Vampire ​Knight 4. (Vampire Knight 4.) 60 csillagozás

Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Felbukkan egy új, titokzatos éjjeli tagozatos diák: Kurenai Maria, aki furcsa érzelmeket kelt Zeróban. Miután azonban kétségei bizonyosságot nyernek, fegyvert ragad és elindul Mariához… de vajon kicsoda az új lány? És Yuuki tud-e segíteni Zerónak?

Eredeti mű: 樋野まつり: ヴァンパイア騎士 (Vampire Knight) 4.

Eredeti megjelenés éve: 2006

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

>!
Mangafan, Szigetszentmiklós, 2012
190 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639794702 · Fordította: Koch Zita · Illusztrálta: Hino Matsuri

Kedvencelte 8

Most olvassa 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
diamondfox P
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

A rajzolás még mindig fenomenálisan szép, Yuuki pedig még mindig rohadt idegestő. és az a legrosszabb, hogy Csifó Dorina hangja maradt meg a fejemben, pedig egy részt láttam csak magyar szinkronnal. killmepls

Tehát: a történet egyre izgalmasabb, végre találkozunk Shizukával, Kaname is bekeményít és Zero életének legszomorúbb éjszakájába is kapunk betekintést. Kell ennél több? Hát persze! Erre van a folytatás :D És akkor még az el-el ejtett szerelmi utalásokról nem is beszéltünk… a kötelező báli jelenet pedig meg is lett :D

>!
AliceL
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Nem tudnám megmondani, hogy miért, de nagyon szeretem a visszaemlékezéseket a három főszereplő gyerekkorára, úgyhogy megint csak örülhettem. Ezúttal Zero volt a soros, jó volt egy kicsit belelátni az ő múltjába is, és megtudni mi is történt pontosan négy éve. Shizuka nekem valahogy nagyon ellentmondásos szereplő volt végig, egyszerűen nem tudom nyugodt szívvel a „gonoszokhoz” sorolni, de nem is teljesen jó. A másik ellentmondásos szereplő Ichiru volt, de ő ment a kedvencekhez.

>!
Batus
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Furcsa, hogy akármilyen gáz, ennek a mangának minden köteténél legalább egyszer könnybe lábadt a szemem. Nem a történet miatt, bár ebben a részben már egész jól kezdenek bonyolódni a dolgok (még ha a szájbarágós stílus továbbra is zavaró). Egyszerűen olyan gyönyörűen rajzolja meg a mangaka a mozdulatokat és az azokat követő mozdulatlanságot, hogy folyton összefacsarodik a szívem. Meg hát a két fiú is folyton olyan szívbe markolóan szomorúan néz..

>!
barbikaunatkozik
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Shizuka felbukkanásával egy kis izgalom is került a sztoriba. Nagyon sajnáltam őt, ami vele történt régen és azt is, hogy így végezte, de ahogy azt Kaname búcsúja is mutatta, minden egy nagyszabású terv része. Sajnos az említett férfiú túl keveset szerepelt ebben a kötetben, viszont cserében ott volt az úrnő és szolgálója. Szerettem volna bővebben is tájékozódni róla, mi történt akkor régen és hova tűntek ilyen hosszú időre, de sajnos erre nem derült fény. Ám a remény hal meg utoljára ;)
Ebben a kötetben igazán nem is Zeroval volt a legnagyobb bajom (de furcsa ezt leírnom), hanem Yuukival. Már tudom hol utáltam meg igazán. A hisztijeivel, az öngyilkos hajlamával és ezzel a folyamatos mártírkodásával az idegeimre ment. „Ő mindent másért tesz”. Na ja…nekem is úgy tűnik.
A plusz fejezet nagyon tetszett.

>!
Karinaa7 P
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Ha egyszer elkezdem olvasni észre sem veszem, de már vége is van… Imádom, de nagyon rövidek. De végre sikerült megszereznem az összes eddigi megjelent részt úgy, hogy nem baj :D
A történet könyvről könyvre egyre érdekesebb és jujjj :D

>!
Lorelle
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Hiou Shizuka megjelenésével kicsit pörgős lett a cselekmény, mindenki Yuukit akarja :DD
Kaname változatlanul helyes karakter. Remélem Zerot meg tudják menteni ^^

>!
Cristaly
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Kedvencem Zero-t múltja viharába kerül. Shizuka-t nem kedveltem valamiért Maria-t potenciális karakternek tartom most is!spoiler

>!
MewIchigo_Fan_Daniel P
Hino Matsuri: Vampire Knight 4.

Elég sok kérdésre kaptunk választ, és újabb kérdések is felmerültek. Csak jót tudok mondani róla, izgalmas és maximálisan le tud kötni. :)


A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nakahara Aya: Love*Com 9.
Yazawa Ai: Nana 18.
Vacuki Nobuhiro: Ruróni Kensin 2.
Juki Kaori: Angyalok menedéke 3.
Maki Murakami: Gravitation 1
Millenni+M: J-pop bálvány 2.
Holly Smale: A lány, aki mindig mindent félreért
Eszes Rita: Rókatündér
Richelle Mead: A halál csókja
Richelle Mead: Vérvonalak