Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.
33 édesség lépésről lépésre 1 csillagozás
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye ·
Összehasonlítás - Nagy Mária (szerk.): Gyümölcsös sütik ·
Összehasonlítás - Arnold Zabert – Végh Júlia (szerk.): A sütés iskolája ·
Összehasonlítás - Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Torták, piték, leveles tészták ·
Összehasonlítás - Vincze Sára: Csábító házi sütemények 6. ·
Összehasonlítás - Justh Szilvia (szerk.): A legfinomabb muffinok ·
Összehasonlítás - Rózsa Klára: Bögrés sütemények ·
Összehasonlítás - Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Krémesek, piskóták, kelt tészták ·
Összehasonlítás - Rózsa Klára: Kanállal mért házi sütemények ·
Összehasonlítás - Csizmadia László: Sütemények, tészták könyve III. ·
Összehasonlítás