Sütemények, ​torták, édességek 3 csillagozás

Hargitai György: Sütemények, torták, édességek

Egy rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos – az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető – ételek kerüljenek könyvünkbe. Reméljük a Príma Szakács mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Príma Szakács Könyvkuckó

>!
Könyvkuckó, Budapest, 2001
160 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639077666

Kiemelt értékelések

BakosJuci>!
Hargitai György: Sütemények, torták, édességek

Igazán kiváló szakácskönyv. Az egyszerűtől a bonyolultabb süteményekig mindenféle van benne, a mértékegységek stimmelnek, a leírások követhetőek, az elkészítés tényleg sikerélmény lesz. A receptek jók, nem egy lett az évek során már a kedvencem: megemlíteném a dobostora krémjét, aminél még jobbat életemben nem ettem.
Fél csillag levonás csak azért, mert nincsenek képek, hogy mi is fog kisülni a végére. (bár abszolúte értem, hogy egy képes szakácskönyv nem az az (ár)kategória lenne.
Ajánlom a konyhapolcra!

AnitaZoé P>!
Hargitai György: Sütemények, torták, édességek

Receptkönyvet az ember általában nem A-tól Z-ig olvas, hanem mindig egy részletet, egy éppen szükséges receptet. Ebben is vannak már jól bevált, kipróbált finomságok, melyek elkészítésekor ezt a kötetet veszem, vesszük elő, ha épp azon van a sor.
Érthetően fogalmaz, jó arányokkal dolgozik, nem kér lehetetlen hozzávalókat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Márk Szonja: Édesem süteményei
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek
Verhóczki István: Muffinok, kenyerek és péksütemények
Elek Mária: Aprósütemények
Korpádi Péter: Kedvenc süteményeim