Hálanapló 5 csillagozás

Hálanapló

Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben!
Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel. Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

>!
Édesvíz, Budapest, 2017
320 oldal · ISBN: 9789635297146

Enciklopédia 1


Kedvencelte 1

Most olvassa 5

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

>!
Zsófi_és_Bea P
Hálanapló

Nagyon hálás vagyok, hogy a kezeim közé került ez a napló!! Mert egyszerűen gyönyörű!
Egy magamfajta grafomán személyiség, aki meglehetősen nagy notesz-, füzet- és naplógyűjteménnyel rendelkezik, a kicsitől a nagyobb méretekig, a mintásaktól az egyszerűig, (tudjátok, mint a lyukas csokoládé, a kerek csokoládé, a fehér csokoládé, a mogyorós csokoládé, a keserű csokoládé… mondhatnám azt is, hogy én vagyok a füzetek, noteszek, naplók Gombóc Artúrja), szóval egy ilyen megszállott mint én, szerintem teljesen érthetően éreztem olthatatlan vágyat ennek a könyvnek beszerzésére.
A hálanapló fő vonala a pozitív gondolkodás, gondolataink teremtő ereje és az önmagunkba vetett hit megerősítése. Nem kell különösebb spirituális beállítottság ahhoz, hogy a szívünkbe lopja magát ez a könyv, mert mind tartalmilag, mind formailag, külsőleg gyönyörű és szerintem nagyon hasznos és segítőkész eszköz ahhoz, hogy rendet tegyünk kicsit magunkban, foglalkozzunk önmagunkkal és megtaláljuk lelki békénket, rendezzük gondolatainkat.
Bővebben, képekkel: http://konyvutca.blogspot.hu/2017/10/halanaplo.html

>!
Nickykee
Hálanapló

Egyértelműen kedvenc lett! Gyönyörű színes oldalak, szívet melengető lapozni. Jó kedvre derít. Inspirál. Megvigasztal. Mosolyogsz, ha belelapozol. Előveszed a legeslegszebb írásodat, és csak azzal írsz bele. Színes tollakat használsz, mert azok illenek hozzá. Alig várod, hogy holnap legyen, és újabb gondolatokat írhass bele. Észreveszed, hogy egyre több dologért tudsz hálát adni, pedig az elején még nehezen ment. Most már több lapot is tele tudsz írni hálákkal, pozitív gondolatokkal. Nem akarod, hogy valaha is beteljen, és már most reménykedsz, hogy ki fognak adni egy második részt is. Óvatosan lapozod, és nagyon vigyázol rá, nehogy bármi baja legyen. Még meg is simogatod a borítót és a lapokat. A barátoddá válik. Nekem ezt jelenti ez a Hálanapló! :-)

>!
NormaiKrisz
Hálanapló

Pedig olyan jó lett volna ez a könyv, ha jó lett volna !
Szerettem volna szeretni! :-D


Népszerű idézetek

>!
Zsófi_és_Bea P

Legyél te az oka ma valaki mosolyának!

Kapcsolódó szócikkek: mosoly
>!
Zsófi_és_Bea P

Bízz abban a csendes és szerény belső hangban, ami azt súgja, hogy „megpróbálom és menni fog.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Jörg Andrees Elten: Kacajok és könnyek a paradicsomból
A napok iszkolása
Edith Holden: The Country Diary of an Edwardian Lady
Márai Sándor: Itália életérzés
Nature Travel
A karácsony színei
Szalai Lilla (szerk.): A harmónia színei
Susanne Schaadt: Zenfirkák
Gareth Moore: Pontról pontra
David Lynch: Catching the Big Fish