Hermione ​Granger – Képes kalauz 4 csillagozás

Hermione Granger – Képes kalauz

Hermione Granger szinte soha sem szegi meg a szabályokat – kivéve, természetesen, ha meg kell mentenie barátait és szembe kell szállnia a Sötét Nagyúrral, Voldemorttal. A nyolc Harry Potter film alatt, barátaival, Harry-vel és Ronnal átélt kalandjai során Hermione bölcsességről és bátorságról tesz tanubizonyságot, titokban Százfűlé-főzetet készít, megmenti Sirius Black-et az időnyerő segítségével és megalapítja Dumbledore Seregét.
Éld át újra ezeket a pillanatokat a lányról, aki bebizonyította, hogy a mugli születésűek közül is kikerülhetnek minden idők legtehetségesebb boszorkányai és varázslói.

>!
Kolibri, Budapest, 2016
64 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155633904

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

>!
Ferger_Jolcsi P
Hermione Granger – Képes kalauz

Ez a kötet igényesebben lett kiadva, mint a Harry Potter Képes kalauz, nincs tele helyesírási hibákkal, elírásokkal, viszont igazán időrendbe rakhatták volna az oldalakat a fejezeteken belül, mert így eléggé össze van ömlesztve a cselekmény.

>!
gregsys P
Hermione Granger – Képes kalauz

Maga a könyv igényes kivitelezésű – nagyon jó kézbe venni. A képek nagyon jók benne (bár egy-kettő kicsit sötét kép), a szövegeket, ha nem lehetne 3 perc alatt elolvasni, akkor olyanok, mintha ott sem lennének (ráadásul folyton írták, hogy a filmből voltak az idézetek, nekem valahogy máshogy rémlett egyik-másik, mint ahogy le volt írva). Egy gyűjtőnek érdemes, hogy ott legyen a polcán, de azért annál fényévekkel kevesebbért is adhatták volna, mint amennyibe kerül, így az én jézuskám spórolt volna magának :D


Hasonló könyvek címkék alapján

Harry Potter – Képes kalauz
Elisabetta Gnone: Ég veled, Fairy Oak!
Angie Sage: Mágia
J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
Diana Wynne Jones: A másik palota
Dugald A. Steer: Varázslástan – Merlin titkai
John Stephens: A tűz krónikája
Debra Doyle – James D. MacDonald: Mágusiskola
Nyulász Péter: Helka
L. Frank Baum: Óz Smaragdvárosa