A ​lélekfutár 4 csillagozás

Gordon Smith: A lélekfutár

Kicsoda ​valójában „A lélekfutár”?
Nem más, mint Gordon Smith. Egy világhírű médium. Egy 47 éves fodrász. Skóciában született, a bűvös 7-es szám jegyében. Édesapjához hasonlóan Gordon is hetedik gyermekként érkezett a családba.
Egyébként pedig Nagy-Britannia leghitelesebb és egyik leghíresebb médiuma, akiről a BBC is elismerően nyilatkozik. Egy rendkívüli képességgel megáldott látó, médium, akinek derűje, humora és embertársai iránti szeretete átsugárzik e könyv sorai között is.
Világképe és médiumi képzettsége az angol spirituális iskolákból gyökeredzik. Gordon Smith könyvei Európa-szerte, több százezer példányban jelentek meg.
A kötet legnagyobb varázsa az, hogy a lélekfutár személyesen mesél nekünk. Választ kapunk tőle számos izgalmas kérdésre:
-Ki az a médium? Ő tényleg a „futár”, vagy mindez csak merő kitaláció?
-Tényleg léteznek energiák, szellemi vezetők és más segítő lények? Vagy trükköket és testbeszédet használ?
-Milyen az élet a… (tovább)

Eredeti cím: Spirit Messenger

Eredeti megjelenés éve: 2004

>!
196 oldal · ISBN: 9630661812 · Fordította: Ács Valéria, Petrás Edit

Enciklopédia 13


Várólistára tette 1

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
eeszter P
Gordon Smith: A lélekfutár

Olvastam már több hasonló témájú könyvet, érdekesnek is tartom őket. Ez a kötet viszont nem igazán tudott lekötni. Igaz, hogy sztorikat mesélt saját tapasztalataiból, de valahogy sablonosnak éreztem.

>!
Lana89
Gordon Smith: A lélekfutár

A hasonló könyvekhez képest jobb volt! Néhány pozitív idézetet is gyűjtöttem belőle :)

>!
VERDI
Gordon Smith: A lélekfutár

Csak érdeklődési szinten!!

Nem hiszek az ilyenekben, de szeretnék!!
Érdekes pozitív gondolatokkal van tele, ami viszont értékelhető szintűek.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
VERDI

Nem kellene feleslegesen idegesíteni magam, hiszen sem én, sem más nem tudja megváltoztatni a jövőt azzal, hogy aggódik miatta.

>!
VERDI

Sajnos az élet a Földön nem azért van, hogy egyszerű legyen, hanem azért, hogy tanuljunk belőle, és ezt leginkább a hibáinkból lehet.

33 hozzászólás
>!
VERDI

A lelkek mindig azért térnek vissza, mert szeretteik iránti érzelmeik még ide kötik őket

>!
VERDI

Hát nem különös, hogy amikor úgy érzed, pontosan tudod, hogy merre tartasz, és azt is tudod, hogy ki vagy és mit szeretnél elérni, akkor az életed hirtelen egészen más irányt vesz.

>!
VERDI

Akik elvesztették szeretteiket, a legfontosabb tanulság az, hogy a Földön maradt gyászolóknak meg kell tanulniuk szeretteik elvesztése után is tovább élni saját életüket. És ha valakivel szeretetteljes kapcsolatba kerültünk ezen a világon, akkor nincs semmi, még a halál sem, ami elválaszthat bennünket egymástól

>!
VERDI

Mi az emberek legnagyobb problémája ebben az életben?
A félelem….Minden gondjuk a félelemből fakad. Félnek„ amikor hiányt szenvednek valamiben, de még jobban félnek, ha valamit birtokolnak, mert akkor attól kell rettegniük, hogy egyszer majd elveszítik azt. De az emberek leginkább a haláltól és a haldoklástól félnek…vagy a saját haláluk miatt, vagy a szeretteik halála miatt aggódnak.

1 hozzászólás
>!
Lana89

Az élet oly sok nehézséggel jár… Valahányszor csak esélyed kínálkozik a boldogságra, nyúlj érte és ragadd meg!

>!
Lana89

Különös, hogy az emberek egy részének szenvednie kell ezen a földön, de úgy hiszem, csak azért, hogy szenvedéseikből mások tanulhassanak, így a hatása nagyobb lehet, mint maga a szenvedés.

Kapcsolódó szócikkek: ember, emberiség · szenvedés
>!
Lana89

„Mi az emberek legnagyobb problémája ebben az életben?"
A válasz a következő volt:
– A félelem. Az emberiség legnagyobb problémája a félelem.
Minden gondjuk a félelemből fakad. Félnek, amikor hiányt szenvednek valamiben, de még jobban félnek, ha valamit birtokolnak, mert akkor attól kell rettegniük, hogy egyszer majd elveszítik azt. De az emberek leginkább a haláltól és a haldoklástól félnek. Egész életükben a halál gondolata gyötri őket; vagy a saját haláluk miatt, vagy a szeretteik halála miatt
aggódnak.
– Próbálják elfogadni, hogy a fizikai világ, amelyben élnek, csak átmeneti. Jusson eszükbe, hogy minden élet állandó mozgásban van. Azzal, hogy életének egy bizonyos részéhez ragaszkodik az ember, korlátokat állít, és nyilvánvaló, hogy fél a változástól. Amikor valaki megtanul félelem nélkül élni, az lesz igazi életének első pillanata. Hagyd, hogy mi innen a szellemvilágból megtaníthassunk félelem nélkül élni, mert akkor létedet és életedet a szabadság és a béke áldása kíséri.

Kapcsolódó szócikkek: béke · élet · ember, emberiség · félelem · halál · haldoklás · szabadság · változás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elisa Medhus: Fiam és a túlvilág
Sylvia Browne: Élet a másvilágon
Heike Gade: Kérlek jelentkezz! – Hírek a túlvilágból
Stephen Paul Thomas: A fekete mágia szívében
James Van Praagh: Befejezetlen ügy
Jane Roberts: Az „ismeretlen” valóság 1.
Szabó Judit: Fénysugarak
Száraz György: Beszélgetés a Kristálykoponyákkal
Vay Adelma: Elmélkedések könyve
James Van Praagh: Menny és Föld