Vegetáriánus ​ételek a világ minden tájáról 1 csillagozás

Halzer Györgyi: Vegetáriánus ételek a világ minden tájáról

Miért ​különleges ez a vegetáriánus szakácskönyv?
Hazánkban ez az első tisztán növényi tápanyagokból készült ételek receptjeit tartalmazó könyv, amelyben a hús és húskészítmények mellett a tojás, a tej, és tejterméke, a fehér liszt, az erős fűszerek, a kakaó, a csokoládé és a cukor felhasználását is mellőztük.
Csaknem 50 ország nemzeti ételeiből vlogattunk változatos, jó ízű, és egészséges recepteket. Ügyeltünk arra, hogy a könyvben szereplő alapanyagok mindegyike Magyarországon is beszerezhető legyen.
A könyv gazdag képanyaga bemutatja az ételek mellett az adott ország különleges szép tájait és lakóit.
A folyamatábrás táblázati módszer alkalmazása megkönnyíti a receptleírások követését, bemutatja a felhasznált nyersanyagokat, valamint kiegészítéssel is szolgál az adalékanyagokról, kezdők is nagy biztonsággal főzhetnek ennek alapján.
Hatékony segítséget nyújthat az egészség megőrzéséhez, a diétázáshoz és a fogyókúrához. Betegségmegelőzéshez, szív-, és… (tovább)

>!
SubRosa, 2000
226 oldal · keménytáblás · ISBN: 963915220X

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Kocsis Dóra: Zero waste konyha
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Hévízi Dóra – Hévízi Ákos: Jövőd a tányérodon
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok
Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs
Nina Olsson: Kézműves vega burgerek
Energiafalatok
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia