A ​hóhér (Vadász és Préda 6.) 6 csillagozás

Gherbod Fleming: A hóhér

Nincs visszaút.
Douglas Sands szeretné visszakapni a régi életét, megmenteni a szétesõ házasságát. Úgy akar végigmenni az utcán, hogy ne kelljen tudomást vennie arról, hogy a járókelõk egy része nem ember. El akarja felejteni halott fia kísértetét aki reggelente szólongatja. Túl sokat kér? Úgy tûnik igen.
Julia és Nathan is látják a szörnyeket. A vadászok életét választották – amely szánalmasan rövidnek ígérkezik. Julia nem hajlandó feladni, amíg meg nem találja a fiát. Nathan értelmet akar adni barátai feláldozott életének.

>!
Delta Vision, Budapest, 2003
224 oldal · ISBN: 9639474185 · Fordította: Kleinheincz Csilla

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
JuZsu
Gherbod Fleming: A hóhér

És igen, végül ezt a könyvet is befejeztem, és szépen összeálltak a kirakós darabkái. Legalább is előttem.
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot, és most kicsit nehéz elengedni. Nehéz mert még Julia történetét szívesen olvastam volna, épp ahogy Sands történetét is… meg Simonsonét is… meg hogy őszinte legyek a Kamarillát is szívesen nézném még mit alkot Iron Rapids-ben X)
És a sorozat egyik korábbi kötetében szereplő Rondálra is kíváncsi lettem volna, hogy neki hogy alakulhatott tovább a sorsa.
Röviden megfogalmazva: Nagyon megszerettem ezt a történetet (még akkor is amikor Sands miatt voltak ellenvetéseim – nem is kevés-)
Más részről viszont sokat tanultam, ezekből a könyvekből, történet vezetésről (nem néz csodálkozva, nekem tényleg hasznos volt) és hogy sokkal súlyosabb úgy egy történet amikor épp azt mutatják be, hogy volt egy családod spoiler

PS: Azt hiszitek, hogy Cassandra C. Árnyvadászai fanatikusok akik lépten nyomon angyalokat emlegetnek? Akkor van szerencsém most bemutatni benneteket Cloe-nak. ^_^

>!
Noro
Gherbod Fleming: A hóhér

Mint tudjuk, a Sötétség világát a háttérből a Kamarilla iránytja… de ugyanezt teszi a Technokrácia is :) A könyv ezt a meglepően elhanyagolt problémát mutatja be: mi történik, amikor a vámpírok és mágusok egymást intrikálják szanaszéjjel?


Hasonló könyvek címkék alapján

Christie Golden: A Holtak Tánca
John Caldwell: Fekete lángok
Andrew Bates: Oroszlánokkal hálni
Lucien Soulban: Mexikóváros éjszaka
Carl Sargent – Marc Gascoigne: Thérai vér
Stephen King: A sárkány szeme
Justin Cronin: A szabadulás
Anne Rice: Lestat, a vámpír
Darren Shan: A Végzet fiai
Darren Shan: Gyilkos születik