Az ​örökbefogadás ajándéka 0 csillagozás

Hegedűs Gabriella: Az örökbefogadás ajándéka

Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik az örökbefogadást fontolgatják, ajánljuk azoknak a családoknak, barátoknak, akik támaszt szeretnének nyújtani a környezetükben élő örökbefogadás előtt állóknak, ajánljuk azoknak a szülőknek, akik már örökbe fogadtak, és ajánljuk mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy mi is valójában az örökbefogadás, milyen utat kell bejárni, míg végre azok a családok is megismerkedhetnek a gyermekvállalás, -nevelés boldogságával, akiknek az „igazi” gyermekáldás nem adatott meg. Ismerkedjenek meg könyvünk szereplőivel, akik nyíltan, őszintén mesélnek – örüljenek velük együtt az „ajándéknak”, aki nem más, mint az immár igazi családban élő, boldog gyermek.

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2005
184 oldal · ISBN: 9635492529

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
konyvolvaso P
Hegedűs Gabriella: Az örökbefogadás ajándéka

Édekes történeteket mesél el a könyv az örökbefogadásokról, ahány család annyiféle eset. Leírja mennyi nehézségeken mennek keresztül, mennyi türelem és kitartás szükséges.
Az esetek többségében úgy választanak családot az örökbe fogadandó gyermekhez, hogy passzoljanak egymáshoz. Van ahol egyedüliként van hogy testvérével, más családból örökbefogadott vagy akár később saját családba valókkal élnek együtt. Aki úgy érzi ahhoz, hogy teljes legyen az élete még hiányzik valaki annak érdemes megpróbálnia. Aki nem tudja elfogadni, hogy más gyermekét nevelje annak jobb ha bele sem kezd.


Hasonló könyvek címkék alapján

Fekete-Sipos Márti: Igazibb az igazinál
Mindenkinek jár a család
Kollár János: Ugye te vagy az igazi anyukám?
Fazekas Erzsébet: Örökbefogadás
Carole R. Smith: Örökbefogadók és nevelőszülők
Dávid-Kacsó Ágnes: Örökbefogadás és nevelőszülőség a segítő szakember szemével
Varró Dániel: Aki szépen butáskodik
Vekerdy Tamás: Jól szeretni
Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú!
Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 2.