Egy ​lány beállít az esküvőre (Egy lány 2.) 80 csillagozás

Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Egy ​volt sulitársadnak végre bekötik a fejét, és te kerülsz a koszorúslányok népes csapatának élére. Neked már nem tudnak újat mutatni, annyiszor csináltad ezt végig. De mi van, ha ez az esküvő más lesz, mint a többi? Ha ügyesen kevered a szálakat, talán nem csak a menyasszony számára tartogat meglepetéseket a nászéjszaka… Forró szenvedély, kéjes izgalom és döntések hosszú sora vár rád minden csak rajtad múlik! Ne feledd, bármelyik utat választod, fantasztikus éjszakában lesz részed. Ha pedig mohón belevetnéd magad az összes élménybe, csak lapozz vissza a könyv elejére, és válassz másik végzetet. A te vágyaid a te törvényeid!

Szeretnél közelebbről megismerkedni a jóképű vőféllyel, aki épp az esküvői sátor mögött gyakorolja a beszédét, és szüksége lenne egy kis segítségre?
Vagy elénekelnél egy duettet az ifjú DJ-vel, akitől a közös produkció után sem kellene elszakadnod?
És mi lenne, ha az esküvőszervező karjaiban kötnél ki, akinek nem csak az ültetési rend és a… (tovább)

>!
Libri, Budapest, 2014
230 oldal · ISBN: 9789633105313 · Fordította: Steiner Kristóf
>!
Libri, Budapest, 2014
304 oldal · ISBN: 9789633103562 · Fordította: Steiner Kristóf

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Declan atya · JD


Kedvencelte 3

Most olvassa 4

Várólistára tette 39

Kívánságlistára tette 24

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

"-Happy end lesz?
-Még nem tudom. Azt hiszem, rengeteg happy end lesz benne."

Jó ötlet, hogy ennyire szabadon lehet alakítani az eseményeket. Elég izgis volt. Szinte mindegyik befejezés kedvezően alakult. Nem is emlékeztem rá, hogy ennyire szórakoztató az egész. Tavaly már olvastam és akkor is tetszett, de már nem minden rész derengett belőle. Most nagyon megfogott a könyv. Az biztos, hogy nem unatkoztam mialatt olvastam.

Molymacska P>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Huh hát ez elég fura volt!
Itt a történet az, hogy koszorúslányként részt vesz a karakter a legjobb barátnője esküvőjén és… Hát nagyjából ennyi, mert van olyan történet, ahol el se jut az ember az esküvőig.
Erre a kötetre is igaz, hogy kevés választásai lehetőséget ad, és sokszor a látszólagos választásnak igazából nincs is értelme, hiszen ugyanoda térsz vissza. Emiatt a szövegek is hosszúak, sokszor klisések, amin csak forgattam a szemeimet, hogy de én ezt nem így gondolom.
Alapvetően kétfajta út lehetséges a játékban: az első, hogy egy randi után elviszed az esküvőre a srácot, vagy nem. Ha nem, akkor kb akármit csinálsz, elég hamar vége lesz a sztorinak (mondjuk elég jól lesz vége szóval… :D ), de pl az én utamban, amit kipróbáltam az esküvőig sem jutottam el. Ha az esküvőre mész, akkor viszont a sikamlós szex jelenteket vérciki részek fogják összekötni. Hát nem tudom, melyik a jobb…
Ami viszont tetszett, hogy itt a szexjelentek tényleg izgalmasak voltak. Az előzőnél úgy éreztem, egyik ilyen jelent se talált be úgy igazán, itt viszont elég sok egészen tetszett, kellemesen játékos volt. Szóval erre nincs panasz.
Ezek az erotikus lapozgatós könyvek nem nekem valóak, de aki szeretne ilyeneket olvasni, annak lehet, hogy tetszene. Történetileg az előző kötet jobb volt, ez a kötet viszont szexjelenetekben volt erős. Ám egyik kötet se volt olyan, ami levett volna a lábamról.

2 hozzászólás
Szami81>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Kovezzetek meg, de nekem ez tetszett :D Tudom, hogy ki kellett volna valasztani mindig, hogy merre haladjon a tortenet, merthogy ez ilyen interaktiv cucc lenne, de en siman csak vegigolvastam.
Konnyu kikapcsolodas, semmi vilagmegvalto, huncut, szexi, nehol tul romantikus, nehol vicces. Szegeny papocska volt a kedvencem. Olvasas kozben vegig ugy vigyorogtam, mint a macska, aki megette a kanarit :D

Csoszi>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Milyen jó lenne, ha az életben a rossz döntéseink után, vissza tudnánk lépni, és kezdhetnénk mindent elölről, hogy egy számunkra megfelelő úton haladjunk tovább. Pont úgy, ahogy ebben a könyvben tehettük. Miután elhatározzuk, hogy egyedül vagy kísérővel megyünk el a legjobb barátnőnk esküvőjére, rengeteg izgalmas lehetőségünk van, hogy jól érezzük, vagy éppen kellemetlen szituációba sodorjuk magunkat. Az viszont garantált, hogy ezúttal sem fogunk unatkozni.

ancsee P>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Hmm, az első rész sokkal jobban tetszett, ezt kicsit untam, nem nagyon kötött le. :( Az alapötlet nagyon jó. :)

3 hozzászólás
MVivien>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Nagyon furcsa volt, hogy én alakíthattam a történetet.Szerintem mindenkinek olvasnia kell legalább egyszer egy ilyen könyvet.Én már az elején tudtam kivel szeretnék lenni,de négy történetet olvastam végig és az ötödikben választottam olyan lehetőségeket, hogy sikerült.A történet nagyon lekötött, nagyon gyorsan lehetett vele haladni.Akit imádtam benne az Steve volt.A másik részt is szeretném elolvasni.

AniTiger P>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Továbbra is némileg kételkedve állok az erotikus könyvek elébe, viszont a játékkönyveket szeretem! Nekem ez az esküvős sztori sokkal szimpatikusabb volt, mint a bárba lépős.

POZITÍV
Rengeteg választási lehetőség van, sokkal több lezárást kapott, mint a másik könyv. Sokkal kidolgozottabbak a karakterek, jobbak a háttér sztorik és a bonyodalmak. Érdekes kis olvasmány, csodás fordítással és szép borítóval. Ráadásul ki van emelve a biztonságos szex.

NEGATÍV
Akárhogy döntök, tulajdonképpen a legtöbbször nem azt kapom… az előző rész kevésbé volt túlbonyolítva, viszont a választás szerint alakult a sztori. Itt meg „Mégis vele lennél?” …Igen!… „Ha mégis vele lennél…, akkor sem így lesz, hanem amúgy.” Pfff…

Humor: STEVE! Úristen ez a pasi! Hát vinnyogtam a röhögéstől, akkora állat! Szegény Jane…

Bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/04/helena-sp-e…

CsakSimánDorka>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Ez most annyira nem kötött le, mint az első rész, így nem is mentem végig az egészen. Csak 2…vagyis 3 választást olvastam el. Abból a papos volt az utolsó, ami nagyon tetszett :D

22 hozzászólás
Vanessa20>!
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre

Ismét olyan mint az előző :D Mindenki megvolt megint.De az tetszett,hogy elvileg egy valakivel talán végre hosszútávú lesz :D Hamarosan én is esküvőre megyek majd tavasszal és remélem ,hogy az én koszorúslányruhám nem lesz ilyen rémes :D Ez járt végig a fejemben míg olvastam :D


Népszerű idézetek

zuna19>!

– Minden nő tudja, hogy a koszorúslányruha a sátán trükkje, hogy tönkretegye az életünket.

(első mondat)

Csoszi>!

Mindenkit magával ragad az esküvői láz, a gyönyörű ruhák, a fantasztikus menü, az, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie… miközben fogalmuk sincs róla, hogy mit is jelent valójában összekötni az életüket valakivel. Rengetegszer látok örök szerelmet és hűséget fogadó párokat, akik esküdöznek, hogy „jóban, rosszban”, anélkül, hogy akár csak sejtenék, hogy a „rossz” mennyi mindent jelenthet.

209. - 210. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Declan atya
Csoszi>!

Köszönöm, hogy itt vagy nekem! És azt is, hogy nem ítélkezel fölöttem…

228. oldal

Szami81>!

(…) lopva Declan atyára pillantasz. Igazán itt lenne az ideje, hogy valaki írjon egy levelet a Vatikánnak, hogy itt valami végzetes félreértés történt, mert ez a pasi túlságosan szexi ahhoz, hogy kivonja magát a piacról.

Kapcsolódó szócikkek: Declan atya
Viktória_Erdei >!

– Helló, ismét – köszön rád a DJ a szobájából kilépve. Visszafordulsz. Annyira izgató, hogy tekintetétől még a Titanicot elsüllyesztő jéghegy is nyomban elolvadt volna. – Kerestelek tegnap este. Bedobhattunk volna valamit lefekvés előtt.

229. oldal (Libri, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: JD
AniTiger P>!

– Biztos nem tudlak meggyőzni, hogy maradj egy koktélra? – kérdezi Mikey.
– Mit szólnál egy Sex on the Beachhez vagy egy Slippery Nipple-höz? Szerintem mindkettő kedvedre való lenne.
Szép, gondolod magadban, úgy fest, Mikey valójában csak egy nőcsábászparódia.
– Ez a szánalmas szöveg be szokott válni? – érdeklődsz udvariasan.

Viktória_Erdei >!

– Ne viccelj! Hosszú hétvége van, és ötven kilométeres körzetben csak esküvőket tartanak. Ezen a helyen csak úgy nyüzsögnek az olyanok, akik jól akarják érezni magukat ma este, anélkül hogy bármire is emlékeznének belőle holnap reggel. Az esküvők furcsa hatással vannak az emberekre: ilyenkor mindenki csupa olyan dolgot csinál, ami normális esetben eszébe se jutna. Szerintem érzik az elköteleződés szagát a levegőben, és betojtak, hogy egyszer majd rájuk is sor kerül. Ez olyan, mint amikor valaki, mondjuk, egy életveszélyes baleset után bepánikol, hogy nem élt még eleget, és mindenféle erkölcstelen szexuális kalandba bonyolódik.

162. oldal (Libri, 2014)

Viktória_Erdei >!

Körbenézel, de Lisa már felszívódott. És vele együtt a vöröske is eltűnt.
Gyorsan írsz neki egy SMS-t:
Ne várj meg ébren.
Hamar visszaír:
Te se engem! És egy jó tanács: drágán add az életed… már ha érted, mire gondolok! :)

168. oldal (Libri, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Willis

Hasonló könyvek címkék alapján

Tara Sivec: Életek és édességek
Meg Cabot: Esküvő olasz módra
Ruby Saw: Az igazi
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Marian Keyes: Rachel vakációja
Helen Fielding: Bridget Jones naplója