Az aprósütemények éppúgy hozzátartoznak az adventhez és a karácsonyhoz, mint a hóesés. Mindenesetre van egy különbség az aprósütemények soha nem maradnak el. Ezekkel a receptekkel minden sikerül: a klasszikusok, mint a fahéjas csillag, a mézes puszedli vagy a vaníliás kifli és a habzsákkal készültek, de a pisztáciás csiga, a narancsos holdak és a nugátos szívek is.
Karácsonyi aprósütemények 2 csillagozás
Vendégeknek és ajándékba
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

Niki_>!

Gina Greifenstein: Karácsonyi aprósütemények Vendégeknek és ajándékba
Ez egy nagyon-nagyon jó könyvecske, karácsonyi aprósütemények receptjeivel! Idén többet is kipróbálok majd belőle (egészen pontosan 6 receptet), szerintem isteniek lesznek. Csak ajánlani tudom a figyelmetekbe!
agisajt>!

Gina Greifenstein: Karácsonyi aprósütemények Vendégeknek és ajándékba
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az aprósütik jobban bejönnek, mint a habos-krémes szeletek.
Az aprósütik nálam mindig együtt járnak a karácsonnyal, ha nyáron sütök, akkor is a karácsonyt juttatják eszembe… Lehet azért, mert jó pár évvel ezelőtt éppen karácsony előtt lyukadt át a talpam, és mivel kissé mozgásképtelen voltam, hát én lettem az „áldozat”, aki a több tonnányi linzert szaggatta, lekvározta, ragasztotta. :)