Bloodfire (Blood Destiny 1.) 1 csillagozás

Helen Harper: Bloodfire

Mack might be, to all intents and purposes, a normal looking human, but she lives with a pack of shapeshifters in Cornwall in rural England after being dumped there by her mother when she was just a young child. She desperately wants to be accepted by her surrogate family, not least because a lot of them hate her for merely being human, but for some reason her blood just won't allow the transformation to occur.

With a terrible temper to match her fiery red hair, Mack is extraordinarily useful in a fight, and when her pack alpha is brutally and abruptly murdered, she swears vengeance. Unfortunately, his murder also draws in the Brethren – the leaders of the shapeshifter world – who will slaughter everyone in Mack's small rural pack if they discover her true identity. Unfortunately Corrigan, the green-eyed muscle-bound Lord Alpha of the Brethren, doesn't let much slip by him…

>!
CreateSpace, Washington, 2013
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781490921471 · ASIN: 1490921478
>!
246 oldal · ASIN: B00AU43ZXK

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Ashriver>!
Helen Harper: Bloodfire

Rátaláltam a történetemre. Imádom a természetfeletti fantasy történeteket, főleg amiben az alakváltók a főszereplők. És ez kielégíti a vágyaimat a mágia iránt. Nem mondom, hogy tökéletes, mert nem az. A főszereplő csaj egy kissé, hogy is mondjam naiv is meg nem is, el van telve magával meg nem is. Olyan, nem látja a fától az erdőt. Minden adott volt neki, hogy rájöjjön a titokra, amivel megmentheti a többieket, de egyszerűen nem rakta össze, pedig Alex-nek ez 2 nap alatt sikerült, ami neki egész életében nem esett le. Na ez nem jött be, hogy ennyire vak a tényekre.
A másik meg, hogy egyszemélyes „kalandra” indul, ami inkább volt öngyilkosság a bűntudattól, amivel nem volt képes megbirkózni, így úgy gondolta, hogy majd ő egyedül megöli az ellenséget, mert ugyebár ő annyira jó, s ha nem is sikerül neki, akkor legalább nem veszélyezteti tovább a falkája életét. Szóval ez az önfeláldozás a bűntudattól sem jött be. Mert bűntudata van neki, de ahelyett, hogy szembenézne vele és segítséget kérne, mert ugye egységben az erő, ő inkább úgy viselkedik mint egy éretlen, akaratos tini, aki mindenkinél jobban tud mindent, pedig nem az. Na ez nem jött be, ez a viselkedés, de a többi rendben volt és a könyv olvastatta magát, a hibái ellenére is.
Oh, és még így a végére megemlíteném Corrigant, a Lord Alfát, vagyis az alfák alfáját, aki egy önimádó, öntudatos, szexi, ellenállhatatlan pasi, aki egy kicsit emlékeztet Curranra és pont ezért már most beleszerettem :D

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Blood Destiny sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Breaks
Brandy L. Rivers: In Too Deep
Tenaya Jayne: Forbidden Forest
Jacqueline Carey: Autumn Bones
Keri Arthur: Darkness Unmasked
Laurell K. Hamilton: Crimson Death
Patricia Briggs: Night Broken
Kendra Leigh Castle: Midnight Reckoning
Kelly Meding: Another Kind of Dead