Hatalom, ​pénz, szerelem 2 csillagozás

2023 legjobb krimi és thriller novellái
Hatalom, pénz, szerelem

31 izgalmas novella krimi és thriller kategóriában. A legjobbakat válogattuk ki, hogy minden percét végig izgulhasd, Kedves Olvasó. Egy pillanatra sem engedi lankadni a figyelmed, hiszen sosem tudhatod, honnan lép elő a tettes vagy valami újabb rejtély.

A művek szerzői: Bartos Anita, L. Ryson, Bubori Zsolt, Bíró Gábor, Rébb Terézia, Szabó Attila, Progner László, Kovács Bertold, Skrabák Csaba, Kádár Tibor, Magyar Eszter, Fedina Lídia, Kaszás Kornél, Frida Mercury, Steve Kuklis, Verien Perrie, Kertész Lívius, Fanni Sacerdoss

>!
220 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156586308

Kiemelt értékelések

Anita1121 I>!
Hatalom, pénz, szerelem

Hatalom, pénz, szerelem 2023 legjobb krimi és thriller novellái

Örülök, hogy kiolvastam ezt az antológiát, mert kreatív és sok szempontból meglepő novellákkal találkoztam benne. Az írók nagyon másképpen fogták fel a témát, így nem találkoztam két egyforma történettel. Az ötletes megoldások között viszont volt néhány személyes kedvencem:
Kádár Tibor: Rejtett nyomon – Rövidsége ellenére jól felépített történet.
Villax Richárd: Midász – Nagyon tetszett benne a csavar, a magyarázat, hogy tulajdonképpen mi is történt.
Szabó Attila: A parazita – Az utolsó oldalig teljesen össze voltam zavarodva, de a vége nagyot ütött, és még utána is sokáig gondolkodtam rajta.
Bubori Zsolt: Túl a szingularitáson – Érdekes volt az alapötlet, olyan kérdéseket vet fel, amik egy kicsit mindenkiben benne motoszkálnak.
Farkas Heni: Lemondtam rólad – Ugyan végig lehetett sejteni mi lesz a vége, nagyon megfogott az, ahogy az írónő a karakterek múltját és kapcsolatát bemutatta, szívesen olvastam volna tovább.
Bíró G. István: Sötét, akár az éjszaka – Tetszett a csavar benne, egyértelmű és mégsem az. Amikor kiderült, fogtam a fejemet, hogy miért nem jöttem rá előbb, ki áll a háttérben.
Fanni Sacerdoss: Sem hatalom, sem pénz, sem szerelem – Nagyon egyedi történet, nagyon jól megírva. Az egyik legjobb a kötetben.
Magyar Eszter: Női szeszélyek – Érzelmileg kissé megterhelő és hátborzongató, de pont ezért fogott meg annyira. Egy kis részem végig reménykedett, hogy ne legyen igazam a végét illetően, de pont ezért nagyon jó.
Összességében ez egy jól összerakott novelláskötet, a borítónak pedig külön örülök, hogy erre esett a választás.


Hasonló könyvek címkék alapján

Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Idő
Kirsch Ákos: A hegy árnyékában
Whodunit?
Pető Zoltán: Szepessy gróf különös esete és egyéb misztikus történetek
Lis Ohtears: Eltaposott virágok
Pálffy Gergő (szerk.): Bújj – Bújj
Gabriel Wolf: Something Sickly Unique
Francis W. Scott: Távol mindentől
Gabriel Wolf: Valami betegesen más