My ​Unexpected Forever (Beaumont 2.) 158 csillagozás

Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

I expected a life of music.
I expected to raise my son.
It took one look to make everything change.
I never expected happiness.

I never expected to find her.
I never expected to feel desire.
I never expected I’d be a family man.
I never expected to be loved.
I never expected to fall in love.

They say you should expect the unexpected, I didn’t realize my unexpected would be the forever kind.

>!
272 oldal · ISBN: 0989373819
>!
292 oldal · ASIN: B00EOVJWR8

Enciklopédia 1


Kedvencelte 43

Most olvassa 4

Várólistára tette 33

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Hatalmas problémával küszködök, kérem szépen. Méghozzá férfi problémával. Én ugyanis naivan azt gondoltam, hogy Liam Westbury-nél tökéletesebb férfi példánnyal nem igen fogok találkozni a Beaumont sorozatban, erre megjelenik Harrison James, ez az agyontetovált (itt már sejthettem volna, hogy nekem végem van), folyton sapkát hordó, kissé magának való, ugyanakkor mélyérzésű és családcentrikus dobos, és teljesen elrabolja a szívemet. Én meg csak tátogok, mint hal a vízben. Hogy mégis hogyan? És mikor? És miért és mivel és meddig? Egyszerűen elképesztő! És nem csak ez az elképesztő, hanem Heidi McLaughlin is. Annyi tehetség, annyi tudás rejlik ebben a nőben, hogy nem is értem, hogy miért nem csapott még le egy kiadó sem a sorozat folytatásaira! *nagyot dobbant a lábával mérgében*

Magáról a történetről annyit tudok csak elmondani, hogy tökéletes. Az első betűjétől az utolsóig. Egy igazi érzelmi hullámvasút, amin az egyik percben még nevetsz, a másikban pedig folyik a könnyed. Tele van érzelemmel és szebbnél szebb gondolatokkal, miközben – egy lassúbb tempó mellett – olyan témákat boncolgat, mint a gyász, az újrakezdés, a szülő-gyermek kapcsolat és önmagunk és szeretteink elfogadása.

5 csillag, 10 csillag, 100 csillag!

Harrison és Katelyn, ez a tiétek!
John Legend: All of Me
https://www.youtube.com/watch…

4 hozzászólás
Illatos_Hópehely P>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Azért a fél csillag levonás, mert nagyon zavart az elején ez az egyhelyben toporgás.
Értem én, hogy Harrison egy érzelmes srác, de kicsit spoiler gondoltam a tetovált dobosunkat :)
A gyerekek nagyon cukik voltak.
Sam remélem a következő részben már nem zavar be. Ő egy igazi ribi.

Viktória_Erdei >!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Harrison csodálatos pasi, apa. Imádtam a Quinn-nel közös jeleneteiket. Ahogy a lányokkal, Elle-lel és Peyton-nel bánt. Katelyn jobban is bízhatott volna Harrisonban. Hiszen nem írt volna dalt, hogyha nem szeretné, nem vallott volna ennyiszer szerelmet neki. Mindig teljesen őszinte volt vele. Katelyn-nek fel kell fognia egyszer, hogy tovább kell lépni idővel. Olvasás közben rá jöttem, hogy a következő páros, akit összehoznék, az Jimmy és Jenna lenne. A következő könyv tényleg az övék. Kíváncsian várom velük mi lesz. :)

csillagka P>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Ennyi kellett, csak egy kis dőlt betű és mindjárt értelmezhetőbb az egész tartalom.
Na jó kellett hozzá egy hihetetlenül elszánt főhős, egy habozó hősnő, sok lurkó akik engem a leginkább megfogtak ebben a történetben. Harrison egy bátor lélek, egy percig sem hátrált meg a hatalmas családegyesítés folyamata alatt. Szerettem ez a könyvet, becsülöm, és bizony jól esett, jobban mint tini drámák, mert itt nagyobb volt a tét és több a veszteni való.

1 hozzászólás
DarknessAngel >!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Harrisont már az első találkozásuk óta elbűvölte Katelyn így nagyon vártam, hogy olvashassam a történetüket.
Nagyon sok minden megfogott a történetben. Az első részből megtudtuk, hogy Katelyn férje Mason meghalt egy autóbalesetben, hátrahagyva a feleségét és az ikerlányait. Minden egyes visszaemlekézés elszomorított, ami Masonnel volt kapcsolatos. Soha nem gondoltam volna, hogy épp egy olyan karakter fog a legjobban elragadni, aki csak emlékképekben van jelen.
Tetszett, hogy Harrison milyen jól megértette Katelynt. Hogy része akart lenni a lányok életének úgy, hogy Masont sem túrja ki.
Imádtam, ahogy a fiával Quinnel bánt… az összes gyerek imádnivaló volt.
Megtudtuk, pontosan hogy is került Quinn Harrisonhoz, ami nagyon tetszett :)
Katelyn bizalmatlansága volt az egyedüli, ami miatt levonom azt a fél csillagot. Tudom, hogy nehéz volt neki a férje miatt, viszont Harrison nem adott okot a kételkedésre.
Ettől függetlenül, szerintem egy igenis szerethető karakter. Próbálta a lányai számára megadni a legjobbat, és mikor Harrisonnak is behódolt, minden jobb lett.
Az egyik kedvenc részem, amikor Katelyn a temetőben egy jelet vár Masontől, arra vonatkozólag, hogy a férje szeretné-e ha ő továbblépne, még ha az azt is jelenti, hogy egy másik férfit enged az életébe.
Szóval, akinek tetszett Liam Page, az ne hagyja ki Harrison James-t se.

21 hozzászólás
NaNa_88>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

A folytatás ismét felülmúlta elődjét. Legalábbis nálam.
Harrison elképesztően szerethető, kedves és odaadó. Igazi hozzábújnék és csak hagynám, hogy szeressen típus. Felírtam még egy dobost a listámra. :D
Szerintem ezen a sorozaton kívül máshol még nem találkoztam olyan zenész pasikkal, főleg nem rockerekkel, akik ennyire kis tündibündik lettek volna. :D Ha ki is hozzák belőlük a s*ggfejséget, akkor azt jogosan kapják az illetők. Egyfolytában Harrisonért szurkoltam. Hogy végre boldog lehessen. Katelyn engem sokszor kiakasztott. Főleg a végén, a nagy balhénál. Hát ott konkrétan idióta volt. Nagyon felképeltem volna. Egyrészről megértettem, hogy számára ez az egész nem könnyű és helyre kell raknia magában a dolgokat. Másfelől viszont csinált/mondott olyan irracionális dolgokat, amiket már nem lehetett a gyásza számlájára írni, mert egyszerűen csak felfoghatatlanul hülye volt.
A gyerekek változatlanul édesek és adnak egy kis pluszt a történethez. spoiler Tetszik ez a családias hangulat. Igazi kellemes kikapcsolódás közöttük lenni. Mint egy puha takaró, amibe betakarózol és bekucorodsz. Lélekmelegítő. ^^

nykyriana>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Már az első résznél tudtam, hogy Harrison történetét nagyon fogom szeretni :) Most már ki is merem jelenteni, hogy Liam Harrisonhoz képest piskóta volt :D :D :D
Harrison egyszerűen lenyűgözött!!!
Ahogy lassan, türelmesen – elég teret adva Katelynnek – „becserkészte„ a lányt… ahogy a lányokkal bánt ( ebből a „Harrison is a real life coloring book„-os rész volt az egyik kedvencem :D )… ahogyan a fiát nevelte és szerette… a dobolás… a családja… a barátai… kijelenthetem, hogy számomra ő a TÖKÉLETES KÖNYVES ÁLOMPASI!!! :D

Silverlight>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

A második rész szintén az újra kezdésről szól. Egy szeretett férfi elvesztése után nehéz a továbblépés, s a főszereplő nőnek a saját harcát kell megvívnia a szíve ellen. Vajon képes megnyílni egy lehetséges új szerelem előtt? Néha elég idegesítő is, hiszen folyton azon kattog, hogy spoiler. A gyerekek nagyon aranyosak. Harrison egy olyan zenész, aki álarcot visel, s keveseket enged magához közel. Lassan alakul a történet és a két szereplő közti kapcsolat. A történet vége egy kicsit belassul, unalmassá válik, majd megint felélénkül. Aranyos történet és nagyon tetszett. Az előző részhez képest ez sokkal jobb. Magával ragadó történet, amit alig bírtam letenni.

janka0416>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Borító: 5/4 – második borítókép jobban tetszik :)
Cselekmény: 5/4 – Semmivel sem jobb, semmivel sem rosszabb az első résznél. Sőt ami az első részben jó volt, a másodikban már kevésbé, és ugyanez fordítva.
Az tetszett a legjobban ennél a résznél,hogy a szereplők egy igazi nagy családot alkottak. Mindenhol ott voltak a gyerekek,ami teljesen meghitté varázsolta a regényt.
A szereplők..talán a szokásos felállás, mindig van egy aki kiakaszt, akibe „szerelmes" leszek, és egy aki megnevetett.
Aki kiakasztott az Katie. Tipikus nő, az első részben sajnáltam, de itt már nem tudtam. Megértettem az érveit, de tudnia kell az embernek elengedni dolgokat. Akármennyire is fáj.
Akibe majdnem beleestem az Harry/Harrison. Nekem imponált,hogy dobolsz, és hogy sapkát hordasz, bár egy idő után… főként nyáron, nem a legjobb választás.
És végül Jimmy ,idézem: „ Jenna kedves én olyan férfi vagyok,aki héba-hóba benne van egy jó kis ölelkezésben…" :DDD imádnivaló.
Dióhéjban ennyit a második részről. Akinek tetszett az első ne halassza el másodikat sem :)
*Limp Bizkit – Behind Blue Eyes* – http://www.youtube.com/watch…

10 hozzászólás
Laura_Bakos P>!
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever

Egy kicsit fáj a szívem azért, amiért régen elkaszálták a sorozatot, és hozzánk csak rajongói fordításként érkeztek meg a folytatások. Már az előző kötetben is kíváncsi voltam, hogyan folytatódik majd H és K története. Érdekelt, vajon hogyan jönnek össze, min mennek keresztül azért, hogy a végén boldogok legyen együtt. Be kell vallanom, nekem ez sokkal jobban tetszett, mint az első, mert itt kicsit szimpatikusabbak voltak a karakterek, bár sok hasonlóságot találtam köztük.


Népszerű idézetek

DarknessAngel >!

“He’s a part of your life and he’s part of the girls’ life. I’ll never ask you not to talk about him when I’m not around. I’ll never ask you to stop loving him. If he was here, I’d hate him.” I shake my head because that’s not true.
“No, I probably wouldn’t know you if he was here, and for that I’m both thankful and remorseful because his girls are the best, most beautiful girls that I’ve ever encountered, and I want to do right by not only them, but him too.”

Fay >!

Love doesn’t know the way someone looks. Love knows the inside of who that person is.

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
NightStar>!

I know I shoulda known better,
But my heart trapped my mind
Since the day I met her
I knew she was the hurting kind
That type of heartbreaker,
It aint nothing new it takes one
To know one, I know I've broke a few.

Like a drink to a drunk
Bullet in the gun,
Just one more kiss
And I will be done.

I shoulda learned my lesson
After all these days, years,
Shoulda seen it coming
But it is already here
A girl like that is
Guaranteed Tears.

LyennSunny>!

"I don’t think she likes my tattoos, and I’m very different from her husband.”
Quinn rolls his eyes. He’s far too smart for his age. “I think your tattoos tell a story, maybe she should learn to read.

krisztin1>!

I don’t care that the way he looks at me makes me feel wanted.
I don’t care that the way he looks at me makes me feel desired.
I don’t care that the way he smells makes mewant to crawl into his skin until I’m enveloped in his scent.

Sunshine>!

The music sheet doesn’t make any sense. I’ve been over it a hundred times or more and it’s still all a blur.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

Beaumont sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love
Kristen Callihan: Idol (angol)
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes
John Green: The Fault in Our Stars
Jessica Park: Flat-Out Love
K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths
Jamie McGuire: A Beautiful Funeral
Taylor Jenkins Reid: Forever, Interrupted
Amy Harmon: Making Faces