Készíts ​mangát 7 csillagozás

Hayden Scott-Baron: Készíts mangát

Mindent ​megtalálsz a könyvben és a CD-n, amire szükséged van a tökéletes mangagrafikához. A manga a világon mindenütt egyre népszerűbb művészeti forma, amelyet ma már a média számos területén alkalmaznak, az animációtól a reklámokig. A Készíts mangát c. könyvben és CD-jén megtalálhatsz minden olyan elemet, melynek jóvoltából saját, nyomtatásra kész, profi megjelenésű, kiszínezett illusztrációkat készíthetsz – még abban az esetben is, ha egyébként nem értesz a rajzoláshoz. Amennyiben szereted a mangát, használd a nagyfelbontású kontúrrajzokat, s alkosd meg a te remekbe szabott, egyéniesített képeidet. Ennek során egykettőre kifejlesztheted a magad sajátos stílusát a manga műfaján belül. A kezdéshez szükséges minden összetevőt megtalálsz a mellékelt CD-n. Az eligazodást megkönnyítő könyvben pedig elolvashatod a különféle technikákkal kapcsolatos magyarázatokat, melyek segítenek saját illusztrációid megalkotásában, kiszínezésében és reprodukciójában. A könyv a professzionális… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Clip Art

>!
Jószöveg Műhely, Budapest, 2007
128 oldal · ISBN: 9789637052569 · Fordította: Goddard Zsuzsa, Marton Éva

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Lahara IP>!
Hayden Scott-Baron: Készíts mangát

Gagyi, nem üti meg a mércét, én nem is értem, miért nyugati rajzolóktól jelentek meg ilyenek magyarul, mikor japán mangakáktól vannak a témában ezerszer jobbak is.

Kaiichi>!
Hayden Scott-Baron: Készíts mangát

Gagyi az egész. Kb. 30 oldalon keresztül csak képek vannak olyan karakterekről, amiket a könyv készítői kreáltak. A photoshopos leírások bonyolultak, a CD-n pedig egy 30 napos photoshop demó van, amit bárhonnan letölthetsz, meg néhány béna sablon, amiből összevághatod a karaktereket.
A kezdőknek az útmutatók túl bonyolultak, a tapasztaltabbaknak pedig nem mond újat.

Leah>!
Hayden Scott-Baron: Készíts mangát

Azért vannak itt nevek XD
-lekezelő fruska
-partibébi
-Csillagbirodalom királynője stb.
Inkább számokat adtak volna nekik.

A cd-t még nem néztem meg, de a alakok kicsit régi rajzolásúak(3x nagyobb a lábuk a törzsükhöz képest ) --mint a megamangáé-- de a mozdulatok jók.


Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Wynne Jones: A vándorló palota
Anne Brontë: Wildfell asszonya
Katherine Webb: Az elfelejtett dal
John Keats: Keats levelei
David Almond: Csókás nyár
John Brunner: A Yan játékmesterei
William Shakespeare – Sonia Leong: Rómeó és Júlia
James Herriot: Minden élő az ég alatt
Douglas Adams – Mark Carwardine: Utoljára látható
James Bowen: Bob, az utcamacska