A test …ahogy még sosem láttad 4 csillagozás

Mi történik a fejedben fejfájás közben?
Mire valók a lábujjak?
Miért érzed azt a fura, imbolygó érzést a száazföldön, miután leszálltál a hajóról?
Miért lesz ráncos a bőröd a vízben?
A vicces rajzokkal és meglepő tényekkel teli könyv ezeknél még sokkal hihetetlenebb furcsaságokra is választ ad. Kiderül például, mitől forrnak össze a csontok, miért tudják a karatemesterek eltörni a kezükkel a téglát. Lehet-e élni fél aggyal, miért böfögünk, és még rengeteg izgalmas dolog az emberi testről. Egy cseppet sem fogsz unatkozni!
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Meghökkentő tudomány Ventus Libro

Zseniálisan tanító könyv. Vicces, a szöveg és az illusztráció egyaránt, és ezzel együtt olyan szemszögből mutatja meg a minket körülvevő világot, hogy mindenki könnyen megértse. És olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy miért szédülünk forgás után, és miért lesz ráncos a bőrünk a kádban ázva. Szóval zseniális könyv, okosan tanít, és a benne lévő szókereső játék is elnyerte a tetszésemet.
- Gerald Durrell – Lee Durrell: Az amatőr természetbúvár 97% ·
Összehasonlítás - Bernard Dumpleton – Anne Gatti – Anna Grayson – Derek Hall – Tim Healey – Tim O'Hagan – Peter Leek – John Man – Antony Mason – Geoffrey Sherlock – Keith Spence – Jill Steed: Varázslatos Föld körüli utazás 99% ·
Összehasonlítás - Brigitte Lederer – Richard Cavendish – Rosemary Burton: A világ száz csodája 93% ·
Összehasonlítás - Schmidt Egon: A lombkorona élővilága 100% ·
Összehasonlítás - Deborah Heiligman: A fiú, aki imádta a matekot 95% ·