A ​sütés-főzés enciklopédiája 0 csillagozás

Konyhai alapmű – Tippek, trükkök lépésről-lépésre
Günter Beer – Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája Günter Beer – Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája

Az ​éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát. „A sütés-főzés enciklopédiája” című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet összes buktatóján az előkészületektől az elkészítésen át egészen a kész fogásokig.

Az alapreceptek mellett, amelyekre sok fogás épül, a nemzeti és a nemzetközi konyhák számos klasszikusát, valamint fantáziadús változatokat és új kreációkat is megismerhetünk. Újdonság a hozzávalók képekkel ellátott listája, mert így az oldalakat pörgetve könnyen kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló alapanyagokból mit is készítsünk.

Több mint 700 oldalon és több mint 5000 remek fényképen ismerhetjük meg az alapvető hozzávalókat, a főzési technikákat és az alaprecepteket. A világ minden tájáról származó csábító ételek receptjeit pedig a szerzőpáros hasznos tippekkel… (tovább)

>!
Alexandra, Pécs, 2011
768 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632976846 · Fordította: Szegedi Eszter

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4


Hasonló könyvek címkék alapján

Róka Ildikó – Móczár István: Halételek
Fabio Brambilla – Marco Perez: Pompás falatok
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Palacsinták
Christine Ingram – Jennie Shapter: Kenyérfélék és péksütemények nagy könyve
Christine Ingram – Jennie Shapter: A kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája
A sütés nagy enciklopédiája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség