Nagy ​motiválókönyvem 2 csillagozás

Mesék a gyerekek ösztönzéséhez
Halász-Szabó Klaudia – Sillinger Nikolett: Nagy motiválókönyvem

Gyakran ​igazi kihívást jelent olyasmire rávenni gyermekünket, amihez nincs kedve, olyan tevékenységben motiválni őt, amit nem akar elvégezni. Ezeknek a „nem szeretem” tevékenységeknek a köre nagyon széles, lehet ez a tanulás, a házimunka, a rendszeres tisztálkodás, vagy akár az időben való lefekvés és felkelés is. Persze gyerekfüggő, hogy kinél milyen motivációs eszköz válik be, de egy kis kreativitással minden gyermek számára vonzóvá lehet tenni az olyan tevékenységeket is, melyekhez adott esetben nincs kedve. Azonban nem mindegy az sem, hogy gyermekünk egy külső kényszer hatására ér el eredményeket, vagy ki tudunk alakítani benne egy belső hajtóerőt, amivel önmagát tudja majd továbblendíteni.
Könyvünk ezekben próbál meg segíteni. Mesék, melyek játékos ötleteket adnak arra, hogyan ösztönözzük óvodás és kisiskolás gyermekeinket. Mesék, melyek segítenek kialakítani bennük a belső hajtóerőt. Mesék, melyek megértetik, hogy miért van szükség célok kitűzésére. Mesék, melyek… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Roland Toys, 2018
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155627941

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Britta89
Halász-Szabó Klaudia – Sillinger Nikolett: Nagy motiválókönyvem

Egy nagyon aranyos, motiváló köny kisgyermekeknek. Különböző élethelyzeteket vonultat fel mesébe foglalva. Tetszett, hogy a gyermekek név szerint jelennek meg és hogy nem összefüggő történet van. Így akár minden napra egy mese címszóval tanulhat valamit a gyermek, felnőtt egyarànt.
Szívesen ajánlom mindenkinek.

>!
davidlajko
Halász-Szabó Klaudia – Sillinger Nikolett: Nagy motiválókönyvem

Fantasztikus könyv kisgyerekeknek! Tanulságos rövid történetek, melyek szép rajzokkal vannak illusztrálva. Nálunk nagy kedvenc!


Hasonló könyvek címkék alapján

Kertész Erzsi: NEM mese
Shona Innes: Az élet olyan, mint a szél
Izmindi Katalin: Szörnyifalvi mesék
Mézes Judit: Vigasztaló mesék
Christine A. Adams: Hogyan légy jó barát
Zelk Zoltán: A három nyúl
Sven Nordqvist: Pettson karácsonya
Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé
Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék
A kis gyufaáruslány