Egy ​lány belép a bárba (Egy lány 1.) 175 csillagozás

Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Interaktív ​erotikus regény

A legjobb barátnőd az utolsó utáni pillanatban mondja le a bulit, amikor te már ott állsz egy zsúfolt bár kellős közepén talpig díszben – egyedül. Pedig nem volt egyszerű menet, amíg megalkottad a tökéletes frizurát, a sminket, és kiválasztottad a megfelelő ruhát. Kár lenne veszni hagyni ezt az ígéretes estét…

Akkor, mi legyen? Vagy inkább: ki legyen?
Nekiállsz tequilázni a híres rocksztárral? A stílusosan elegáns, sármos milliárdossal ütöd el az időt? Vagy inkább az angyalarcú pultosfiú az eseted, akinek minden porcikája bűnre csábít? És mi van az izmos testőrrel, aki felajánlott egy fuvart a főnöke mesés sportkocsijával? Ha egyik lehetőség sem jön be, hazaérve még mindig becsöngethetsz a szexi új szomszédhoz…
Egy biztos: akárhogy is döntesz, feledhetetlen éjszakában lesz részed!
Ha pedig mohón belevetnéd magad mindegyik kalandba, nincs más dolgod, mint visszalapozni a könyv elejére.

Csak rajtad múlik, mi… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Libri, Budapest, 2014
230 oldal · ISBN: 9789633104262 · Fordította: Steiner Kristóf
>!
Libri, Budapest, 2014
230 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633102619 · Fordította: Steiner Kristóf

Enciklopédia 18

Szereplők népszerűség szerint

Miles Cornuti (Mr. Igéző)


Kedvencelte 4

Most olvassa 3

Várólistára tette 77

Kívánságlistára tette 52

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Talán azzal kezdeném, hogy még soha nem voltam főszereplő egy könyvben sem. Ez a könyv pont attól különleges, hogy itt az lehettem, és IMÁDTAM! :)))

Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre, hisz a borítón ez állt: A te vágyaid, a te döntéseid, a te történeted. Interaktív erotikus regény.
És tényleg! Rendkívül szórakoztató volt, hisz ebben a könyvben te vagy a főszereplő, egy lány aki belép a bárba.
Kalandok sorozata következik, ahol te döntöd el, hogy hogyan folytatódjon a történet.
Flörtölsz, vagy épp továbbmész és erotikus kalandokba bonyolódsz.
A választás a Tiéd :)
Summa summarum olvasás közben remekül szórakoztam, szárnyalt a fantáziám.
Ez a könyv olyan, mintha szerepjátékot játszanál.
Kedvenc lett! :)))
Erotika rajongóknak jó szívvel ajánlom, mert remekül fognak szórakozni olvasás közben :)

9 hozzászólás
Qedrák P>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Utoljára lapozós könyvet nagyjából kamaszkorom vége felé olvastam, ez ugye még az az időszak, amikor nem volt általános az internet, és az ehhez hasonló gyermekcipőben járó interaktív cselekvések mókás elfoglaltságnak tűntek. Aztán @Molymacska olvasmányai között láttam, hogy létezik a lapozós könyvekből erotikus változat. Nosza, fel is keltette az érdeklődésemet, ráadásul mindezt egy női szereplőkkel, nők által megírva, tehát akkor bizonyára szembesülhetek azzal, hogy mit gondolnak arról, ha teszem azt a jól induló estén a férfi magán felejti a zoknit, vagy ápolatlan a fanszőrzete. És akkor ilyenkor választhat, hogy akkor inkább más programot talál estére, vagy eltekint az ehhez hasonló apróságoktól. (Ez legfeljebb az egyik történetben jött össze).
Persze azt kihagytam a számításból, hogy a lapozgatós könyvek, mondjuk a Kaland-Játék-Kockázat úgy aránylik egy átlagos fantasyhez, ahogy ez a lapozgatós egy átlagos erotikus könyvhöz. Tekintve, hogy az erotikus irodalom inkább szokott maszturbációs segédeszköz lenni, mint irodalom, ezért nem számítottam túlságosan magvas mondanivalókra, és e várakozásomban nem is kellett csalatkoznom. Viszont az a benyomásom, hogy a szerzők az önmagában erotikus irodalomhoz kevésnek bizonyuló történeteiket gyúrták össze lapozgatós könyvvé, és ezt a végeredményt olvashatjuk. Ez főleg akkor szembetűnő, amikor kiderül, hogy nincsenek igazi választási lehetőségeid.
Például először végig akartam játszani egy bevállalós, szexistennő vonalat, de már ott megbukott a próbálkozásom, hogy nem engedte a könyv, hogy bugyi nélkül induljak neki az éjszakának. Aztán persze kikötöttem a BDSM-kedvelő milliomosnál, de ott is belefutottam egy ilyenbe, miután arról kellett döntenem, hogy a kikötözött pasinak spoiler. A könyv szerint nem, ráadásul szégyelljem magam. Wtf?
Oké, akkor próbáljunk meg egy konzervatív vonalat. Már amennyiben bármilyen konzervatív vonalról beszélhetünk olyasvalaki esetében, aki azzal a céllal vág neki kiöltözve az éjszakának, hogy ő ha esik, ha fúj, partnert talál magának a lepedőakrobatikához, és mindegy, hogy kit fúj a közelébe a szél. Ezen a vonalon aztán sikerült eljutnom a történet egyetlen női partneréhez (nesze neked konzervatív vonal), aztán némi visszalapozást követően a nyuszis vibrátorhoz, amiről olyan örömódát zengett, hogy már csak az a kérdés, hogy minek tette ki a lábát otthonról. Ez amúgy legalább konzervatív eseménysor volt. Utána persze kipörgettem a többi történetet is.

Maga a könyv nem érdemel három csillagnál többet, és ebből legalább másfelet az ötlet tesz hozzá. Viszont a lapozgatós könyvek eszköztárával szinte egyáltalán nem él, ami teljesen érthetetlen. Nincs a döntéseknek igazi mélysége, és ahol lehetne, ott rögtön visszaránt. És bár nyilvánvaló, hogy nem egy magas irodalmi nívóra törekvő játékkönyvről van szó, de azt azért károsnak tartom, hogy ráerősít a meglévő sztereotípiákra. Az egyetlen kinkster szereplő mi más is lehetne, mint egy milliomos férfi. (Nem ismerős ez valahonnan?) Ráadásul még meg is szégyenít téged a könyv, hogy hogy mersz belemenni a játékába, sipirc el onnan. Legalább egy erotikus könyv ne öltsön magára reverendát, mert az pont olyan rosszul fog állni rajta, mint az apácaruha a felnőttfilmek szereplőin. A folytatást valószínűleg meglesem, meg hátha van még hasonló műfajú könyv is, de az eddigi elvárásaimnál is kevesebbet fogok várni tőle.

17 hozzászólás
PEvice>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Szóhoz se jutok. Hatása alá kerültem. Ez egy nagyon egyedi, ötletes könyv úgy vélem ennek nem nagyon párja a könyv világban. Csak gratulálni tudok az írónőnek a kivitelezés és a történet miatt. Érdekes hogy az olvasó a főszereplő és rengeteg választási lehetőséggel bír. Én személy szerint néha nem tudtam választan ilyenkor az összes lehetőséget elolvastam és utána döntöttem hogy melyik utat járnám be.
Természetesen a könyv minden oldalát elolvastam kíváncsiságom határtalan :)
Erotikus jelenteket sem érzetem soknak tetszett hogy nem olyan részletes :)
Hát furcsa volt buszon meg villamoson olvasni :D a borítóját takargattam rendesen a szex jelenteket a kezemmel takartam :P

13 hozzászólás
AniTiger P>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

A molyon jelenleg 69 %-os ez a mű (illetve mára már 70 %, de ugye ez változik…), szóval nem vártam tőle túl sokat, de tévedtem. Ez egyszerűen szórakoztató és ötletes! Zseniális ez a játékkönyv / lapozgatós játék megoldás, van választék és döntési lehetőség. Tudom, ugyanis végiglapoztam MINDEN eshetőséget!

spoiler

Ha komolyan kéne értékelnem a sztorit, akkor haragudnék Melissára, aki ott hagyott a szószban a csajos estén, illetve én tuti nem maradnék ott egyedül iddogálni egy túlzsúfolt bárban. Bár el sem indulnék otthonról csipketangában… A lényeg az, hogy nem én vagyok ez az Egy lány, de van fantázia az interaktív erotikus regény témában.

Kinek ajánlanám? (18+) nőknek. Kikapcsolódni, szórakozni tökéletes.

Bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/03/helena-sp-e…

5 hozzászólás
Molymacska>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Felkeltette az érdeklődésemet a könyv, hogy erotikus lapozgatós könyvet tarthatok a kezemben, de igazából annyira nem vált be, mint amekkora potenciál van benne.
A rövid bevezető sztori, hogy bemegy a csajszi a bárba, ahol találkozna a barátnőjével, de a barátnője még dolgozik, így pedig elkezd italozgatni és történnek a dolgok.
Az első dolog, ami furcsa volt számomra, hogy nem igazán használja ki a lapozgatós történetek pozitívumait: hogy van választásod. Ebben az esetben csak azt döntheted el, elmész a pasival vagy hazamész, ennél mélyebb döntésed nincs. Például az elején megkérdezi, milyen bugyit szeretnél felvenni, DE nem engedi a játék, csak azt, hogy a tangát viseld (pedig tök érdekes mellékszál lehetett volna, hogyha szexre kerül sor akkor legyen egy döntésed, hogy: ha tangát vettél fel, akkor, és ha nem tangát vettél fel akkor ilyen lesz az éjszakád). Arról pedig tényleg kár beszélni, hogy már az elején, amikor mereng az italokon mit válasszon, én engedtem volna, hogy az olvasó döntsön. Mert buli.
A kevesebb döntés miatt egyértelmű, hogy egy-egy rész viszont hosszabb lesz. Ez nem is baj annyira, de sokszor van döntéshelyzetben, amikor nem dönthet az olvasó (ez mondjuk a kisebbik baj), illetve hogy nagyon egyszerű, sokszor klisés lesz a sztori. Mármint elolvasol egy randiestet, és semmi beleszólásod nincs, de annyira nem is izgalmas, csak a szokásos játszmák vannak benne. Hát hmm…
A kevesebb döntés mellett az is zavart kicsit, hogy nem mindegyik sztori úgy alakult, ahogy gondoltam, és emiatt hát… egyik se volt igazán happy end (bár mit várok én egy erotikus lapozgatós könyvtől, de komolyan). Szóval vannak olyan emberek, akikkel nem lehet összejönni szexre spoiler másokkal meg egészen furcsa a szex spoiler és nem volt olyan verzió, ahol azt mondtam: oh ja, ez aztán igen. Inkább oh mi történik itt és miért pont velem?
Ha pozitívumot akarnék mondani a könyvnek, akkor mindenképpen kiemelném, hogy gyors és nagyon egyszerű. Aki kevesebbet olvas, és kicsit átérzi ezt a pasizós, bulizós életérzést, annak kifejezetten jó olvasmány lehet és kellemes kikapcsolódás.
Engem nem tudott igazán meggyőzni, de ettől még a könyv nem rossz, csak picit suta. Ha valaki szereti az erotikus történeteket, mindenképpen ajánlom legalább egy délutáni lapozgatásra.

Csoszi>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Felkészültél egy izgalmas kalandra? Igen? Akkor lépj be a bárba! Bátran! Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz unatkozni. Számtalan lehetőséged van. Melyiket választod? A vad szexet a híres rockzenésszel? A fergeteges száguldást egy limitált szériájú sportkocsiban a jóképű, izmos testőrrel? Bevállalsz egy kis szado-mazot a Clooney hasonmás médiamogullal? Vagy hazamész és csúcsra járatod a nyuszis vibrátorodat? Esetleg valami mást tennél? Bárhogy is döntesz, tuti, hogy a lila csipketangádat fogod viselni:-)

2 hozzászólás
MVivien>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Nekem ez a rész jobban tetszett mint a másik könyv.Itt kiszámíthatóbbak voltak az események, nem kellett annyiszor újra olvasnom míg eljutottam ahhoz a fiúhoz akihez szerettem volna (négy történetet olvastam el).Nagyon tetszett hogy ismét én lehettem a főszereplő és minden eseményt én alakíthattam.A kedvencem a könyvben Xavier volt, de nagyon tetszett a testőrös történet.Érdekes kis könyvecske.Én meg fordítottam a sorrendet és a másik könyvet olvastam előbb, nekem ez a rész jobban tetszett.

Ruby_εïз IP>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Én elszórakoztam vele. Igaz, kínálhatott volna több választási lehetőséget is.

CsakSimánDorka>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

Hát én megadom rá az 5*ot. Engem nagyon elszórakoztatott :D mindegyik lehetőségen vegigmentem de így is gyorsan haladtam vele :D rájöttem, hogy nekem nagyon is bejönnek ezek az interaktív könyvek :) Kell belőle egy saját példány, hogy meg tudjam mutogatni a nem olvasós barátnőimnek, mert ettől tuti, hogy lesz kedvük olvasni :D

7 hozzászólás
OctoberRain>!
Helena S. Paige: Egy lány belép a bárba

nem volt rossz ez a könyv, jókat nevettem közben, de nem okozott maradandó élményt. egyszeri olvasásra, unaloműzőnek kiváló.


Népszerű idézetek

Cicu>!

Visszamész a fürdőszobába, és szemügyre veszed a pólót. Feliratos.
ISTEN HALOTT! – Nietzsche
NIETZSCHE HALOTT! – Isten

178. oldal

Cicu>!

– Mindig így van ez. Folyton azt akarjuk, ami nem lehet a miénk – állapítja meg.

18. oldal

Cicu>!

Minden nő tudja, hogy egy szimpla kis bugyitól nem remélhet sokat az ember lánya.
Ha vadítóan szexi akarsz lenni, fel kell áldoznod a kényelmed.

5. oldal

Cicu>!

Összevillan a szemetek, és mintha felszikrázott volna köztetek a levegő…

207. oldal

Cicu>!

Van abban valami szokatlanul szexi, hogy egy szinte idegen férfi aktképeket készít rólad.

65. oldal

Cicu>!

Hogy bírtad ki az estét tűsarkúban? Magad sem érted.
Szexistennő ide vagy oda, fáj a lábad, a lila csipketanga pedig kényelmetlenül bevág.

200. oldal

1 hozzászólás
AniTiger P>!

– Mi van azokban a dobozokban? – kérded. – Olyan volt, mintha egy falnak mentem volna neki.
– Könyvek – válaszolja kicsit szégyenlősen. – Van egy betegségem. Ha könyv kerül az utamba, meg kell vennem. Szakmai ártalom. Ezért is költöztem ide. Az előző lakásomban már nem fértek el.

Úgy döntöttél, elfogadod a ragtapaszt

mrsp>!

Hála a füstös sminkednek, a szemed életében nem tűnt még ilyen hatalmasnak. Érdekes, amikor egyszer otthon megpróbálkoztál ezzel, úgy néztél ki, mint egy másnapos panda.

19. oldal, Megérkezel a bárba

Cicu>!

– Üdv a való világban! Tudod, nem gyakran esik meg velem, hogy egy férfi egy másikat küldjön oda, amikor akar tőlem valamit. Kicsit olyan érzésem volt, mintha visszacsöppentem volna az oviba.
– Igazad van, kicsit arrogáns voltam. Mit szólnál, ha meghívnálak egy italra, engesztelésképpen? Igaz egy ponton lehet, hogy szükségem lesz a kezemre, legalább a fizetéshez…
Ekkor veszed észre, hogy még mindig szorongatod a kezét – gyorsan elereszted, mintha csak forró szenet tartottál volna a tenyeredben.
A gondolatok úgy cikáznak a fejedben, mint a buborék a pezsgőben.

24. oldal


A sorozat következő kötete

Egy lány sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi
Karen Marie Moning: Új nap virrad
Tiffany Reisz: A szent
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Kresley Cole: Égsötét
Jeaniene Frost: Síri csendben
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Brittainy C. Cherry: Gravitáció
L. J. Shen: Vicious – Ádáz