Így ​etesd a családodat 4 csillagozás

Havas Dóra: Így etesd a családodat

Mindenki ​rohan. Két rohanás között az iskolában, az óvodában, az utcán vagy telefonon naponta többször repül felém a kérdés: te mit főzöl ma este? Mindenkinek, aki gyereket nevel, napi szinten kihívást okoz, hogy mit egyen a család: mi az az étel, ami gyorsan elkészül, egészséges, a gyerekek is megeszik, de felnőttek is jól laknak tőle. Ha már van egy ilyen, az pompás, de minden napra kell egy jó recept, sőt, néha több is. Ez a könyv a mi családunk receptjeit tartalmazza, a kedvenceinket rohanós hétköznapokra, lusta hétvégékre, szomorú és vidám napokra, amikor tele kell pakolni az uzsonnás dobozt, vacsorát kell főzni hulla fáradtan vagy együtt sütni egy isteni sütit a gyerekekkel. Minden receptet többszörösen tesztelt Tutu és Leó, garantáltan csak azok jelenhettek meg nyomtatásban, amelyek az ő szűrőjükön is átmentek.
A kötet Havas Dóra harmadik könyve, és egyben a nagy sikerű Születéstől születésnapig könyv folytatása, ami a kismamáknak adott tanácsot a gyerekek… (tovább)

>!
Lila Füge Produkció, Budapest, 2016
180 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631268058

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Baráth_Zsuzsanna P>!
Havas Dóra: Így etesd a családodat

Havas Dórát a Street Kitchen-ben kedveltem meg igazán, annyi szenvedéllyel osztotta meg velünk, nézőkkel a jobbnál jobb, egyszerű, mégis nagyon kreatív és ínycsiklandozó recepteket. Sajnáltam, hogy elváltak útjaik a csapattal (habár Fördős Zé stílusa nekem túl harsány, óriási kedvencem ez a vagány kis műsor, ha tehetem, minden szombaton megnézem őket a tévében, és persze folyamatosan olvasom a blogot is), de azt gondolom, jót tett a váltás Dórának, a saját, Lila Füge nevű blogján nem kell alkalmazkodnia senkihez, elindított egy jó kis főzős műsort a Tv Paprikán (nekem nagyon tetszik, dögös kis családi recepteket ismerhetünk meg belőle, laza “otthon főzünk, nem kell rágörcsölni” stílusban felvezetve), és megjelent a legújabb szakácskönyve is, amelyet annak ellenére sietve beszereztem, hogy engem nem vár otthon több éhes csemete (mert ugyebár a gyerekes anyukák lennének a célcsoport), és nem bántam meg, mert nagyon jó ötleteket találtam benne, amelyekből többet tuti biztosan ki fogok próbálni, mert egészségesek, egyszerűen elkészíthetőek, és durván jól néznek ki.
A teljes kritika itt olvasható:
http://gasztrobarath.cafeblog.hu/2016/12/23/havas-dora-…

1 hozzászólás
lilluska18>!
Havas Dóra: Így etesd a családodat

Igazábòl én az ìzeit szeretem,hogy olyan fűszerombináciòkat alkalmaz,amit én azelőtt nem. Ùgy éreztem egysìkùvá vált a főzésem,amikor megkaptam, és ùjra felpezsdült.Nem mondom,hogy minden ùj átmegy a családi rostán,de én nagyon élvezem a frissülést.


Hasonló könyvek címkék alapján

Déri Szilvia: Kovászkaland
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Vrábel Krisztina – Koszta Ágnes – Töllösy Judit: 160 grammos szénhidrátdiéta – Az életmódkönyv
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Hargitai György: Kenyér
Liptai Zoltán: 33 paleolit sütemény lépésről lépésre
Fazekasné Szántó Tünde: Élvezetes egészség
Péter Jánosné: Saláták
Szepessy Vilma: Saláták és hidegtálak