Hálanapló 12 csillagozás

Hálanapló

Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben!
Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel. Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

>!
Édesvíz, Budapest, 2017
320 oldal · ISBN: 9789635297146

Enciklopédia 1


Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 46


Kiemelt értékelések

>!
Zsófi_és_Bea P
Hálanapló

Nagyon hálás vagyok, hogy a kezeim közé került ez a napló!! Mert egyszerűen gyönyörű!
Egy magamfajta grafomán személyiség, aki meglehetősen nagy notesz-, füzet- és naplógyűjteménnyel rendelkezik, a kicsitől a nagyobb méretekig, a mintásaktól az egyszerűig, (tudjátok, mint a lyukas csokoládé, a kerek csokoládé, a fehér csokoládé, a mogyorós csokoládé, a keserű csokoládé… mondhatnám azt is, hogy én vagyok a füzetek, noteszek, naplók Gombóc Artúrja), szóval egy ilyen megszállott mint én, szerintem teljesen érthetően éreztem olthatatlan vágyat ennek a könyvnek beszerzésére.
A hálanapló fő vonala a pozitív gondolkodás, gondolataink teremtő ereje és az önmagunkba vetett hit megerősítése. Nem kell különösebb spirituális beállítottság ahhoz, hogy a szívünkbe lopja magát ez a könyv, mert mind tartalmilag, mind formailag, külsőleg gyönyörű és szerintem nagyon hasznos és segítőkész eszköz ahhoz, hogy rendet tegyünk kicsit magunkban, foglalkozzunk önmagunkkal és megtaláljuk lelki békénket, rendezzük gondolatainkat.
Bővebben, képekkel: http://konyvutca.blogspot.hu/2017/10/halanaplo.html

>!
Nienna001
Hálanapló

Szép, igényes kiadvány, sok felülettel az önálló kitöltéshez. Maga a szöveges rész kevés benne, idézetek és egy-egy feladat található benne. A feladatára alkalmas, hisz az a fő, hogy saját hálagondolatokkal töltsük meg ezt a nem is olyan kis vékony könyv.

Karácsonyi ajándék volt és örültem is neki nagyon. Szeretek írni és nm áll távol töllem ez a napi hála gondolat vezetés. Már pár oldal be is telt.

>!
szeptember99
Hálanapló

Örülök, hogy megszereztem ezt a könyvet tavaly. Igazából még mindig vannak üres oldalak, tehát nem fejeztem be a könyv kitöltögetését, de gondoltam, megírom az értékelést.
Próbálkoztam már naplóírással, viszont mostranra rájöttem, hogy nem nekem való, mert nem tudok minden nap-minden másnap írni. Vannak napok, leginkább hétvégén, amikor kedvem lesz töltögetni, viszont így azért elég hézagos lesz a könyv az év végére.
Azért tetszik a Hálanapló, mert nincsenek benne kötöttségek, nem naptárszerű, így akkor ír bele az ember, amikor szeretne. A könyvben vannak gondolatok, apró feladatok, melyek segítségével könnyebben nekikezd az ember az írásnak. Bízom benne, hogy másnak is segít a könyv abban, hogy írásban kifejezzék gondolataikat és hálájukat.

>!
Málnika 
Hálanapló

Csodás kiadvány, amit minden alkalommal öröm kézbe venni. Már párszor nekifogtam, hogy egy applikációban rögzítsem a dolgokat, amiért hálás lehetek, de valahogy egyik se tartott sokáig, szemben evvel a szépséges, nyomtatott naplóval. Közhely, de a mindennapok során tényleg nem realizáljuk, hogy mennyi apróságért lehetünk hálásak. A gondolatébresztő motivációs idézetek és feladatok is tökéletesek.

>!
Nickykee
Hálanapló

Egyértelműen kedvenc lett! Gyönyörű színes oldalak, szívet melengető lapozni. Jó kedvre derít. Inspirál. Megvigasztal. Mosolyogsz, ha belelapozol. Előveszed a legeslegszebb írásodat, és csak azzal írsz bele. Színes tollakat használsz, mert azok illenek hozzá. Alig várod, hogy holnap legyen, és újabb gondolatokat írhass bele. Észreveszed, hogy egyre több dologért tudsz hálát adni, pedig az elején még nehezen ment. Most már több lapot is tele tudsz írni hálákkal, pozitív gondolatokkal. Nem akarod, hogy valaha is beteljen, és már most reménykedsz, hogy ki fognak adni egy második részt is. Óvatosan lapozod, és nagyon vigyázol rá, nehogy bármi baja legyen. Még meg is simogatod a borítót és a lapokat. A barátoddá válik. Nekem ezt jelenti ez a Hálanapló! :-)

>!
Thaliavilaga
Hálanapló

Gyönyörű kiadvány, már a borítóba beleszerettem, meg is vettem ajándékba egy munkatársamnak, de már akkor eldöntöttem, hogy én is szeretnék egy ilyet. A Jézuska meghallgatta az óhajomat. Azt gondoltam, hogy több olvasnivaló és több feladat lesz benne kevesebb írnivalóval, de így is tetszik, nem csalódtam. Karácsony reggel pedig egészen felemelő érzés volt olvasni, tényleg igyekezni fogok jövőre minden nap kézbe venni, mert hihetetlenül inspiráló és önmagában a kiadvány szépsége, igényessége is boldogságot okoz, hálával tölt el. Kedvenc lesz, ezt már most látom, pedig még csak végigolvastam, egyelőre sajnálok beleírni.

>!
Thor
Hálanapló

Pedig olyan jó lett volna ez a könyv, ha jó lett volna !
Szerettem volna szeretni! :D
Na jó… valószínűleg csak nem volt nekem való .

>!
Krajnyák_Kovács_Evelin
Hálanapló

Bementem a Libribe és kinyitottam. Majd be is zàrtam.Nem tetszett az összhang.Nem èri meg az àràt…


Népszerű idézetek

>!
Zsófi_és_Bea P

Legyél te az oka ma valaki mosolyának!

Kapcsolódó szócikkek: mosoly
2 hozzászólás
>!
Zsófi_és_Bea P

Bízz abban a csendes és szerény belső hangban, ami azt súgja, hogy „megpróbálom és menni fog.”

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jörg Andrees Elten: Kacajok és könnyek a paradicsomból
A napok iszkolása 2016
Edith Holden: The Country Diary of an Edwardian Lady
Márai Sándor: Itália életérzés
Nature Travel
A karácsony színei
Szalai Lilla (szerk.): A harmónia színei
Susanne Schaadt: Zenfirkák
Gareth Moore: Pontról pontra
David Lynch: Catching the Big Fish