Szövetség (Legendary 2.) 11 csillagozás

Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Lilien ​csupán csak egy-két percig élvezhette apja megnyugtató ölelését, miután a túszcserét követően átsétált a tündérek táborába.
Lughtig védelmezően zárta a lányát karjaiba, és miközben az arcát a lány dús fekete hajába temette hipnotikusan egyetlen mondatot ismételgetett, mely jövőjük záloga lehetett.
– Az engedelmességed most mindkettőnk életét megmentheti.
Lilien akkor még nem értette a szavak jelentését. Apja mondanivalója csak akkor nyert értelmet, amikor kitépték a biztonságot nyújtó ölelésből, és ismételten elhurcolták a tündérek világába, ahol újabb, hosszú napokon átnyúló toronyrabságra kényszerült magányosan. Sem Lughtiggal, sem egyéb, számára ismerős tündérrel nem érintkezhetett. Míg a tanács nem döntött sorsáról, addig csupán csak egy névtelen rab volt a tündérek birodalmának egyik toronyszobájában.
Lilien a napok múlásával egyre inkább megértette a férfi szavainak súlyát a tanácsgyűlés akaratának elfogadásáról – azaz hogy az ő engedelmességén… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

>!
TO-VA TREND, Hajdúböszörmény, 2018
212 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150037653

Kedvencelte 4

Most olvassa 6

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ildiko_Kardos_3>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Imadtam minden egyes oldalat. Olyan jo volt olvasni. Izgalmas volt. Par ora alatt kiolvastam.
Alig varom mar az uj reszet.

Era_olvas>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Sziasztok.
Számomra ez a könyv ismét egy csoda volt.
Imádom Hestia csodás világát, és nagyon remélem, hogy még sokszor érezhetem magam úgy, hogy ott vagyok.
Itt találjátok a videóbejegyzést róla: https://www.facebook.com/eraolvas/videos/616774295465667/
Köszönöm Hestia Potter

ReadandSpeak_Blog>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Nagyon élveztem minden egyes oldalát, szintén nagy kedvencem lett. Izgalmas, esemény- és fantáziadús, szerintem nagyon egyedi és jól felépített gazdag képzelőerővel. Úgy gondolom, hogy az írónő rengeteget fejlődött, természetesen pozitív irányba. A könyv nálam az ajánlott kategóriába került. Olvasd el Te is!

Részletes véleményem: https://rsblog.hu/hestia-potter-legendary-szovetseg/

KökiM>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Nagyszerű folytatása az első résznek, tűkön ülve várom a következő részt.

Aurora_P_Hill IP>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Ami már az első oldalakon feltűnt, hogy a szöveg sokkal gondozottabb és átgondoltabb, mint a sorozat kezdő köteténél. Nem volt hibátlan így sem, elég sokszor volt olyan érzésem, hogy bizonyos részeket átugrott a lektor (a szereplők nevei még mindig hibásak néhol…), de a tördelő is (hatalmas helyek két szó között…)

A történet még mindig jó… lett volna, ha nem kapkodta volna el a szerző, illetve ha van vége is ennek a rengeteg háborús készülődésnek. Mindenki szedi össze az embereket, népszavazás van, kiderülnek a hátsó szándékok, de semmi, mondom semmi esemény nem történik, amire azt mondtam volna, hogy na, végre, ezt vártam. Aminek meglepetésnek kellett volna lennie, nem lett az. Mintha a szerző csak úgy mellesleg írta volna bele ezeket, és bevallom, nem vágott földhöz egyik sem. Ismételni tudom magam: plusz 200 oldal, és egy pöpec történet lett volna a végére. off

A szimbióták gondolata nagyon tetszett, mivel van egyfajta érdekes megoldása ennek az „egybeolvadásnak”. A főszereplők közül nem tudtam senkit sem megkedvelni, mert nem volt rá idő. Ennek ellenére elég színes volt a felhozatal ahhoz, hogy tovább olvassak. Némi brutalitás és erőszak is felbukkant a szövegben, ami színesítette a világot, de mivel hatalmas a téma, nem igazán volt kiemelve semmi. Ezt sajnáltam.

Ha egyszer lesz folytatás, akkor el fogom olvasni, mert kíváncsi vagyok, mi lesz az összecsapásból. Remélem, lesz olyan, mert ez a rész kimondottan csak „előkészült”.

Onita333>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

A gyerekeim megszerették a könyv által az olvasást.
Mára már falják a könyveket.
Nagyon hálás vagyok ezért.

BanaG>!
Hestia Potter: Legendary – Szövetség

Egyre részletesebben tárul fel a világ, melyben játszódik, és annak belső rendszere. Nem bonyolítja túl, csak éppen annyira részletezi, hogy az olvasó el tudja képzelni.


Népszerű idézetek

Bogci P>!

Ne árts sem szóval, sem tettel, sem gondolattal!

90. oldal

Bogci P>!

– Mire várunk itt a parton? Jön a többi boszi is, és kettéválasztjátok a tengert, hogy száraz lábbal jussunk Tanondába, vagy esetleg seprűn repülünk? – Látszott rajta, hogy ő jobban élvezi a saját poénjait, mint a hallgatósága.

11. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Fróna Zsófia: Démonok közt
Lilian H. AgiVega: A Bermudák királynője
On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
Bessenyei Gábor: A feledés folyója
Nyulász Péter: Helka
Martin Kay: Titkok útvesztője
Böszörményi Gyula: Rúvel hegyi legenda
Lupescu Kata: Végső kezdet
Buótyik Dorina: III. Amenemhat rejtélye
Aria Brighton: Vérvörös rabság