” fázisba kerített, de jöttek a megmentők a Hold koleszosok személyében. Egyébként furcsa, hogy Yuukinak még csak most jutott eszében azon merengeni, hogy ki is lehet ő. Az elmúlt években ez hogy nem jutott az eszébe?
A legjobban az említett intézmény lakóinak közös múltját bemutató részek tetszettek. Végre egy kis bepillantást nyerhettem abba, milyenek voltak kisgyerekként. Aranyosa. Egy kicsivel több minden kiderült már a vadászokról és a vámpírtanácsról is voltak sejtelmes félmondatok. Az pedig, hogy egy bizonyos úriember felébred már előre vetíti, hogy még csak most kezdődik igazán a történet.

AliceL>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Ez a rész nem az izgalmak miatt tetszett ennyire (mert az nemigen volt benne), hanem amiatt, hogy rengeteg információ volt benne. Még ha kicsit lassabban is haladt a történet, elég sok mindent meg lehetett ebből a részből tudni. Ráadásul egyre jobban forrósodik a helyzet, látszik, hogy valami készül. Plusz egy-két múltbéli titokra is fény derült. Nagyon tetszett a visszaemlékezős rész, Kaname és az éjjeli tagozatosok nagyon aranyos kisgyerekek voltak. Ráadásul végre egy kicsit többet meg lehetett tudni Kaname-ról.

NagyEdina96>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

A rajzolása még mindig gyönyörű, nem tudok betelni vele.
Nem volt annyi izgalom most benne, de cserébe rengeteg kérdésre választ kapunk. Bár új kérdések is felmerülnek, de ez természetes.
Kezd forrósodni a helyzet. A múlt titkai előtérbe kerülnek és végre ki is derül pár érdekesség.
Yuuki egyre inkább vissza akar emlékezni a múltjára, de ebben különös erők gátolják. Egyre kíváncsibb vagyok mi történt tíz évvel ezelőtt.

Nyírő_Helga>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Ez a kötet nem volt a kedvencem..Valahogy az események nem haladtak,mindenki egy helyben toporgott..Vártam , hogy legyen végre valami de semmi…
Mindegy, minden történetben vannak hullámvölgyek..

Angieolvas P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Az egyik kedvenc manga kötetem. Kaname és Yuuki része nagyon romantikus és aranyos. ♥ Zero kicsit idegesít, de érthető az ő problémái is.

Himitsu P>!
Hino Matsuri: Vampire Knight 6.

Kezd beindulni a cselekmény. Az ilyen visszaemlékezős részek is nagy kedvenceim, jó volt látni Aidou és Kaname múltját.:)
A szereplők továbbra is gyönyörűen vannak megrajzolva!!


Népszerű idézetek

Róka P>!

Ti emberek csak átutazók vagytok a mi világunkban… Az életetek csupán egy pillanat.

Huszonhatodik éjjel


A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Juki Kaori: Angyalok menedéke 3.
Cassandra Clare: A hercegnő
Richelle Mead: A halál csókja
Csóti Lili: Hetedvérig
Richelle Mead: Vérvonalak
Elizabeth Richards: Szárnyak
Gina May Silber: A múlt kísértetei
David Safier: Happy Family – Szörnyen boldog család
Gina May Silber: A rabszolga
Christopher Moore: Vérszívó démonok