Sommelier ​– Borkínálás és borkóstolás 1 csillagozás

Giuseppe Vaccarini: Sommelier – Borkínálás és borkóstolás

A bor – életforma. A borkínálás és borkóstolás alapja az a különleges technika, amellyel benyomásainkat le tudjuk fordítani a tudatosság nyelvére. Íz, illat, szín és buké alkot harmóniát a borban, s ha az étkekkel is megfelelően társítjuk, páratlan élményben lehet részünk. Könyvünk nemcsak bemutatja a borkóstoláshoz és borkínáláshoz szükséges felszerelést, a bor világába vezető út állomásait, de a gyönyörű fotók élményszerűvé is varázsolják az ismerkedést.

>!
Napraforgó, Budapest, 2007
288 oldal · ISBN: 9789634452164 · Fordította: Weltler Ildikó

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly
Joanna Simon: A borokról
Christian Callec: Borok enciklopédiája
Lelkes Lajos (szerk.): Magyar borhagyományok, borivási szokások
Giles Kime: A bor titkai
Robert Steidl – Georg Leindl: Borkészítés barrik eljárással
Kádár Gyula: Homoki bor készítése és kezelése
Hajós Gyöngyi (szerk.): Borok könyve
František Hečko: Vörös bor
Tobias Pehle: Aperitifek és digestivumok