A ​kerttől a konyháig 1 csillagozás

Hémangi Dévi Dászi: A kerttől a konyháig

Különleges ​könyvet tart kezében a kedves Olvasó.
A főzést, a táplálkozást az élet szerves részeként bemutató, a mindennapok, az évszakok változásaihoz harmonikusan alkalmazkodó szakácskönyvet. Eleven, élő receptgyűjteményt, mely a természettől, táplálékaink „otthonától” a saját otthonunkig, a konyhánkig, megterített asztalunkig követi nyomon a főzés folyamatát.
A konyhát nem egy elszigetelt helyiségként kezeli, ahol a munkából fáradtan hazaérő családanyák elkészítik férjüknek, gyerekeiknek a vacsorát, a másnapi ebédet, hanem egy olyan élettérként, ami a nappalihoz, a gyerekszobához hasonlóan szintén az élet része, ahol öröm létezni és alkotni.
Sőt, ledönti a falakat a nyersanyagok világa és a konyhába kerülő táplálékok között: bevonja a kertet, a kertészkedést is a folyamatba, s ezáltal valóban teljessé, divatos kifejezéssel élve holisztikussá teszi a táplálkozás egészét. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető, az év adott szakaszában a legolcsóbban beszerezhető… (tovább)

>!
Lál, Somogyvámos, 2009
144 oldal · ISBN: 9638867209

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 10


Hasonló könyvek címkék alapján

Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Michael Greger – Gene Stone – Robin Robertson: Receptek, hogy sokáig élj
Gabonaételek
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Balázs Katalin – Kiss Balázs: A Biblia a helyes táplálkozásról
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve