Elcsábítani ​Hamupipőkét 554 csillagozás

Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Az MMA harcos Reid Andrews mérkőzése előtt néhány hónappal komolyan megsérül, így annak az esélye, hogy visszaszerezze félnehézsúlyú bajnoki címét, elúszni látszik. Edzője elküldi gyógykezelésre, orvosa pedig nem más, mint Reid gyerekkori barátjának időközben felnőtt kishúga.

Lucie Miller, a szétszórt könyvmoly szintén segítségre szorul. Bármire képes lenne, hogy meghódítsa orvos kollégája és titkos szerelme szívét, így kapva kap az alkalmon, amikor Reid csábítási leckéket ajánl cserébe azért, hogy Lucie éjjel-nappal ellenőrizze felkészülését karrierje legfontosabb meccsére.

Reid hamarosan élete legnehezebb küzdelmét vívja Lucie szívéért, mielőtt a lány valaki másnak adná..

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548173 · Fordította: Egyeki Martina

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Reid Andrews · Lucie Miller · Vanessa MacGregor


Kedvencelte 64

Most olvassa 22

Várólistára tette 110

Kívánságlistára tette 122

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

„…kezdhetünk boldogan élni, amíg meg nem halunk.”

Vicces, izgalmas, romantikus és persze nagyon szexi történet.
Imádtam az izzást, ami az egész könyvön keresztül ott volt.
Lucie, Reid, Vanessa, Eric, Kyle nagyon szerethető karakter szerintem.
Imádtam a vicces részeket a könyvben pl: amikor Reid féltékenykedik, mert meglátta Lucie és Kyle spoiler Szerintem nagyon vicces volt és aranyos ez a kis féltékenykedés.
Az árverés a végén bejött, annyit nevettem rajta és persze izgultam. Azt hittem Lucie fog a fiú után menni, de így sokkal jobb volt. Hamupipőke megtalálta végre a hercegét. Tökéletes befejezése a könyvnek.
Nagyon szerettem benne Lucie és Vanessa barátságát, igazi barátság volt nem csak álbarátság. Nagyon összetartóak.
Kicsit csalódtam, mert azt hittem Jackson fel fog tűnni a könyvben, de éppen csak megemlítették. Egy telefonhívásnyira kapott szerepet. Semmi baj a következő könyv az övé és persze Vanessáé. Szerintem ki lehetett következtetni a történetből, hogy egymásra fognak találni. Biztos megéri belevágni angolul, mert sokan írják, hogy nagyon jó könyv. Hamarosan biztos elkezdem azt is.

7 hozzászólás
agi89>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Drága Reid Andrews!
Az a nagy büdös helyzet, hogy kicseszettül beléd estem újfent!
És most nagyon boldog vagyok, hogy megszereztelek, mert bármikor levehetlek a polcomról (Remy mellől) és a kezembe foghatlak. ;P ♥️ ♥️ ♥️

U.i.: Bár folytatná valamelyik kiadó a sorozat kiadását! *-*

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548173 · Fordította: Egyeki Martina
6 hozzászólás
Orsi999>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Igazából ennél a könyvnél a fülszövegből szinte mindent ki lehet következtetni. Rengeteg hasonló típusú könyv van. De amit elvártam tőle azt teljesítette. Kikapcsolt és szórakoztatott.
A szereplők szerethetőek voltak és viccesek.
Összességében ez egy jó könyv. Nem kell egy világmegváltó történetre számítani, csak egy könnyed olvasmányra és akkor nem is lehet csalódni benne.

Szilvi00 P>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Ahányszor csak egy ilyen könyv kerül a kezembe, mindig hálás vagyok amiért nincs fix munkaidő-beosztásom és a munkám megvár. Nem tudtam és nem is akartam letenni, egyhuzamban elolvastam. Szexi, romantikus és Reid-nek hála vicces történet volt, szóval tökéletes kikapcsolódás. Ezeket a rosszfiús, tetovált férfiakat nem tudom megunni:D
És Reid Andrews nem csak a küzdősporthoz ért, hanem tehetséges szobrász is. Remek párost alkottak Lucie-val, aki szintén szimpatikus karakter. Kicsit talán kiszámítható a történet, de akkor is szuperül szórakoztam!

8 hozzászólás
molybarby>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Rövid történet, rengeteg erotikával fűszerezve. Így tudnám leginkább leírni a könyvet. Sokkal jobb is lehetett volna, kicsit több cselekménnyel. Például, ha Jaxről nem csak hallunk távolról, de meg is jelenik és letekeri a fejét Reidnek. Vagy valamivel kicsit jobban felpörgetni, a túl sok erotikus jelenet helyett. Mert azokból volt szakadásig. Viszont szereplőket szerettem. Csak kár, hogy így összecsapottnak tűnt az egész. Az írónő írt erről is egy kicsit, meg arról is, de mintha semmibe se lett volna kedve jobban belefogni, inkább telepakolta sexjelenetekkel, hogy az majd helyettesíti. Viszont én még így is szerettem. Lazításnak tökéletes volt, és pont megfelelt az én mostani szűk időbeosztásom mellett :)

Zso89 P>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Első és egyben az egyetlen könyvem az írónőtől amit olvastam.
A borító tetszett és a fülszöveg is.
Attól függetlenül hogy E/3 személyben íródott mégis gyorsan haladtam vele,olvastatta magát.

Lucie Miller egy olyan karakter aki a munkájának él,szeret a háttérben maradni,ezeket megspékelve néha tetézi a kínos szitukkal amikbe saját magát belekeveri.☺
Végigment egy jellemfejlődésen amit tetszett.
Bár szimpi volt a szürke kisegér oldala is, és hogy nem akart a középpontban lenni.

Reid Andrews ❤❤❤
Totálisan a szívem csücske lett.☺
Adott egy kemény,határozott,szexi pasi és ezek mellett még sármos és az érzelmeit sem fél kimutatni bár nem mindíg a megfelelő módon.
Imádtam ahogy alakultak a dolgaik,végig ott volt az a szikra,az a vibrálás ami fogva tartott.
Az erotikus részek igencsak kedvemre valók voltak.☺
Könnyed romantikus történet,tökéletes kikapcsolódást nyújtott.
Biztos újraolvasós lesz.☺

ncsn87>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Tetszett, határozottan tetszett. :)
Ez egy könnyed, nyári romantikus sztori. Senki ne számítson nagy dolgokra benne, de hiszen az ilyen történeteket nem is ezért olvassuk. :) Reid és Lucie is nagyon kedvelhető karakterek, annyira aranyosak voltak a maguk butus módján. :) Nagyon drukkoltam nekik végig.
Benne volt minden jó: romantika, erotika, kis humor, huzavona, na meg egy izmos MMA harcos pasi, aki okos, na meg érzelmes is és egy szétszórt, önbizalomhiányos lány, aki most fedezte fel a saját szexualitását. Szeretem az ilyen történeteket, főleg, ha egy ilyen dögös pasi segít a főhősnőnknek. :D
Olvassátok bátran! ;)

felícia97>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Semmi eget rengetőre nem számítottam amikor kézbe vettem ezt a könyvet,éppen ezért nagyon meglepődtem hogy ennyire tetszett.Egy barátnőm tervezte olvasni mostanság,így került a látóterembe ez a könyvecske,aztán mikor elolvastam a fülszöveget egyből arra jutottam,hogy tökéletes kikapcsolódás lesz ez nekem tanulás mellett.Gondoltam olvasok egy kicsit,amíg szünetet tartok,aztán csak azt vettem észre hogy túl vagyok már a könyv felén is. És addig nem is nyugodtam míg be nem fejeztem. :) (úgyse tudtam volna a tananyagra koncentrálni,szóval ha már rosszalkodok akkor rendesen csinálom :D )
Nagyon élveztem Lucie és Reid történetét,ami kellemes felüdülés volt fáradt agysejtjeimnek.
Semmi újat vagy különlegeset nem tudott mutatni a műfajában és természetesen nem kell világmegváltó dolgokra számítani a sztorival kapcsolatban,mégis volt benne valami ami megnyert magának és szerintem kifejezetten jónak számít ha szétnézünk a többi hasonló ulpiusos könyv között.Úgyhogy örülök hogy elolvastam. :)

2 hozzászólás
Paulina_Sándorné P>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Könnyed, romantikus történet, jó kis kikapcsolódás volt a számomra. Azt kaptam, amit vártam. Számomra szimpatikusak voltak a szereplők, bírtam Lucie-t és Reid-et. Tetszett, ahogy Reid segített Lucie-nak, voltak mulatságos helyzetek. Csíptem Lucie barátnőjét, Vanessát is. Az a doki, aki Lucie-nak tetszett, egy agyalágyult barom volt.

2 hozzászólás
Anita_Simon>!
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Tetszett ez a sztori…
Egy okos lány, akit a volt férje megcsalt, emiatt gátlásokkal küzd…
Egy srác, aki MMA harcos, és egész életében mindennel és mindenkivel küzdenie kellett…
Ezen sorsok találkozásánál kiderül a közös múlt… egy szerelem a lány részéről a fiú iránt, és egy huginak érzett szeretet… de az idő megváltoztatta a sok év kihagyást, amíg nem találkoztak…. és az érzések is megváltoztak….
Lucie be akarja cserkészni a kollégáját, és Reid felajánlja neki a segútségét, hogy a kis hernyóból csodás pillangóvá váljon. Ám egyik sem számol azzal, hogy a tanító beleszeret a tanítványba, a tanítványnak pedig már nem a kolléga a vágya, hanem a tanító mestere…❤
Remekül eltalálták a címét a könyvnek.


Népszerű idézetek

Barbara_Laczkó>!

Második lecke: a férfiaknak mindig az kell, amit nem kaphatnak meg, vagy amire más férfiak pályáznak. Tudományosan igazolt tény.

68. oldal

Blueberry21>!

Gyomra annyira összeszűkült, hogy valószínűleg megfojtotta a benne repdeső pillangókat. Francba a pillangókkal! Minimum kolibrik voltak. Bedrogozva.

138-139. oldal, 11. fejezet

Cyby>!

– Őrülten vonzó, vicces, kedves, gazdag, őrülten vonzó, sikeres, jóban van a tesóddal, és nyilvánvalóan gyengéd érzelmeket táplál irántad. Említettem már, hogy őrülten vonzó?

205. oldal, 15. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Vanessa MacGregor
tamii>!

-Ez egy galamb. – Lenézett, és egy ujjal végigsimított a madaras medálon. – A legtöbb madárral ellentétben, a galambok, ha megtalálják a lelki társukat, egy életen át együtt maradnak a párjukkal. – Felemelte a fejét és a lány szemébe nézett. –Ezért az igaz szerelem megtalálásának szimbólumai.

Kapcsolódó szócikkek: Reid Andrews
Timi>!

– Mikor? – kérdezte kihívóan. – Mikor raboltad el a szívem?
Lucie bólintott. Reid közelebb lépett, és a kezébe fogta a lány arcát.
– Feltehetően akkor, amikor először hallottalak horkantani. – Puszit nyomott az orra hegyére.
– Nagyon valószínű, hogy akkor, amikor a pincérünkkel flörtöltél. – Megpuszilta a szeplőt a bal szeménél.
– Majdnem biztos, hogy akkor, amikor először elaludtál a karomban. – Apró csók az arcára a másik oldalon.
– És a leghatározottabban azon az éjszakán, amikor szeretkeztünk. – Végre gyengéd csók az ajkára.

Kapcsolódó szócikkek: Lucie Miller · Reid Andrews
zuna19>!

– Miért olyan nehéz elhinned, hogy megérdemled egy jó ember szerelmét? Te vagy a leggyönyörűbb nő, akit ismerek, belül és kívül. Bolond lenne, ha nem szeretne beléd.

206. oldal

Pandalin>!

– Micsoda csini mosoly – mélázott hangosan.
– Csini? Azt hiszem épp most heréltél ki.

Kapcsolódó szócikkek: Lucie Miller · Reid Andrews
zuna19>!

– Azt hiszem, a bortól leginkább elálmosodom, mint megőrülök. Bocs.

44. oldal

zuna19>!

Ha van bármi, amihez értek, az a nők és az, hogy mivel őrjíthetik meg a férfiakat.

32. oldal

Szelén>!

– A, basszus!
– Bocs.
– Ja, értem már – mondta kényszeredetten. – Ezt biztos azért kaptam, amiért dartstáblának használtuk a plüssnyuszidat.
Az arcát nem látta ugyan, de hallotta a hangján, hogy mosolyog.
– El is felejtettem. Jackson három napig szobafogságban volt, és anyunak kellett megstoppolnia a lyukakat. Aztán kitalálta, hogy háborús hős, akit rendbe kell hozni, mielőtt átveszi az elnöktől a kitüntetést.

Kapcsolódó szócikkek: Jackson 'Jax' Maris · Lucie Miller · Reid Andrews

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vakmerő
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Vi Keeland: A beosztott
Meghan March: Tiéd vagyok
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Carly Phillips: Forró szívek
Jessica Bird: Dobbanó szívek