A bor – életforma. A borkínálás és borkóstolás alapja az a különleges technika, amellyel benyomásainkat le tudjuk fordítani a tudatosság nyelvére. Íz, illat, szín és buké alkot harmóniát a borban, s ha az étkekkel is megfelelően társítjuk, páratlan élményben lehet részünk. Könyvünk nemcsak bemutatja a borkóstoláshoz és borkínáláshoz szükséges felszerelést, a bor világába vezető út állomásait, de a gyönyörű fotók élményszerűvé is varázsolják az ismerkedést.
Sommelier – Borkínálás és borkóstolás 1 csillagozás
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly ·
Összehasonlítás - Joanna Simon: A borokról ·
Összehasonlítás - Christian Callec: Borok enciklopédiája ·
Összehasonlítás - Lelkes Lajos (szerk.): Magyar borhagyományok, borivási szokások ·
Összehasonlítás - Giles Kime: A bor titkai ·
Összehasonlítás - Robert Steidl – Georg Leindl: Borkészítés barrik eljárással ·
Összehasonlítás - Kádár Gyula: Homoki bor készítése és kezelése ·
Összehasonlítás - Hajós Gyöngyi (szerk.): Borok könyve ·
Összehasonlítás - František Hečko: Vörös bor ·
Összehasonlítás - Tobias Pehle: Aperitifek és digestivumok ·
Összehasonlítás