Kezdők ​német nyelvkönyve 21 csillagozás

Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, a mindennapi életben gyakran használt szó és kifejezés található. A szavakat egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén a legfontosabb tudnivalókat összegző néhány oldal következik A nyelvtanról dióhéjban címmel. Befejezésül pedig szójegyzék található. Ebben a magyar ábécé rendjét követve azokat a szavakat, kifejezéseket és mondatokat adjuk közre, amelyek a könyv illusztrált oldalain előfordulnak.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kezdők nyelvkönyve Holnap

>!
Holnap, Budapest, 2017
128 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633491898 · Fordította: Mohácsi-Gorove Anna
>!
Holnap, Budapest, 2015
128 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633490853 · Fordította: Olaszy Kamilla · Illusztrálta: John Shackell
>!
Holnap, Budapest, 2014
126 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633490853 · Fordította: Olaszy Kamilla · Illusztrálta: John Scackell

11 további kiadás


Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

hencsa06>!
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

Még gyerekként kaptam , azóta is kedvenc. Szótanulásra nagyon jó kezdőknek (node azoknak is készült) , gyerekeknek és azoknak akik ritkán használják a nyelvet, ismétlésre jó , hogy ne felejtődjönek el legalább az alap szavak. Másrészt szeretem a könyv vidámságát . a bugyuta kis rajzokkal egyetemben, nem az az érzésem közben, hogy muszájból ismétlek , hanem csak egyszerűen jó lapozgatni.
Dehát ahányan vagyunk annyiféleképpen tanulunk nyelvet , ki így szeret ki úgy.

Alessana>!
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

Hát…
A rajzok jópofák, nagyon ajánlom a vizuális típusoknak mint én is vagyok ,könnyen lehet tanulni…
DE!
Kicsit elavultnak érzem. Ahogyan írtam ki a szavakat, volt egy jó pár, amit nem azon a módon tanultam meg. Utánuk is néztem, hogy most én vagyok a szenilis, és totál más az emlékezett szó jelentése, de persze mindig igazam volt. Lássuk, ezzel és a tesztfeladatokkal mire jutok szombaton, a vizsgámkor.

Pixelhiba>!
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

Maga a sorozat jó kezdeményezés, hasznos, ha tényleg nagyon alapfokra és alapszavakra van szükséged.

Nympha17 IP>!
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

A képek miatt nagyon jó és jól ki lehet belőle gyűjteni az alapszavakat tematikán belül, de sajnos szótár így is mindenképp kell mellé, mert a szavak egy része elég elavult. Volt, amit ebből mondtam a német tanáromnak, ő pedig csak pislogott, hogy honnan szedtem ezt, mert erre a kifejezésre van már egy sokkal rövidebb vagy modernebb szavuk az átlag németeknek. :D

Chris_Q>!
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

Nagyon aranyos, rajzolt képek, amelyek a legfontosabb szavakat gyűjtik össze, és nagyban megkönnyítik a tanulást. Az ugyan látszik rajta, hogy kicsit régi (vannak elavult szavak benne sajnos), valamint a címe eléggé megtévesztő, mert kimondottan nyelvkönyv, hanem képes szótár, de ezenkívül tetszett.

Fanniii>!
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve

Főleg gyerekeknek és abszolút kezdőknek lehet hasznos és szórakoztató egyszerre. Nekem egyébként tetszett, pont az illusztrációk miatt, bár néha nagyon bugyuta volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Hermann Funk – Susy Keller – Michael Koenig – Maruska Mariotta – Theo Scherling: Sowieso 2.
Scheibl György: Érettségi mintatételek német nyelvből
Jürgen Weigmann – Karl Heinz Bieler – Sylvie Schenk – Kászony Rózsa – Müller József – Gyuris Anett: Deutsch international 1.
Keresztes Mária: Magyar-német napszótár
Christine Breslauer: PONS Komplett német nyelvtanfolyam
Német-magyar / Magyar-német kisszótár
Erwin Tschirner: Német szókincs
Ármósné Eisenbarth Magda – Rátz Ottó (szerk.): 8000 germanizmus
Hessky Regina (szerk.): Német-magyar, magyar-német gyerekszótár
Halász Előd – Földes Csaba – Uzonyi Pál: Német-magyar kéziszótár