Ünnepek ​– Vendégvárás 0 csillagozás

17 harmonikusan összeállított ételsor az esztendő vidám ünnepeire
Hans Joachim Döbbelin – Hermann Bulling: Ünnepek – Vendégvárás

Ünnepel, akinek oka van az örvendezésre, és örömét szeretné megosztani a családjával, a barátaival, a vendégeivel. S mivel egy ünnepség mindig a vendégeknek is szánt ajándék, ezért ebben az ünnepi kivitelű kötetben 17 különböző ünnepségre összeállított ételsort ajándékozunk az olvasóknak, a hozzájuk illő italokkal és terítékekkel együtt. Javaslataink voltaképpen ötletek: akár egy az egyben" megvalósíthatók, akár tetszés szerint átalakíthatók. Hangulatos ünnepi asztalokat terítettünk szép étkészletekkel, evőeszközökkel és poharakkal, s feldíszítettük virágokkal, füzérekkel, gyümölcsökkel. A gazdag képanyag minden alkalomra nyújt ízléses terítési módozatokat – ily módon tehát kézikönyvként használható –, és egyúttal további ötletekre is ösztönöz. Az „ütemtervek” pedig segítenek abban, hogy minden rendben, izgalommentesen menjen végbe még az ünnepélyes, „nagy alkalmakkor” is, s a vendéglátó felszabadultan osztozhasson vendégei örömében.

>!
Kossuth, Budapest, 2007
200 oldal · keménytáblás · ISBN: 9630943182

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Pelle Józsefné: Csemegék könyve
Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sajt- és tojásétel 33 színes ételfotóval
Tanja Dusy: Smörgås
Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér
Csizmadia László: A vendég előtti étel- és italkészítés művészete
Mindnyájunk szakácskönyve
Frank Júlia: Vendégségben
Csizmadia László: A falusi vendéglátás konyhája
Liptai Zoltán: 33 vendégváró étel lépésről lépésre