Seducing ​Cinderella (Fighting for Love 1.) 3 csillagozás

Gina L. Maxwell: Seducing Cinderella

Mixed martial arts fighter Reid Andrews’s chance to reclaim his title as light heavyweight champ is shattered when he’s injured only months before the rematch. To make sure he’s healed in time, his trainer sends him to recuperate under a professional’s care—Reid’s best friend’s little sister, all grown up.

Disorganized and bookish Lucie Miller needs some professional help of her own. She’d do anything to catch the eye of a doctor she’s crushed on for years, so when Reid offers seduction lessons in exchange for 24/7 conditioning for the biggest fight of his career, Lucie jumps at the chance.

Soon Reid finds himself in the fight of his life…winning Lucie's heart before she gives it to someone else.

>!
Entangled, 2013
304 oldal · ISBN: 9781620612910

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Szinna
Gina L. Maxwell: Seducing Cinderella

Kicsit bajba vagyok ezzel a regénnyel, mert a „mi a franc ez a hülyeségtől” a „wow ez csúcs szuperig” minden benne volt. Az ostoba alapszitu, a sablonos helyzetek, mint a tanítsd meg hogyan kell elcsábítani valakit, lecserélem a ruhatárad, én ígérem a legtöbbet a randi-aukción, hogy visszaszerezzelek, stb. De mindezek ellenére a szereplők élők, az érzések átjönnek és volt egy olyan jelenet, aminél majdnem lángra kapott az olvasóm. És még azt is elárulom, hogy eljutottam egy darabig, aztán elolvastam két másik könyvet, majd befejeztem ezt a regényt. Ajánljam? Talán végszükség esetére. :)


A sorozat következő kötete

Fighting for Love sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Whitney G.: Lies of Love
Emma Chase: Royally Screwed
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Natasha Madison: Something So Right
Abbi Glines: While it Lasts
Corinne Michaels: One Last Time
Sarah Brianne: Nero
Linda Kage: Be My Hero
Kristen Callihan: Managed