A bor – életforma. A borkínálás és borkóstolás alapja az a különleges technika, amellyel benyomásainkat le tudjuk fordítani a tudatosság nyelvére. Íz, illat, szín és buké alkot harmóniát a borban, s ha az étkekkel is megfelelően társítjuk, páratlan élményben lehet részünk. Könyvünk nemcsak bemutatja a borkóstoláshoz és borkínáláshoz szükséges felszerelést, a bor világába vezető út állomásait, de a gyönyörű fotók élményszerűvé is varázsolják az ismerkedést.
Sommelier – Borkínálás és borkóstolás 1 csillagozás
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly ·
Összehasonlítás - Székely András: Gyümölcsborok és más alkoholos gyümölcsitalok ·
Összehasonlítás - Sztanev Bertalan – Kendéné Toma Mária: Borkedvelők kézikönyve ·
Összehasonlítás - Joanna Simon: A borokról ·
Összehasonlítás - Jens Priewe: A borokról könnyedén ·
Összehasonlítás - Szalay Tamás Lajos: Skócia – A szoknyás férfiak földjén ·
Összehasonlítás - Eddie Ludlow: Whisky mesterkurzus 90% ·
Összehasonlítás - Szabó Béla: Gyümölcsborok házi készítése ·
Összehasonlítás - Isabelle Legeron: Natúr borok ·
Összehasonlítás - Ripka Gergely: Tokaj Kalauz Guide 2014 ·
Összehasonlítás