Édesebb ​tini élet (Édes tini élet 2.) 32 csillagozás

Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Devon az a fajta srác, aki előtt nincs lehetetlen. Csakhogy a sikeres sportoló elé most egy olyan kihívás került, amire még ő sem volt felkészülve: szerelmes lett.

Elméletileg nem lenne nehéz dolga, hiszen ő a Sir Walton Gimi legjobb pasija, azonban a lány, akit meg kellene hódítania, hallani sem akar a Turner fiú szándékáról. Devon kénytelen minden érzelmét és furfangját latba vetni, hogy meggyőzze Riát az érzései tisztaságáról, ám Rietta makacssága és sok zavaró körülmény is akadályozza, hogy próbálkozásait siker koronázza. A pályán kívül folytatódik veszélyes játék a két kapitány között, ahol már nem egy pénzbeli támogatás, hanem a szívük épsége a tét.

– „Te vagy az első, akinek sikerült elérnie, hogy olyat érezzek, amit azelőtt még soha. Csak nem gondolod, hogy ilyen könnyen lemondok rólad?! Hiszti helyett, kezdj barátkozni a gondolattal, hogy Devon Turner szerelme vagy.
– Álmodik a nyomor!”

Tagok ajánlása: 13 éves kortól

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2022
342 oldal · ISBN: 9789635860210
>!
Book Dreams, Gyömrő, 2021
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635860203

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Devon Turner · Rietta Süß


Kedvencelte 5

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 39


Kiemelt értékelések

Ferger_Jolcsi P>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Az első rész annyira tetszett, hogy azonnal bele is kezdtem a második rész olvasásába, amint befejeztem. Nagyon szeretem az ifjúsági humoros köteteket, úgyhogy ez a sorozat is teljesen levett a lábamról.
Ebben a második részben már kevesebb humor volt, mint az első részben, inkább Devonon és spoiler
Alig bírom kivárni, hogy a harmadik részt is olvashassam. Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy hogyan fog végződni Devon és Ria története. *-*
Bővebben: link

Cs_N_Kinga P>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Abszolút öt csillag, már az első kötetet is nagyon szerettem és a folytatás még jobb lett számomra. Pont jókor is olvastam szerintem, de én amúgy is imádom az ilyen sztorikat. A laza rosszfiús sportoló srác és egy öntudatos lány története, úgy hogy a fiú bevallja szerelmét és mindent megtesz, hogy magába bolondítsa szerelmét. Hát mi ez ha nem a romantikus könyvek netovábbja???? Imádtam!!!! És nagyon várom a következőt!
Ezzel nálam a dobogóra lépett, Heniko Sakka, Leiner Laura, Fróna Zsófi és On Sai mellé ha az ifjúsági magyar szerzőket nézem.

Ruby_εïз IP>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Ez a rész mintha sokkal érzelmesebb lenne, mint az első. Itt már az igencsak bimbózó szerelmen van a hangsúly Ria és Devon között. Devon nagyon szép ívben fejlődött, Ria annyira nem győzött meg továbbra sem.
Ettől függetlenül szerintem ők ketten egy nagyon dinamikus páros, akik kiegészítik egymást, jó hatással vannak egymásra.
Tipikus kis gimis románc, olyan, mint amikért odavoltunk a ’90-es évek végén, 2000-es évek elején. :)

krlany I>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Bírtam az első kötetet is, de ez sokkal kiforrottabb, nyoma sincs az első könyv bicegésének. Nagyon jó jelenetek vannak benne, a karakterek is elindultak valamerre, Devon meg Ria még mindig sok egy kicsit nekem, bár enélkül ez a fajta szerelem nem tudna működni. Mondjuk Riát nem is igazán értem, ritka szeszélyes egy nőszemély, ezzel a spoiler, nem teszik számomra túl szimpatikussá. Devon viszont elég jó fej lett mostanra. A két csapat meg nagyon rendben van, bírom őket nagyon, no meg az igazgatót.
Egy éjszaka alatt befaltam, és nagyon olvasnám a következő részt.

lorettaa>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Köszönöm szépen Heniko Sakka, hogy előolvasója lehettem ennek a fantasztikus könyvnek! Igazán megtisztelő!
Ria egy erős, határozott, céltudatos, heves lány. Aki ha kell, elmegy a végsőkig, csakhogy elérje azt, amit szeretne. (Na, ebben nagyon hasonlítunk)
Devon, nos, ő az a férfikarakter, akiért a lányok megőrülnek. Romantikus a maga módján, és ha kell, kimutatja az érzéseit, megtesz mindent azért, hogy szívszerelmét elnyerje. A két kötet alatt pedig rengeteg változáson megy át.

Maga a történet eseménydús, nincs benne egy olyan oldal sem, ahol az ember azt mondaná, hogy ez unalmas. Magával ragadó és pörgős. Cselekményekben gazdag!
Nyers, de mégis érzelmes.

Köszönöm @Heniko_Sakka

1 hozzászólás
_adfg_>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Ez a páros továbbra is szenzációs. Imádom, hogy Ria és Devon szemszögéből is látjuk a dolgokat, mert így az egész történet sokkal érdekesebb.

takácsera>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Imádtam. Nagyon vártam már, hogy olvashassam. Ria egy erős, határozott, belevaló csajszi. Devon a csajok álma. Mindent megtesz, hogy elnyerje Ria szerelmét. Mindkettőjüket nagyon megszerettem. Érzelmes, esemény dús történet. Köszönöm az élményt. Nagyon várom a befejező részt.

1 hozzászólás
Anna060314>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Összességében tetszett, de számomra nem bírta megütni azt a szintet, amit az első szint hozott.
off
Ebben a kötetben már véglegesen megkedvelten Devont. Szerettem az ő részeit és mindig izgatottan vártam.
Tetszett a spoiler
Ria bár megmaradt önnaga, de látszott hogy nem tud mit kezdeni magával spoiler
Végülis nem volt rossz, bár egy érzelmi hullám volt számomra, de ettől még várom a folytatást.

1 hozzászólás
Dream_Baby>!
Heniko Sakka: Édesebb tini élet

Heniko Sakka ifjúsági sorozatának szeptemberben jelent meg a második része, ami tovább fűzi Ria és Devon kapcsolatát. Mivel az első rész, nagy kérdőjelekkel ért véget, így nagyon vártam, hogy mit takar majd az, hogy „édesebb” lesz a tini élet. Nos, így olvasás után, ennél tökéletesebb címet nem is kaphatott volna a történet.
Nekem már az első kötet is elnyerte a tetszésemet, mert az írónőnek humorosan laza stílusa van. Ő egyértelműen nem foglalkozik a drámaisággal, helyette a szórakoztatást helyezi középpontba. Nagyon kedveltem a hasonlatokat és a helyzetkomikumokat, amikből ebbe a kötetbe is jutott jó pár darab.

Bővebben: https://bdmagazin.hu/dream-baby-blog-heniko-sakka-edese…

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Chöpp P>!

Hihetetlen, milyen gyorsan képes változni az emberek megítélése egyik pillanatról a másikra.

228. oldal

Chöpp P>!

Van egy hatvan kötetből álló romantikus regénygyűjteményem. Ha valaki, hát én felismerem a szenvedő szerelmest.

239. oldal

Chöpp P>!

Az embereket túl könnyen lehet befolyásolni.

102. oldal

lorettaa>!

– Én az a fajta vagyok, aki nem csak fantáziál, hanem el is éri, amit akar.

lorettaa>!

Csak egy dologra figyelt, és az a valami én voltam.

lorettaa>!

Mégis, egy egytől-tízig terjedő skálán miért vagyok egy húszas hülye?!

Ferger_Jolcsi P>!

– […] Kapitánynak lenni egyet jelent azzal, hogy a válladra veszed az egész csapatot – kezdett beszélni a tízes kapitány, majd közelebb sétált Toshikóhoz. – Te vagy az összetartó erő, az, aki megteremti a harmóniát, és az is, aki a harmadik sípszóig folyamatosan hajtja a játékosait. Ezzel szemben, te mit csinálsz? Olyan elveszetten ácsorogsz, hogy kedvem lenne térképet adni a kezedbe.

Anna060314>!

-Markus, mond neked valamit az a szó, hogy „tolerancia"?

149. oldal

>!

Baromi jó látvány lehettünk, ahogy a white parti kellős közepén feszítettünk, még véletlenül sem fehér ruhában, miközben Turner engem tartva a levegőben lassan forog körbe és körbe.
– Szerintem ez egyikünknek sem újdonság – hárított, mintha tényleg a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy realitiként hozzuk a Dirty Dancinget.


A sorozat következő kötete

Édes tini élet sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: Bízz bennem
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Leiner Laura: Ég veled
Csóti Lili: Hetedvérig
On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
Király Anikó: Csak barátok?
Leiner Laura: Egyszer
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
Rick Riordan: A kígyó árnyéka
Rainbow Rowell: Csak így tovább