Heart ​of Darkness (Lords of the Underworld 4,5.) 52 csillagozás

Heart of Darkness Heart of Darkness

From the masters of paranormal romance, three brand-new tales of seduction.

The Darkest Angel by Gena Showalter
A Lords of the Underworld tale
An iron-willed demon assassin, the angel Lysander has never known lust – until he meets Bianka. Spawned from the bloodline of Lucifer, the beautiful but deadly Harpy is determined to lead the pure-hearted Lysander into temptation..

Love Me to Death by Maggie Shayne
Twenty-two years ago four teenage boys were convicted of a young girl's murder. Now, in the form of a beautiful woman, the „victim” is seeking vengeance. And only one man dares to dig into the past to uncover its secrets. and set her free.

Lady of the Nile by Susan Krinard
Lady Tameri believes herself to be the reincarnation of an ancient Egyptian princess, and Leo Erskine has set out to prove her wrong.never dreaming that the two of them are about to discover a prophecy that will bind them together forever.

Eredeti megjelenés éve: 2009

A művek szerzői: Susan Krinard, Maggie Shayne, Gena Showalter

>!
Harlequin, Torontó, Kanada, 2011
>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2010
256 oldal · ISBN: 1426845960
>!
Harlequin, Torontó, 2010
336 oldal · ISBN: 0373774311

Kedvencelte 6

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Trice29>!
Heart of Darkness

Kedves történet ajol az érzelmek és a humor domináltak. Jó volt előkészìtésül az ötödik rész előtt.

Sippancs P>!
Heart of Darkness

Éjsötét angyal
Három olyan novellát olvastam eddig Showaltertől, ami Az alvilág urai sorozatnak része, de a három közül erre a történetre mondhatom csak egyértelműen, hogy nagyon nagy kedvenc lett.
Imádtam Bianka és Lysander párosát! Nemcsak azért, mert együtt és külön is nagyon szerethetőek, hanem azért is, mert tipikus példái az „ellentétek vonzzák egymást” szerelemnek. Míg Bianka belevaló, vicces, szabadszájú és csak úgy falja az életet, addig Lysander nyugodt, megfontolt, komoly és spoiler. S mégis annyira jól kiegészítik egymást mindenben!
A főszál mellett a mellékszálért is egy hatalmas ölelés jár Showalternek. Aeron, Légió, Paris (az az olajbirkózás fergeteges volt! :)), na meg Gwen és Sabin esküvője! *-* Még ha rövid ideig is, olyan jó volt összefutni velük a történetben!
Mindezek után kíváncsian várom Aeron és Olivia egymásra találását!

brigitta244>!
Heart of Darkness

Nagyon jó kis novella volt! Végre egy olyan novella amiben az alvilág urai is szerepelnek. Jó volt közelebbről megismerni Gewen nővéreit. Most Bianka kapta a főszerepet megismerkedett és beleszeretett az ő kisérőjéba aki egy angyal. Lysander az elején nem igazán volt szimpatikus, de ahogy haladt előre a kis történetünk már egyre kedvelhetőbb volt. Bianka ikertestvére is Kaia is többet szerepelt és kis dolgokat megtudhattunk róla. Azt tudom, hogy nem sokára az ő történetét is olvashatjuk valamelyik alvilág urával. Thalyaról szinte semmit sem tudtunk meg. Reméljük ez változni fog a közlejövőben.
A következő kötet felvezetését is megkaptuk most Olivia és Aeron kapcsolata, hogy is kezdődött és mi is lesz az ő könyvük konfliktusa. Még kíváncsibb lettem ezek után.
Örültem, hogy Sabin és Gwen spoiler és Paris spoiler Nagyon sajnálom Parist alig várom az ő könyvét, hogy megszabaduljon ettől a fájdalomtól.

Blue_Nadine>!
Heart of Darkness

Na, szóval… haladjunk tovább ezzel a gyönyörű *smirk* sorozattal.
Ez a novella is meglepően jó volt. Bár sok minden nem történt benne – leginkább Biankáról és Lysanderről szólt, különösebben semmi újat nem tudtunk meg, semmi plusz információ nem derült ki semmiről. Talán annyi, hogy megismerhettük Oliviát, aki ugye később fog szerepelni egy részben, mint főszereplő nő. Illetve volt ugye Gwen esküvője a végén, de hát… tudjuk milyen véleménnyel viseltetek drága Gwendolynunk iránt, úgyhogy akár azt el is felejthetjük.
Szóval maga a két karakter érdekes volt. Még ugyan mindig grumpy vagyok emiatt az egész angyalos szál behozása miatt a One True Deity-vel, meg mindennel, de… Nincs mit tenni. Nem mellesleg Lysander egy kifejezetten jó karakter és nagyon szórakoztató, ahogy próbálja kezelni Biankát és a felé irányuló érzéseit. Bianka is jófej volt, talán ő a legkevésbé idegesítő a hárpiák közül… Tetszett, ahogy felvonultatta a kérdést, hogy akkor most attól, hogy Bianka nem éppenséggel a szent életet élő gonosznak számít-e és meg kell-e nevelni vagy fogadja el úgy ahogy van. (A többi kötetre nézve ezt több karakter is megfontolhatná.)
Mindent egybe vetve jól szórakoztam és máig egy jó egyszerű kis olvasásnak tartom, amit szívesen előveszek.

Faythe P>!
Heart of Darkness

Csak Showalter kötetét olvastam.
Nagyon jó volt újra Gena Showalter kezéből kikerült alkotást olvasni! Rászántam magam, hogy folytassam a sorozatot a kisebb novellákkal, amiket rajongók lefordítottak. Ezúton köszönöm! :)
Biankát nagyon bírtam. Belevaló, perverz, csípős nyelvű és szenvedélyes. Na meg vicces. Totál kiegészítették egymást Lysanderrel. És az az iszapcsata. Hááát, jót nevettem rajta :D Bár én nem Parist vittem volna oda.
Megszerettem mindkettőjüket. Egyetlen bajom volt a kötettel: RÖVID. :D

Ancsúr>!
Heart of Darkness

Nem tudom, hogy mi, de nekem valami most hiányzott a történetből. Fogalmam sincs, hogy mi, de nem éreztem teljesnek. Talán az Alvilág urait hiányoltam? Vagy a szerelmi/erotikus részeken kívüli „hétköznapi" részeket? Nem tudom. Mindenesetre jónak jó volt, a szereplők is abszolút kedvelhetőek voltak, de nem volt valahogy az igazi. Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a történetből.

SzRéka P>!
Heart of Darkness

Csak Lysander és Bianca történetét olvastam el, és ötletem sincs hogyan kéne ezt jelölni, úgyhogy inkább nem társítottam hozzá kiadást.
Hát ez zseniális volt! Az előző részben nem nyilvánult meg ennyire Bianca humora, pedig fergeteges. És Lysander… Aaannyira aranyos volt, és úgy örülök, hogy megismerhettem őket. Már elolvastam a következő rész fülszövegét, ezért még boldogabb vagyok, mert Oliviáról is megtudtam néhány dolgot, és már most szimpatikus. :)

nat>!
Heart of Darkness

Csak a Showalter novellát olvastam. Rövidsége miatt azért szerintem eléggé érezhető, hogy itt -ott gyorsan össze van csapva a történet. A két szereplőből szerintem többet is ki lehetett volna hozni, mint egy novella.

wolfy27>!
Heart of Darkness

The Darkest Angel csak ezt olvastam el a kötetből * Update – második olvasás *
Még mindig cuki, eléggé instant love, de tetszett :)
—————||—————||—————
Nagyon tetszett. A színvonal a szokásos, a sztori sokat nem mozdult előre, csak Gwen és Sabin esküvői előkészületeiből látunk valamennyit. A Bianca és Lysander nagyon aranyosak voltak, ahogy az elején nem igazán tudták mit kezdjenek egymással, de azért szép lassan összecsiszolódtak és az érzelmek is megjelentek.

Azért azt megnéztem volna, hogy mit szól a két idősebb nővér ahhoz, hogy Lysander nem egy múló románc, hanem Bianca hitvese. :)

kiruu>!
Heart of Darkness

Hát, öm, az érdekes szó, azt hiszem elég kifejező. Biankán meglepődtem, Lysander pedig nagyon furcsa. Nem mindennapi játékot játszottak, az biztos, bár abban az olajos birkózásban bent lettem volna. :D Igazából, elfogadtam, hogy ők együtt vannak, de ennél több nem történt.


A sorozat következő kötete

Gena Showalter: The Darkest Facts Lords of the Underworld Companion

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

An Enchanted Season
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Ghosts of the Shadow Market
Nalini Singh: Angel's Flight
Alexa Riley: Growling For Mine
Cassandra Clare: The Course of True Love (and First Dates)
Sherrilyn Kenyon: Dragonswan
Cynthia Hand: Radiant
Ilona Andrews: Magic Dreams
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Shadowhunters Short Story Paperback Collection
Saundra Mitchell (szerk.): Defy the Dark