Halételek ​– Változatos, könnyű és nagyon finom 1 csillagozás

Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom

A kínálat halfélékből és tenger gyümölcsiből folyamatosan nő, és ezzel párhuzamosan az elkészítési módok is gazdagodnak. Könyvünk rafinált receptek sokaságát gyűjtötte össze a világ minden tájáról: fűszeres-aromás mediterrán, egzotikus ázsiai és klasszikus hazai halételeket.

Készítsük sütőben vagy serpenyőben, főételnek vagy levesnek, tálaljuk egytálételként vagy könnyű apró falatkák formájában, a halétel ünneppé varázsolja a hétköznapokat is.

Eredeti cím: Fisch – Abwechslungsreich, leicht und immer ein Genuss

>!
Art Nouveau, Pécs, 2011
240 oldal · ISBN: 9789638838469 · Fordította: Szegedi Eszter

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Judith M. Fertig: 500 halétel
Sabine Salzer: Halételek
Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek
Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve
Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel
Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Tengeri herkentyűk