Govinda ​szakácskönyve 2 csillagozás

108 vegetáriánus recept
Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve

Ez a szakácskönyv remélhetően könnyen megvalósíthatóvá teszi minden nyitott és kíváncsi ember számára a vegetáriánus étkezés kultúráját.A könyv az éttermünkben nap mint nap megfőzött népszerű ételeket tartalmazza, igazából vendégeink kérésére állítottuk össze, akik éveken át sürgettek – be kell mutatnunk a nagyközönségnek ezeket az egyszerűen elkészíthető, egészséges és ízletes indiai ételeket.A receptúra mellett bemutatjuk azt is, hogy hogyan építsük be azokat mindennapi táplálkozásunkba, azaz hogyan tegyük akár kultúránk részévé, hogyan fedezzük fel az ősi, egyszerű főzési módszereket. Az alapanyagok és fűszerek könnyen megvásárolhatóak, s általuk új, egzotikus ízű ételeket is megvalósíthatunk, ha kedves vendégeink érkeznek egy-egy ünnepre.

>!
Lál, Somogyvámos, 1998
104 oldal · ISBN: 9635505582

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Orsi_olvas
Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve

Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve 108 vegetáriánus recept

A mesés india isteni ízeit hozza el nekünk ez a csodaszép szakácskönyv.
A leírások érthetőek, követhetőek, az elrendezés szemet gyönyörködtető, a fogások szinte élnek a fotókon.
Zöldséges táskák, kenyér lepények, sült és főtt zöldségek, gyümölcs joghurtos fánkok és számtalan egyéb finomság vár ránk, igazi indiai gasztroutazás!
Jó szívvel ajánlom a könyvet az indiai konyha szerelmeseinek, vegáknak és mindnekinek aki szereti az egzotikus ételeket!

>!
Evodia
Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve

Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve 108 vegetáriánus recept

Indiai ízek, vega ételek, jól elkészíthető útmutató. Kedvenc.


Hasonló könyvek címkék alapján

Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India
Frank Júlia: A legfinomabb vegetáriánus ételek
Gabonaételek
Isa Fuchs: Vegetáriánus konyha
Carla Bardi: Klasszikus vegetáriánus konyha
Joni Marie Newman – Celine Steen: Vegán helyettesítők
Martha Day: Nagy karácsonyi szakácskönyv
Vegetáriánus finomságok
Kedvenc receptjeim hús nélkül
Verő Juli – Jámbor Zsóka: Évszakok ízei – 365 recept hús nélkül