33 ​sajtos finomság lépésről lépésre 1 csillagozás

Hargitai György (szerk.): 33 sajtos finomság lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

>!
Totem, Budapest, 2006
64 oldal · ISBN: 9789635902590


Hasonló könyvek címkék alapján

Tejben-sajtban
Barta Miklós: Sajtételek
Pierre-Olivier Lenormand: Sajtok
Toró Elza (szerk.): A 100 legjobb sajtos finomság
Csigó Zita – Liptai Zoltán: A sajt
Beke Csilla (szerk.): Sajtos ételek
Lévai Vera: Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek
Hargitai György: Sajtos finomságok
Természetesen, sajtokból
Boruzs Jánosné: Sajtos ételek