Karácsony ​van, Stilton! (Geronimo Stilton 30.) 52 csillagozás

Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Hogy ​kicsoda Geronimo Stilton?
Hát én vagyok! Be kell vallanom, elég szórakozott pacák, akarom mondani, pocok vagyok, mindig egy kicsit a fellegekben járok… Egy kiadó vezetőjeként és főszerkesztőjeként dolgozom, de igazi szenvedélyem az írás. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Nem olvastátok még őket? Pedig igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… Igazán bajuszemelő történetek, szavamra!

Karácsony van, Stilton!
Már mindent előkészítettem a karácsonyi vacsorához: meghívtam az összes rokonomat és barátomat, gyönyörűen feldíszítettem a házam… Aztán valahogy mégis nagy zűrzavar támadt. Össze kellett szednem százezer sajtos bonbont a földről, egy kamion átgázolt a farkincámon, és még a lakásom is kigyulladt! De milyen sok rágcsáló segített rendbe hozni a dolgokat! Hát igen, karácsonykor mindenki kicsit jobbnak érezheti magát. Bárcsak… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2011
118 oldal · ISBN: 9789632971339 · Fordította: Kotsis Orsolya
>!
Alexandra, Pécs, 2009
118 oldal · ISBN: 9789632971339 · Fordította: Kotsis Orsolya · Illusztrálta: Larry Keys, Ratterto Rattonchi

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Oláh_Zita P>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Nekem ez volt az első találkozásom a kedves kis egércsaláddal, de biztos, hogy nem az utolsó. A történet és a megjelenítés is kreatív, a rajzok nekem a Tesz-Vesz várost idézik, és ez jó. Ráadásul kedves kis karácsonyi mese.

AliceL>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Ez volt az első Geronimo Stilton könyv amit olvastam, pedig már rengetegszer hallottam róla. Jó kis könyv volt, tetszett amit olvastam. Érdekes volt, hogy néhány szónál megváltoztatták a betűtípust. Szegény Geronimot egy kicsit sajnáltam az elején, nagyon nem jött össze neki a karácsony úgy ahogy tervezte, de a végén minden megoldódott, hála egy kis segítségnek. Egy-két egérnek elég vicces neve volt, amiken jót mosolyogtam. Valószínűleg nem ez volt az utolsó Stilton könyv amit olvastam, kíváncsi lettem a többire is.

Szimirza P>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Egyik kedvencem lett a sorozatból, mert szórakoztató, de ugyanakkor megható is! :)

janee P>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Szeretem a Geronimo könyveket, kedvesek, humorosak, tökéletes első könyvek gyerekek számára. Ezt a karácsonyi történtet minden évben elolvassuk, amikor már hangolódunk. Vicces és szórakoztató történt a káoszról, szeretetről, és az összefogásról, aminek a végén természetesen minden a helyére kerül és elérkezik végre a várva várt karácsony! :)

Zizu P>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Nagyon szeretem az összes Stilton könyvet. Mindegy milyen apropóból, de mindig jó lekapni a polcról egy egy kedves történetet. Aranyos rajzok és hihetetlenül ötletes elnevezések jellemzik a sorozatot. Szuper, hogy a témákat viccesen és könnyedén dolgozza fel egy-egy kötetben.

Ferger_Jolcsi P>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Egy jó kis Geronimo-ban nem tudok csalódni. Pláne, ha karácsonykor játszódik. Tökéletes kikapcsolódásnak! :-)

kolika>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

A Fiam kedvéért ismerkedtem meg a Stilton könyvekkel. Ő kezdte el olvasgatni ezeket, s nagyon tetszett neki, s én is kíváncsi lettem a könyvre, a Stilton jelenségre. Tetszett. Még felnőttként is bírtam Geronimot és bandáját. Ők azok, akikkel még karácsonykor is sok kalamajka esik meg, de hát ha a vége jó, akkor minden jó.

Vikunya8>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Egy egeres karácsonyi könyv. A kötetben semmi nem úgy tűnik, ahogy kedvenc egerünk szeretné, de a végén happy end lesz, ahogy minden gyerekkönyv. Aranyos karácsonyi olvasmány volt. :D

Paulina_Sándorné P>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Nagyon aranyos történet volt. Még mindig szeretem Geronimo könyveit. :-) Ez a történet pont jó volt ahhoz, hogy a nagy sütés-főzés és készülődés közben egy kicsit megálljak és pihenés címén olvassak, Tetszett az a rész, mikor összefognak és segítenek a pórul járt sofőrnek összeszedni a szétszóródott rakományt. Vicces mikor Geronimo csetlik-botlik.

Sz_Gréti>!
Geronimo Stilton: Karácsony van, Stilton!

Gyerekkorom nagy kedvence! Imádtam ezt a könyvet, nagyon jó emlékek fűznek hozzá. Könnyen olvasható, ezért kisebbeknek tökéletes olvasmány. Emellett szórakoztató és tanulságos is.
Most kedvem támadt megnézni a sorozatot belőle! :)


Népszerű idézetek


A sorozat következő kötete

Geronimo Stilton sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Pásztohy András: A kisegér, aki majdnem hős lett
Holly Webb: A gazdátlan kiscica
Anne Booth: Lucy titkos rénszarvasa
Császár Tímea: A Fül-hegy titka
Michael Bond: Paddington folytatja
Irmgard Kramer: Oroszlán a karácsonyfa alatt
Wieber Orsolya: Kiskarácsonyi nagy mikuláskönyv
E. T. A. Hoffmann: Diótörő
Bálint Ágnes: Frakk és a foci
Timo Parvela: Ella és barátai