33 ​édesség lépésről lépésre 1 csillagozás

Hargitai György (szerk.): 33 édesség lépésről lépésre Hargitai György (szerk.): 33 édesség lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

>!
Totem Plusz, Budapest, 2006
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9635902581
>!
Könyvkuckó, Budapest, 2000
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639265203

Kiemelt értékelések

AnitaZoé P>!
Hargitai György (szerk.): 33 édesség lépésről lépésre

Szeretem ezt a receptkönyvet, nem egy kipróbált finomság van benne. Szép kivitelezés, képekkel illusztrálva. Nem csak a végeredmény, a folyamat egy-egy lépése is megtalálható a fotókon. Minden recept elején olvasható egy kis humoros gondolat az adott nyamiról. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye
Nagy Mária (szerk.): Gyümölcsös sütik
Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Torták, piték, leveles tészták
Rózsa Klára: Bögrés sütemények
Arnold Zabert – Végh Júlia (szerk.): A sütés iskolája
Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Krémesek, piskóták, kelt tészták
Csizmadia László: Sütemények, tészták könyve III.
Kiss Szilvia: Kuglófok
Szabó Lea (szerk.): Ellenállhatatlan édességek – Generációk kedvenc tortái és süteményei
Bangó Margit: Édes pillanatok