Forever ​My Girl – Örökké a csajom 669 csillagozás

Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.

Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát… A mosolyát…

Most hazafelé tartok.

Tíz év telt el.

Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.

Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem…

Eredeti mű: Heidi McLaughlin: Forever My Girl

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
304 oldal · ISBN: 9789632549316 · Fordította: Rákócza Richárd
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548319 · Fordította: Rákócza Richárd

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Liam Westbury (aka Liam Page) · Josephine (Josie) Preston · Katelyn Powell


Kedvencelte 118

Most olvassa 32

Várólistára tette 303

Kívánságlistára tette 285

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

>!
Bitten
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Juhúúúú lesz belőle film….. kicsi mancsát összeteszi….. szemét becsukja…..imádkozik!!!!
Istenkém csak el ne szúrják!!!!!!
Ugy szeretem a párosunkat és a barátaikat !
Mozgalmas kis story, jó szereplőkkel és számtalan le nem fordított résszel…..
Folytassuk hát fohászunkat!!!!
Add kérlek ha kijön a film és nagy siker lesz vegye meg vmelyik magyar kiadó és adja ki nekünk!!!! Mert magyarul jobban szeretünk olvasni!!!!!!
Amen

21 hozzászólás
>!
ZitussKa P
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Számomra az a lány megrengette a világot.
S őszintén szólva, még mindig megrengeti.

Hogy is van az, hogy az a könyv, amit igazán szeretünk minden egyes újraolvasással mintha megrövidülne? :) Ezt èrzem.
Számomra mindig különleges helye lesz a szívemben ennek a törtènetnek ès jelen állás szerint kèptelen leszek valaha is megunni. Van ami változik, ám van ami nem. Egy jó könyvhöz való ragaszkodásom is ilyen.
Szeretem Liamet, megkedveltem Josiet ès ez az egyik legjobb második esèly sztori amit valaha olvastam.
Kedvenc.

>!
kellyolvas P
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Megláttam a trailert, és le kellett vennem a polcomról soron kívül ezt a kis romantikus gyöngyszemet. Így már ezekkel a szereplőkkel képzeltem el a történetet, leszámítva a gyerek nemét és az eltelt évek számát, ami nem stimmelt.
Imádtam, könnyed, egyéjszakás olvasmány volt, faltam a sorokat. Valahogy jobban magával ragadott, mint a hasonló new adult regények.
Nekünk fura ez a valósítsd meg az álmaidat cucc, de én örülök, hogy legalább ott beléjük nevelik, és ők legalább megpróbálják. Egy életed van, és ha van lehetőséged, akkor használd ki. Liam megtette, én ezért nem tudtam haragudni rá. Igazából nem is ezt bánta meg. Nem minden mozdulatával értettem egyet, de nagyon megszerettem a karakterét.
Cuki történet, csak ajánlani tudom.

3 hozzászólás
>!
Sippancs P
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Semmitmondó cím? ✓
Előnytelen borító? ✓
Olyan beltartalom, amire álmomban sem gondoltam volna? ✓

Nem tudok mit mondani azon kívül, hogy fene azt a nagy előítéletességemet! Mert én ezzel a könyvvel évek óta szemeztem, csak ugye a cím, a borító és a kiadó… valahogy nagyon nem akaródzott egy ilyen triumvirátus mellett a kezembe vennem. Aztán a minap szembe jött velem molyon, és bammm, nekem végem lett. Már az első néhány oldal után tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de hogy ilyen mélységekig lenyúló, ilyen meghatározó, magával ragadó és minden érzésemet szabadjára engedő, azt nem sejtettem. Úgyhogy annyit tudok csak mondani: tanuljatok a példámból, és OLVASSÁTOK! Olvassátok, mert ez nem egy akármilyen történet.

Liam és Josie, ez rólatok, értetek szól!
Whitney Houston: My Love Is Your Love
https://www.youtube.com/watch…

13 hozzászólás
>!
pveronika P
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Meglepően jó volt ez a könyv. Főleg az elején lepődtem meg, hogy nem teljesen egy tipikus cukormáz történetnek indult, hanem egészen megható részek is voltak benne. Persze az egész a „Nagy Amerikai Álom” köré szerveződik, hogy aki nagyon akarja az egy kis egyetemi „karaoke” után egyből rock sztár lehet, majd a Rolling Stones címlapján viríthat, aztán hazatér és egyből hétvégi apukává avanzsál. :))) De azért tetszett, annak ellenére, hogy engem iszonyatosan idegesít ha könyv jelen időben írja le a cselekményeket. Valahogy olyan gagyi ez a stílus, de lehet hogy ezzel csak én vagyok így. Viszont a fordítás kritikán aluli volt. Többször is előfordult, hogy kétszer is elolvastam a mondatot, mert egyszerűen nem volt úgy értelme, aztán el kezdtem gondolkodni, hogy vajon mi lehetett ez angolul és rájöttem, hogy a szó másik jelentését illesztették be a mondatba.. :S Erre a legegyszerűbb példa az, hogy az I can't nem csak az jelenti, hogy nem tudok, hanem azt is, hogy nem tehetem.. :) A karakterek szerintem jól el lettek találva, bár Nicket kicsit sajnáltam.

15 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Egy egész picit csalódott vagyok, főleg az ígéretes kezdés után. Az elején többször meghatódtam, különösem Liam visszaemlékezésit olvasva nem egyszer elérzékenyültem. Később valami megváltozott, vagy csak én nem tudtam eléggé együtt érezni vele. Talán túl szigorú vagyok, de szerintem Liam 10 évvel ezelőtt nagyon önző döntést hozott. Megvalósította az álmait, de ennek nagy ára volt. Hátat fordított szerelmének, barátainak és én próbáltam őt megérteni, mert megvoltak a maga érvei, de nem ment mindig. Viszont voltak még megható pillanatok, értékeltem Liam igyekezetét is, ahogy próbált jó apává válni. Jojo is szimpatikus volt, a gyerkőcök pedig aranyosak. Nicken nem tudtam kiigazodni, néha rém bunkó volt, néha mégis megsajnáltam.

>!
brena
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Nem vártam,hogy ilyen jó legyen:)Csak úgy hirtelen vége lett,egy szusszra olvastam.
Nemrég láttam a Begin again-t és hát nekem Liam végig Adam Levine volt…tetkókkal:)))
Amúgy tipikus cukormázas amerikai álom kergető fiatalokról szól. Mindig megdöbbentő nekem a nagy foci szeretet ami ott van…és hogy a gimi annyira meghatározó az ő életükben…Noah-t imádtam:))
@Dyus33 nagyon köszi!

8 hozzászólás
>!
MFKata
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Nem tipikus NA könyv, szerintem több ennél. Nagyon tetszett, egyestés könyv lett. Remélem hamarosan megjelenik a következő rész, ami hasonlóan jó estét fog szerezni nekem :-)
Bővebben
http://mfkata-about.blogspot.hu/2013/10/blogturne-heidi…

>!
Madridista
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elolvastam. De komolyan. Ha lehetne, akkor 120 millió csillagot adnék rá, egyszerűen ennyire megbabonázott.
Annyit sírtam ezen a könyvön, hogy elmondhatom: ez az eddigi legsírósabb könyvem.
Határozottan egy újabb kedvencem lett, a számos másik könyv mellett.
A karakterek szerethetők, a történet élethű, 100%-ig bele lehet élni magunkat, mintha mi is ott lennénk.
Liam egy csodálatos férfi, kire talán példaképként tekinthetne a legtöbb apuka. Emellett egy sármos, helyes, tehetséges fiatalember.
Mindenkinek ajánlani tudom a könyvet, pláne a műfaj kedvelőinek.

>!
Sylveris
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom

Azt hittem, hogy egy mézes mázas olvasmányt tartok a kezemben, ami lassacskán kifolyik az ujjaim közül, és rózsaszín töménysége miatt megáll majd előttem. Hatalmasat tévedtem és vele együtt kellemeset csalódtam. Mikor még régebben kezembe vettem nem jutottam az 5. oldalnál tovább, félre is raktam. Ám a párom annyira kitartóan udvarolt, hogy olvassam el. Elhatároztam, hogy kitartok a könyv végéig. Igazán megható történet, összetartástól, szerelemről, arról hogy ne engedd el azt, amit őrülten szeretsz. Liam első találkozásunk óta belopta magát a szívembe, ilyen kitartó, elkötelezett férfival még nem találkoztam, hajtják a vágyai és foggal-körömmel kapaszkodik abba, amit egykor már elvesztett, a saját balgasága miatt. Ám valahol érthetetlen számomra, hogy egy ilyen hosszú idő után epekedve rohan ahhoz a nőhöz, akit egykoron faképnél hagyott, menekülés címszó alatt. spoiler
A gyerekek aranyosak voltak, egy „kicsit” Noah-t megkedveltem. Hihetetlen számomra, hogy spoiler
Nem tudtam hova tenni Nick hisztijeit, de valahol őt is megértem. Hisz újra felbukkant egy rég elfeledett személy az életükben, aki a szemei előtt akar „befurakodni”.
Összességében egy jól megírt könyv, szerelemről, elvesztésről, második esélyről.


Népszerű idézetek

>!
Cheril

Lehetek sikeres a színpadon, éjszakánként azonban egyedül vagyok.
És olyankor átkozottul félek, hogy magányosan halok meg.

12. oldal

>!
MFKata

Lehet, hogy a sírás terápiás hatású, talán a testnek van rá szüksége, hogy megszabaduljon a felgyülemlett feszültségtől.

>!
MFKata

Hogy érted azt, hogy már tudtad? – kérdezem.
– Emlékszel arra a napra a múzeumban? – Bólintok.
– Hát egy képet néztem, amin Masonnel voltál, s egy tanár azt mondta, tisztára úgy nézek ki, mint te, aztán megláttalak a mosdóban, és amikor anya nevét mondtam, elég furcsán néztél rám. Úgyhogy simán kitaláltam. – Nem akartál szólni róla? – kérdezem.
– Nem tudtam, hogy bírsz-e, vagy hogy akarsz-e egyáltalán az apukám lenni.

>!
MissBennet

Nem kapcsolok villanyt, úgy ülök le a kád szélére, és egy törülközőbe bőgök, elfojtva a hangomat. Sosem hittem volna, hogy még egyszer találkozom a sráccal, aki ellopta a szívem, és elfelejtette visszaadni.
Nem vagyok biztos abban, hogy vissza akarom kapni.

73. oldal

>!
Sheila_7

Lestelek, és amikor megláttalak, azonnal tudtam, az lesz a vége, hogy a csajomat fogom üldözni, s vártam, hogy megfordulj és megláss… az igazi valómban, és szeress azért, aki vagyok, s ne azért, amit tettem veled. Itt állok előtted, Josie. Csak ide kell fordulnod.

Kapcsolódó szócikkek: Liam Westbury (aka Liam Page)

Hasonló könyvek címkék alapján

J. Sterling: The Perfect Game – A hibátlan játék
Monica Murphy: Second Chance Boyfriend – Második esély pasi
Marni Bates: Segítség, YouTube-sztár lettem!
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Cora Carmack: Szakítópróba
Abbi Glines: Ha az enyém lennél
Kelly Oram: Cinder és Ella