Pötty ​könyv 50 csillagozás

Hervé Tullet: Pötty könyv

Ez egy könyv, csak tedd, amit mond, és láss csodát! Élvezetes könyv vagy játék? A könyv lapjain a sárga-piros-kék pöttyöket megdörzsöljük, nyomogatjuk, rákattintunk, a könyvet rázzuk, fújjuk, jobbra-balra döntjük, és a színes pöttyök engedelmeskednek nekünk. Önfeledt, varázslatos könyv vagy játék? mindenkinek.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Vivandra, Budaörs, 2010
54 oldal · ISBN: 9789638883926 · Fordította: Ágoston Alexandra

Kedvencelte 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 21

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Lady_L
Hervé Tullet: Pötty könyv

Rettenetesen utáltam, amíg olvastam (végigcsináltam böcsületesen, @Zonyika a megmondhatója!). Aztán később elkezdett hiányozni, megláttam a csodát!
A pulya szokta a mini ujjacskáival bökdösni a képeken a pöttyöket, pl Szutyejev Vidám meséiben a páva farktollain, és ez a könyv egészen új megvilágításba helyezte nekem a gyermek ezen tevékenységét. Úgyhogy már eldöntöttem, hogy majd kidekorálom magamnak a kedvenc noteszomat pöttyökkel és a hozzájuk tartozó utasításokkal.
UPDATE, kb másfél évvel később. Kihoztam a könyvtárból, a két és fél éves teljesen odavan érte, nagyon-nagyon boldog és lelkes és rázza és nyomja és fújja, és az egész család végigcsinálta már százszor és mindenki szerint fantasztikus. Tényleg nagyon eredeti és szórakoztató, kell egy saját példány. Nagyon melegen ajánlom a kisgyerekeseknek! Akkor láttam meg az igazi értékét, amikor egy kis ideig egy helyben kellett tartanom a gyereket.

3 hozzászólás
>!
Izolda +SP
Hervé Tullet: Pötty könyv

Könyvfesztiválos olvasás. Vigyorgós. Megfelelő korú kölökkel tuti remekül működik. :))

UPDATE
A 2 év 10 hónapos célközönség feje csak úgy virul. :D Tökéletes.

16 hozzászólás
>!
tataijucc P
Hervé Tullet: Pötty könyv

Nyomkodtam a gombokat, tapsoltam a gyerekkönyvtárban, egyre hangosabban és hangosabban – egyszerűen nagyszerű ez a könyv, élveztem nagyon. :)

4 hozzászólás
>!
Bibliomanie
Hervé Tullet: Pötty könyv

Ez haláli! A könyvesbolt közepén nyomkodtam, rázogattam, aztán odavittem @Parsley-nak, ő is tapsolgatott, egy kissrác elrohant melletünk, aranyoska, aztán az anyja is, tiszta hülyének nézett minket. De hát muszáj volt!

>!
holdpillango
Hervé Tullet: Pötty könyv

Hát ez a könyv varázslatos! Ha valaki morcos kedvében jön be a könyvtárba (diák vagy tanár, teljesen mindegy), akkor odaadom neki, és végig kell dörzsölnie, nyomkodnia a pöttyöket, aztán mire a tapsoláshoz elér, addigra 100%, hogy nevet, vihog, de legalább mosolyog.
Néha csoportban is játszunk vele, attól függ, kik térnek be a könyvtárba. (Én már annyiszor végigcsináltam velük, hogy fejből tudom a koreográfiát.)
Azóta minden gyerek ezt akarja kikölcsönözni. :')

>!
bonnie9 +SP
Hervé Tullet: Pötty könyv

A molyon találkoztam a könyvvel és annyian dicsérték, hogy megrendeltem. És nagyon jól dönötöttem. Új könyvvel gazdagodott a „mindkét kicsit EGYSZERRE leköti” című képzeletbeli könyvespolc. Mert mindig történik valami, mert az történik aminek kell és amit ők akarnak (dackorszakban ez központi kérdés), mert nemcsak hallgatni lehet, hanem csinálni is, és mert, mert, mert egyszerűen jó!
Ráadásul továbbfejleszthető (teszteltük két valódi gyermeken) Gyermekmedence bohóc vízköpőjének oszlopa telis-tele színes pöttyökkel. Hogy kerültek ide a könyvből? Szedjük össze, tegyük zsebre, vigyük haza és tegyük bele a könyvbe (nyomva, rázva, akárhogy), kinyitjuk, hűű, szerencsére visszakerültek! És hogy szegény bohócnak ne legyen üres a ruhája, viszünk a könyből neki másikakat. És ez így ment 3 napon át! :)

>!
Dün SP
Hervé Tullet: Pötty könyv

Addiktívak ezek a pöttyök és becsapósak is, az elején tényleg vártam, hogy majd átrendeződnek és mozogni kezdenek (éljen a csupán három órányi alvás), és végül is tényleg, csak kis fáziskéséssel, de össze-vissza vándoroltak és mi nyomkodtuk őket, ráztuk a könyvet és tapsoltunk…

1 hozzászólás
>!
nicolekitti
Hervé Tullet: Pötty könyv

Ez a tegnap este könyve volt :)
Mind a heten jól elszórakoztunk vele. :))

>!
Szávitrí SP
Hervé Tullet: Pötty könyv

Hát ez nagyon vicces! Szeretem az ilyen idiótaságokat. Sajnos a könyvesboltban nem mertem végrehajtani az utasításokat, de azért így is jól szórakoztam. Jó lenne egyszer egy gyerkőccel végigcsinálni. :)


Népszerű idézetek

>!
nagara

Nyomd meg a sárga pöttyöt és lapozz egyet!

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Janikovszky Éva: Már óvodás vagyok
Janikovszky Éva: Már iskolás vagyok
Aino Havukainen – Sami Toivonen: Tatu és Patu elszabadul
Viviane Koenig – Martine Sassier – Daniel Sassier (szerk.): Nagy Larousse kicsiknek – Képes enciklopédia gyerekeknek
Núria Roca: A 6 láb
Csukás István: Az én játékoskönyvem
Carmen Bohera: A kollázs
Noddy legújabb kalandjai Játékvárosban – A varázslatos öntözőkanna
Kádár Kincső – Sándor Krisztina (szerk.): Játékoskönyv
Karlócai Mariann: Komámasszony, hol az olló?