Egy ​ifjú Don Juan emlékiratai 9 csillagozás

Guillaume Apollinaire: Egy ifjú Don Juan emlékiratai

Az Egy ifjú Don Juan emlékiratai Apollinaire egyik korai, vélhetően saját serdülőkorának és férfivá érésének élményein alapuló kisregénye. Roger, a történet ifjú és bohó főhőse a nyarat a család vidéki kastélyában tölti, ahol igen gyorsan szert tesz a testi szerelem tiltott praktikáira, méghozzá változatos és különös módokon. Ő az egyetlen vérmes ifjú bak a vidéken, így hát számos lehetőséget talál, hogy mohó tudásvágyát szinte minden útjába kerülő fehérszemélyen kielégítse. Sorra alakulnak a meghökkentő részletekben sem szűkölködő kalandok: nővérei, csinos hajadon nagynénje, szolgálólányok és tisztességes férjes asszonyok adják egymásnak a stafétabotot a rendkívül szókimondó, plasztikusan ábrázolt történetekben. Az Egy ifjú Don Juan emlékiratai a századelő legmerészebb írásai közé tartozik. Szigorúan 18 éven felülieknek!

>!
Fiesta, Budapest, 2004
144 oldal · ISBN: 9639258296 · Fordította: Bárkányi István

Enciklopédia 1


Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 10

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Cicu
Guillaume Apollinaire: Egy ifjú Don Juan emlékiratai

Apollinaire örök szerelem nálam ❤
A Tizenegyezer vessző után új kedvencet avattam :)
Ismét egy tabudöngető, perverz, polgárpukkasztó pornóregényecske, aminek tényleg csak egyetlen hibája van, az hogy nagyon rövid, mindössze 144 oldal.
Imádtam! ❤

>!
Zolesz P
Guillaume Apollinaire: Egy ifjú Don Juan emlékiratai

Bocs, de nem.
Elképesztően jól ír Apollinaire, de az egymást követő, szinte semmi történetbe beleágyazott (és ezt most nem tudom szebben), dugás dugás hátán sztori… hát kezdtem megcsömörleni a végére. Még az a szerencse, hogy meglehetősen rövid a könyvecske, aminek külső és belső megvalósítását mindenképpen ki kell emelnem. A FIESTA Kft. kiadásában megjelent könyv nagyon gusztusos, lapjai nagyon jó és színvonalas akt rajzokkal van feldobva.
Amit azért pluszban megszeretnék említeni az Apollinaire elképesztően profi leírásai. A test intimebb zugainak felvázolása nagyon ott van és esküszöm amikor a szagokról ír (bár néha túl sok volt abból is), azt valóban az orromban éreztem én is.
Nagy kár, hogy a sok „etye-petye” vitte el az egész történetet aminek a mennyisége sajnos a minőség rovására ment ebben az esetben.
A kevesebb több lett volna…


Népszerű idézetek

>!
Cicu

Ó, a nők nagyon is jól tudják, hogyan szerezzenek sokféleképpen örömöt! Többféle módon is, mint ahogy azt a férfiak elképzelnék!

25. oldal

>!
Zakkant_Tudós

    Máig felfoghatatlannak tartom, hogyan lehet az, hogy a férfiak a vidéki lányok természetes szépségével szemben, mégis inkább a „jobb körökből” származó hölgyek mesterkélt küllemét részesítik előnyben!

119. oldal

>!
Zakkant_Tudós

A nyakam köré fonta karjait, és szorosan magához ölelt. Én azzal mulattattam magam, hogy egy-két szőrszálat kirántottam a hóna alól. Ursula épphogy ki nem ugrott a bőréből az újfajta izgalomtól!

121. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Burány Béla: A menyecske meg a feketerigó
Burány Béla: Mé piros a gólya csőre?
Burány Béla: Állati mesék
Burány Béla: Piros a tromf