Piszkosul ​akarlak (Shacking Up 3.) 87 csillagozás

Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Rian ​Sutter általában nem flörtöl nyilvános helyen, de amikor észreveszi, hogy egy dögös, öltönyös pasi figyeli, akkor arra gondol, hogy aznap talán rámosolygott a szerencse. Vagy erről van szó vagy pedig arról, hogy bejönnek neki az izzadt, jóganadrágos nők, akik edzés után rohannak bevásárolni.

Mint kiderül, egyik sem.

Pierce Whitfield el sem hiszi, hogy milyen szerencsés, amikor sikerül megtalálni azt a nőt, aki meghúzta a kocsija fényezését. De amikor felelősségre vonja a szívdöglesztő teremtést, aki elmenekült a tett színhelyéről, rájön, hogy ketten vannak, és az ikerpár másik tagjára zúdította rá a vádjait. Miközben megbeszélik a javítás költségeit és izzani kezd közöttük a levegő, Rian és Pierce ráébred, hogy nemcsak vonzódnak egymáshoz, hanem még más is közös bennük. Mind a ketten ugyanazt a csodás házat akarják megszerezni Hamptonsban, és egyikük sem akarja harc nélkül átengedni. Vajon képesek-e a szenvedélytől fűtött vetélytársak lángra lobbantani bimbózó… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás

>!
Maxim, Szeged, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634990420 · Fordította: Ipacs Tibor

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Pierce Whitfield · Rian Sutter · Marley Sutter


Kedvencelte 13

Most olvassa 16

Várólistára tette 101

Kívánságlistára tette 91

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Nekem ez most nagyon tetszett.
Humoros, romantikus, sőt, forrón izzó és izgalmas.
Nagyon szeretnék még olvasni az írónőtől. Remélem, a Kiadó tervezi újabb könyvek kiadását.

16 hozzászólás
>!
Márk_2011 P
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Több helyen is szembe jött velem ez a könyv, aztán mikor a könyvtárban megláttam, már tudtam, haza jön velem! Nem bántam meg, hogy elovastam, bár manapság már ritkán olvasok, nagyobb mögöttes tartalom nélküli könyveket. Ezt a könyvet, akár a nyaralás alatt is olvashattam volna, hiszen szinte végig a tengerparton játszódik, és pont egy könnyű nyári történetnek felel meg, ami egy kellemes kikapcsolódáshoz kell! A történet számomra a lánykoromban olvasott, Tiffany, Bianca, Júlia történeteket juttatta eszembe! Bírtam nagyon a két főhősünket, spoilertetszettek a szócsatáik!
Végül is pont azt kaptam amit vártam! Minden agyalás nélkül, csak olvastam!

5 hozzászólás
>!
zuna19
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Nagyon elfajult a történet a végére. Pedig annyira jól indult az egész. Egy nagyszerű alappal jobbra számítottam ennél.
Az eleje megvett magának. A karakterek is a csípős nyelvükkel, ami kifejezetten a kedvencem szokott lenni. Annyira kedvelhető volt már a főszereplő páros az első néhány fejezet alapján. Erre a végére miért kellett ennyire rinyálniuk? Különösen Rian változott meg a szemembe. Nagyon nem tetszett, hogy az írónő ennyire megkuszálta az egészet és ez lett belőle. Kiábrándultam a végére teljesen a könyvből.
Összességében csak azt írhatom, hogy az alaptörténet jó. A karakterek meg nagyjából kedvelhetőek. Én annyira nem éreztem, hogy egy sorozat közepébe csöppentem. Így ezt pozitívan fogom fel.

>!
Enikő_Darai_Enii P
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Hát-hát…
Amennyire vártam @Mercigirl-lel a könyvet, számomra annyira nem hozta azt a szintet, amire számítottam volna. Természetesen azért így is egy üdítő romantikus limonádét kaptam, ami ugyan nem fordította a feje tetejére a világomat, de igazán szórakoztató kikapcsolódást nyújtott. Egy-két klisé is megtalálható volt benne, de remekül kompenzálta őket az írónő stílusa.
Rian és Pierce kapcsolata egyáltalán nem indult zökkenőmentesen, illetve a nagyon vágyott szerelem sem azonnal talált kettőjükre, sőt egy darabig kifejezetten minden ellenük érvelt, de a végén mégis egymás oldalán kötöttek ki. Rian a kissé bajos családi hátterével, csípős beszólásaival, impulzívságával is tökéletesen kiegészítette a főhősünket, aki egyébként engem rettentően emlékeztetett Christian Grey-re. Na nem a perverziói miatt!
Összességében tehát egy nem túl bonyolult, kedvelhető történet volt, ami egyszeri olvasásra nekem tökéletesen megfelelt.

13 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Ütős a kezdőjelenetet, amelyben a dögös ügyvéd úr az élelmiszerbolt kellős közepén felelősségre vonja az edzőruhában nem túl sikkes, de nagyon csinos lányt, aki épp a kuponjait igyekszik beváltani és azt sem tudja hol áll a feje. spoiler A levegő az első pillanattól szikrázik közöttük, és Pierce nem is tagadja a vonzalmát, ám a lány nem az a típus, aki könnyen alakít kapcsolatot. Illetve inkább az egyéjszakás kalandok híve, mivel jó oka van rá, hogy ne sokat áruljon el magáról, mert amikor megtudják a családi körülményeit, általában lapátra teszik a partnerei. Pierce azonban nem adja fel, és véletlen vagy sem, lépten-nyomon egymásba futnak a hamptonsi ingatlanok kapcsán. Jelenleg mindketten ugyanazzal foglalkoznak, házakat adnak vesznek, kiadnak, felújítanak, így nem csoda, ha hamarosan az érdekeik is keresztezik egymást.
Ez a két szeretetre méltó, de a komoly kapcsolattól ódzkodó ember nem tud egymásnak ellenállni, nem telik bele sok idő és Rian gyakorlatilag már szó szerint megkéri Piercet, spoiler A regényben szerencsére kellően szókimondó a szerző stílusa és ezzel a fordító is együtt tudott működni, így forró, szempárásító, de ízléses jeleneteket olvashattam az egymásnak eséseikről, amikből bőven jut az olvasóknak. Külön kiemelem, hogy végigkacarásztam a regényt, remek a humora.
Nagyon tetszett, hogy a szerző mindkét fél fejébe beengedett, felváltva olvashattam a két főszereplő gondolatait. Persze egyre közelebb kerülnek egymáshoz, az érzelmek magasabb szintre lépnek, csakhogy ezt főleg Rian nem akarja beismerni magának. A titkaikat mindketten meg akarják őrizni, de így esélytelen komolyabb terveket dédelgetni, engedniük kell az elveikből, mert arra rájönnek, hogy nem tudnak már egymás nélkül élni.
Pierce… Bár imádom a rosszfiúkat, mégis jó volt olvasni egy olyan dögös pasiról, aki teljesen normális, max annyi a különlegessége, hogy gazdag. De egy pillanatra sem volt nagyképű, undok vagy modortalan.
Nagyon összepasszoltak ők ketten, bár Riannek lehetett volna egy cseppet több önbizalma, megvolt hozzá minden adottsága, kívül-belül. A cselekmény nem mondhatni különösebben izgalmasnak, a fordulatok nem okoznak óriási meglepetéseket és a történet vége sem más, mint a szokásos cukormáz. Mégis nagyon jól összerakott, szerethető regénynek találtam, örülök, hogy megismerhettem a szerzőt, biztosan fogok még olvasni tőle. Jók voltak a mellékszereplők, kíváncsi lettem az ő történetükre is, például ennek a sorozatnak a többi részére.
A regényt elsősorban azoknak ajánlom, akik ki akarnak kapcsolódni, akár nyaralás alatt, akár a tél közepén bekuckózva, garantáltan melegük lesz, és remekül fognak szórakozni. Ne tartson vissza, hogy sorozat 3. rész, abszolút megállja a helyét önálló regényként is.

1 hozzászólás
>!
Zso89 P
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Te jó szagú szent kalács……..
Imádtamimádtamimádtamimádtam.❤❤❤❤❤❤❤❤☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Egyszerűen úgy volt jó ez a könyv ahogy volt.

A fülszöveg igazán megtetszett főleg hogy ismeretlen volt számomra az írónő,a borító is megfogott.

Rian
Egy nagyon kitartó,határozott nő.
Végre egy olyan női karakter volt akit szívből imádtam,de tényleg.
Tetszett hogy okos,pimasz,és sosem tudja befogni a száját amikor kellene.
Viszont olyan könnyen zavarba lehetett hozni hogy csak nevettem rajta,hiába volt pimasz,a cékla minden árnyalatában virított az arca.
Olyan sokat nevettem a beszólásaikon,évődéseiken hogy nyilvános helyen való olvasást semmiképp sem ajánlok.☺️☺️☺️
Tetszett hogy inkább a jelenen volt a hangsúly attól függetlenül hogy tudni lehetett hogy sok rossz dolog történt a múltban.

PiercePiercePierce ❤❤❤
Egyem azt a drága testedet….ööööö akarom mondani a szívedet.❤☺️❤
Úgy beléd estem mint vakló a gödörbe.❤❤❤
Okos?Pipa
Gondoskodó?Pipa
Szexi?Tripla pipa
Ágybéli teljesítmény?Dupla tripla pipa
Egyszerűen imádtam.
Önként és dalolva lóbáltam a bugyimat ami cserben hagyott e remek mű olvasása közben.
A lányos részeimet már meg sem említem,követelték a jussukat na.☺️☺️☺️☺️☺️
Imádtam Pierce-t,tudtam hogy ez a szexi test érző szívet takar,de sokkal többet adott „magából” mint vártam(ha van ennek így értelme)…….
Órákig áradozhatnék még az tuti.

Kb az első 10 oldal után tudtam hogy új kedvencet avattam.
Remélem olvashatom a sorozat többi részét is.
Nem szoktam nézni hogy ki fordította az adott könyvet amit olvasok,de itt már alapból tudtam hogy férfi (egy-két figyeltemnél szóba került) és kíváncsi lettem.
Be kell vallanom kellemeset csalódtam a fordításban.☺️
Pont olyan volt amilyennek lennie kellett,az én „szájízem” szerint volt „fordítva-megírva”.
Ezer százalék hogy újraolvasós lesz.❤❤❤❤❤❤❤❤❤

9 hozzászólás
>!
Ács_Milán
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Piszkosul akartam volna szeretni ezt a történetet… de ez nem nekem íródott.
Mint utóbb kiderült a regény borítója sokkal jobban tetszett, mint a belső tartalom.
A történet nagyon jól indult, viszont nagyon hamar mélyrepülésbe kezdett és ellaposodott.
Viszonylag gyorsan eljutottam arra a pontra, hogy nem is igazán érdekelt már a sztori, csak minél előbb túl akartam lenni rajta. Többször tartottam szünetet olvasás közben, mert annyira nem kötötte le a figyelmemet.
A fentiek következtében a karakterekkel sem tudtam szimpatizálni. Még Pierce sem tudta megmozgatni a fantáziámat és ez valamire azért utal… legalábbis nálam.
Sajnálom! Ez nem az én könyvem volt! :-/

8 hozzászólás
>!
Alexandra0924
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Jaj, hogy ez mennyire jó volt! ❤❤❤❤❤
Rian és Pierce annyira cukik voltak…. gyengéim a se.gfej pasik, de Pierce ezen felül sokkal több volt. Nem sza.ozott, kellett neki Rian és kész, addig nyomult amíg már Rian sem tudott ellenálni.
A lányok története nagyon szomorú, a szülők nem is érdemlik meg, hogy annak hívják őket. Szeretncsére nem kaptak sok szerepet. De az a kitartás nagyon beülendő, amivel a lányok rendelkeztek. Nem adták fel az álmukat, a céljukat és kitartó munkával mindent elértek… no, meg Pierce segítségével. ;-)
Az egyetlen rész ahol egy kicsit fennakadtam, és ezért is a fél csillag levonás, spoiler

Nem olvastam az eredeti nyelven, de ami még külön tetszett, hogy mindent a nevén neveznek. Már néha égnek áll a hajam mikor egy intim jelenet közben jön egy teljesen oda nem illő fordítás/szó, ami miatt ráadásul teljesen ki is szoktam zökkenni. Na itt ilyen nem volt, pont a megfelelő erősségü és minősségü szavak voltak felhasználva.
Imádtam, és köszönöm!

Biztos, hogy újraolvasós lesz!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

3 hozzászólás
>!
turanett P
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Nem igazán értem, hogy itthon a sorozat, miért is a harmadik résszel kezdett. Mindegy is.
Az elején, egy nagyon erős kezdés után, egy kicsit megcsappant a történet. Ugyan is úgy indul a dolog, hogy Pierce letámad egy nőt, Rina-t a áruházban, és azzal vádolja, hogy neki ment a kocsijának, csak ő elhajtott. Persze, ezt a lány tagadja. Aztán csak kiderül, hogy a lány ikertestvére, Marley volt a bűnös. Már ott a boltban szikrázott közöttük a levegő. Persze Pierce nem állt le, folyamatosan ostromolta Rinát. A véletlenek folytán, állandóan össze futnak. Nekem ez egy kicsit sok volt. Tetszett Pierce kitartása, évődése. Miután Rian beadta a derekét, a történek egy picit ellaposodott. Végül jön a konfliktus, ami szerencsére, nem a világ vége. Az epilógus, nagyon is aranyos. Vicces, könnyed, szerelmi limonádé.

1 hozzászólás
>!
Mercigirl
Helena Hunting: Piszkosul akarlak

Az egész úgy kezdődött, hogy @Enikő_Darai_Enii megvette a könyvet, aztán gonosz mágiájával engem is rávett, hogy megvegyem mintha annyira kényszeríteni kellett volna a könyvvásárlásra, és aztán ketten izgatottan vártuk, hogy végre olvashassuk a könyvet, ami annyira érdekelt minket. Pedig mi piszkosul akartuk őt, csak ő nem akart minket :(
De bajban vagyok a könyv értékelésével. Tetszett a könyv, kellemes kikapcsolódást nyújtott, de mégis hiányérzetem van a történettel kapcsolatban. Én picit többet vártam, és szerintem ennek tudható be a hiány is. Az elejét imádtam, főleg a szereplők első találkozását, az tényleg mindent vitt, de aztán kezdett idegesíteni, hogy Mr. Pénzeszsák folyton felvágott azzal, hogy mennyire fürdik a pénzben, és mennyire szörnyű lenne, ha ennek a kellemes fürdőzésnek vége szakadna. Máskor meg hormontúltengéses tini nyuszi volt, aki nem tudta féken tartani magát, vagyis azt, ami a nadrágjában lapult.
Rian belevaló karakter, akinek jól felvágták a nyelvét, és csípős beszólásaival nem hagyja magát.
Ennek ellenére humoros volt, néhány résznél hangosan felnevettem, és összességében tényleg egy könnyed limonádét kaptam, amit bárki szívesen olvas egy nehéz nap után. Kedvencek közé nem kerül be, de tényleg ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer elolvassa.
Ui.: Csak én várom minden könyvben, hogy mi az a hatalmas balhé, ami miatt a kis rózsaszín buborékuk kipukkan a szereplőknek?

31 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Nickie

Ha megmondod annak, akié a szíved, hogy szereted, akkor ez erőt ad neki – olyan erőt, amivel teljessé tehet, vagy összedöntheti a világodat.

261. oldal

5 hozzászólás
>!
Nickie

– Drágám, te most vagy a fénykorodban. Remélem, nem tartogatod magad a házasságra vagy ilyesmi. Minden lovat ki kell próbálnod, mielőtt kikötnél egynél.
– Ezt megjegyzem.

165. oldal

>!
Mercigirl

– Hát, meglep, hogy ekkora egóval egyáltalán be tud jönni az ajtón.

>!
Zso89 P

– Mert úgy nézel ki, mint aki szíveket és ágykereteket tör össze.

>!
Mercigirl

– Mi a fenéért ne? Az a seggfej dögös volt, te meg mindkettőt imádod a pasikban.

>!
Nickie

Csak akkor tudnak cserbenhagyni az emberek, ha engeded nekik. Így hát nem engedtem.

57. oldal

>!
nypiro P

Egy kényelmes fotelben ül, a kezében egy nagy adag valamit szorongatva. Ezúttal nem öltönyt visel. Koptatott farmer és póló van rajta, amin egy hot-dog látható. Nem hittem volna, hogy ez lehetséges, de ugyanolyan jól néz ki farmerben, mint öltönyben – ha nem jobban. Ez szörnyen tisztességtelen. Főleg, hogy minden lányos porcikám ennek megfelelően reagál.

Kapcsolódó szócikkek: Pierce Whitfield · Rian Sutter
3 hozzászólás
>!
Mercigirl

Ha ügyvéd vagy, akkor valaki mindig akar valamit tőled, vagy azt akarja, hogy húzd ki a csávából.

>!
Mercigirl

– Veletek egy légtérben lenni… – Csak nehezen találja a megfelelő szavakat. – Olyan, mintha extasytól utazna az ember, miközben opiátokkal lövi magát.

>!
Renoir

Becsíptem.
Oké, igazából biztos vagyok benne, hogy berúgtam. Már megint.
Zsinórban ez a második ilyen este. A májam meggyűlöl majd, és
fel fog lázadni.

Kapcsolódó szócikkek: Rian Sutter

Hasonló könyvek címkék alapján

Christine Anne Colman: Megsebzetten
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Ruby Saw: Az igazi
Emma Chase: Behálózva
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek
Karina Halle: Veszélyes trükkök