Mi az a gluténérzékenység, hogyan diagnosztizálható, és hogyan éljünk együtt ezzel az ételintoleranciával, ami egyre elterjedtebb? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a könyvből.
Ezenkívül a kötet nagy részét egy receptgyűjtemény alkotja, amely segíti a betegeket, hogy biztonságosan és egészségesen táplálkozzanak, anélkül, hogy a hagyományos gasztronómiai élvezetekről le kellene mondaniuk.
Ennek során újraértékelhetik azokat az élelmiszereket, amelyek gluténmentesek (rizs, kukorica, hajdina stb.), és a diétában is engedélyezettek
Gluténmentes konyha olasz módra 2 csillagozás
Receptgyűjtemény gluténérzékenyeknek
Várólistára tette 3
Kívánságlistára tette 3
Kiemelt értékelések
PTJulia P>!
Gluténmentes konyha olasz módra Receptgyűjtemény gluténérzékenyeknek
Azok a gluténérzékenyek, akiknek a tejet is passzolni kell, inkább hagyják ki; a receptek 85%-a tartalmaz tejterméket, s a többség nem vagy nagyon nehezen helyettesíthető növényi úton. Az egy-két alaprecept jó, párat biztosan kipróbálok már.
Az olasz konyha egy általam eddig kevésbé ismert részét tárja fel ez a könyv, pastás receptek szinte nincsenek is benne, pedig vártam volna pl a gnocchi gluténmentes elkészítési módját.
Aemitta>!
Gluténmentes konyha olasz módra Receptgyűjtemény gluténérzékenyeknek
Fifikás könyv, ugyanis gluténmentes receptgyűjteményként olyan fogások leírásai is megtalálhatók benne, amihez alapból nem kell liszt (saláták, levesek, stb.).
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária ·
Összehasonlítás - Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország ·
Összehasonlítás - Mimi Thorisson: Itália Ízei ·
Összehasonlítás - S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon ·
Összehasonlítás - Jamie Oliver: Olasz kaják 90% ·
Összehasonlítás - Gennaro Contaldo: Gennaro olasz péksége ·
Összehasonlítás - Giorgio Locatelli: Ízek Itáliája ·
Összehasonlítás - Cettina Vicenzino: Toszkána ízei ·
Összehasonlítás