33 ​sajtos finomság lépésről lépésre 1 csillagozás

Hargitai György (szerk.): 33 sajtos finomság lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

>!
Totem, Budapest, 2006
64 oldal · ISBN: 9789635902590


Hasonló könyvek címkék alapján

Toró Elza (szerk.): A 100 legjobb sajtos finomság
Beke Csilla (szerk.): Sajtos ételek
Boruzs Jánosné: Sajtos ételek
Dr. Oetker – Sajtok
Hargitai György: Sajtos finomságok
Természetesen, sajtokból
Pozsa Panni: DIY: Házi sajtkészítés – Kézműves sajtok
Pierre-Olivier Lenormand: Sajtok
Vitalij Lvovics Begunov: Sajtok könyve
Alexander Ettl: Sajtok világa