Különleges könyvet tart kezében a kedves Olvasó.
A főzést, a táplálkozást az élet szerves részeként bemutató, a mindennapok, az évszakok változásaihoz harmonikusan alkalmazkodó szakácskönyvet. Eleven, élő receptgyűjteményt, mely a természettől, táplálékaink „otthonától” a saját otthonunkig, a konyhánkig, megterített asztalunkig követi nyomon a főzés folyamatát.
A konyhát nem egy elszigetelt helyiségként kezeli, ahol a munkából fáradtan hazaérő családanyák elkészítik férjüknek, gyerekeiknek a vacsorát, a másnapi ebédet, hanem egy olyan élettérként, ami a nappalihoz, a gyerekszobához hasonlóan szintén az élet része, ahol öröm létezni és alkotni.
Sőt, ledönti a falakat a nyersanyagok világa és a konyhába kerülő táplálékok között: bevonja a kertet, a kertészkedést is a folyamatba, s ezáltal valóban teljessé, divatos kifejezéssel élve holisztikussá teszi a táplálkozás egészét. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető, az év adott szakaszában a legolcsóbban beszerezhető… (tovább)
A kerttől a konyháig 1 csillagozás
Várólistára tette 4
Kívánságlistára tette 11
Hasonló könyvek címkék alapján
- Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Élő édességek könyve ·
Összehasonlítás - Vida Kata: Idei, hazai, zöld ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Élő ételek könyve ·
Összehasonlítás - Gabonaételek ·
Összehasonlítás - Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv ·
Összehasonlítás - Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha ·
Összehasonlítás - Pásztor Katalin – Somogyi-Balogh Magdolna (szerk.): Az Eleki Életmódközpont szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Joan van Rooijen: Napeledel ·
Összehasonlítás - Victoria Boutenko: A nyers étel csodája 84% ·
Összehasonlítás