Kaland ​a Himaláján (Geronimo Stilton 21.) 75 csillagozás

Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

A barátság nagyon fontos dolog számomra. Ezért vállalom, hogy megmászom a Himalája rettentő hegycsúcsait, és megkeresem Volt professzort, aki a titokzatos jeti felkutatására indult. Vajon sikerül-e a professzor nyomára bukkannom? Vagy örökre elveszünk a jégmezőkön? Mennyi izgalmas kalandnak nézünk elébe ezek között a hihetetlenül magas csúcsok között, a macskaordító hidegben!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2013
118 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633706114 · Fordította: Kotsis Orsolya
>!
Alexandra, Pécs, 2012
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633706114 · Fordította: Kotsis Orsolya · Illusztrálta: Roberto Ronchi, Larry Keys
>!
Alexandra, Pécs, 2011
118 oldal · ISBN: 9789633706114 · Fordította: Kotsis Orsolya

1 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ziara>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Tegnap este olvastuk. Nálunk ez a jeti-téma most egyébként is nagyon megy:) Izgulunk, mi lesz velük, bár a történet eleje kicsit lassan bontakozott ki. Az volt az érzésem, hogy ahhoz hogy meglegyen a szokásos oldalszám, kellett egy pár plusz oldal. Adél nevetett, élvezte a dolgot, nekem ennél nem is kell több. (Pedig nagyon álmos volt, de azért végighallgatta:)

Ferger_Jolcsi P>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Úgy szeretem Geronimo unokaöccsét, a kis Benjamint, olyan aranyos! Ebben a részben végre több szerepet kap.

eeszter>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Kislányommal eddig ez az egyik kedvenc Stilton-történetünk! Nagyon hangulatos a hegyekben kalandozni az egércsaláddal. Szuper névválasztás a serpák vezetőjének az, hogy Cincuru – kislányom be is építette egy másik mesébe is. Nagy kedvence lett a megjelenő jeti, többször megnézegetjük a képét, és emlegeti függetlenül a meseolvasástól is.

Chöpp>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Ez Juditka kedvenc Geronimo Stilton könyve eddig. Szerencsére megvan, úgyhogy nem kell mindig kikölcsönöznünk a könyvtárból.

NyZita >!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Lőrincz Laci bácsi könyvein edződve persze, hogy szélesen vigyorogtam, mikor előkerültek a serpák, a tea, a jaksajt… Komolyan csak egy kolostornyi szerzetes és pár gyilkosság hiányzott!

Jó kis jeges-havas hangulatú gyerekmese, melyben még a szörnyeteg is valójában jótét lélek. És ahogy a Tea Stilton könyvek minden oldalon a barátság fontosságát dörgölik az orrunk alá, úgy a Geronimo-féle kötetekben a család veszi át ezt a helyet – ahol még a legidegesítőbb unokatesókat és nagybácsikat is szeretik a többiek.

A kis kalandrajongó lelkem elbírt volna egy leheletnyivel többet a titokzatos jetiből, de még így sem volt rossz történet.

Juhász_Andor>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Nagyon jó kis könyv. Érdemes elolvasni. Geronimo megmássza a Himaláját

loci93 IP>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Úgy örültem, hogy végre megúszom Trappola hülyeségeit, de erre Geronimonak csak el kellett hívnia. Aztán meg csodálkozik, hogy halálra szekálja az az elviselhetetlen rokon. De igazából ezt tudom csak negatívumként felhozni. Külön piros pont, hogy milyen szépen lett felépítve a hiszékenység szála, kedve a hajnövesztő géptől a jeti mítoszig. Szóval itt látszott valami próbálkozás. A visszatérő Volt professzor is kellemes színfolt volt, a maga tudományosodó magyarázatával a jetik kihalásáról. Az szintén ötletes volt. A történet nem volt egy nagy durranás, de kellemes olvasmány, főleg az előző után.

Ezt a könyvet azoknak ajánlanám, akik szeretik a „csak azért is megmutatom, hogy igazam van” történeteket. De nem tudom ajánlani azoknak, akik az áltudományos magyarázatokat nem szeretik, főleg egy gyermekkönyvben.

E könyv elolvasása nekem 46 percet vett igénybe.

zamil>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Nekem mint szülőnek kezd csömöröm lenni, de a kölykök lelkesedése töretlen. Ez a rész is nyerő volt náluk, hisz a nagy Jeti is szerepelt benne, és az kit nem bűvölne el gyerekkorba.

padamak>!
Geronimo Stilton: Kaland a Himaláján

Lányomat kértem, hogy az általa legkedveltebb/-olvasottabb sorozatból ajánljon egyet, hogy a kórházi benntartózkodásom kínjait csökkentse az ebben való elmélyedés elmélázás. Ezt ajánlotta…
Köszi, Mókushaj!


Népszerű idézetek

Papp_Fanna8>!

Én soha nem hátrálok meg, ha egy barátom bajban van! Én tudom, mennyit ér egy jó barát!

27. oldal


A sorozat következő kötete

Geronimo Stilton sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tea Stilton: Édes álmok
Tea Stilton: Rómeó és Júlia Londonban
Tea Stilton: „Tiszta tenger” hadművelet
Tea Stilton: Az álomesküvő
Tea Stilton: A lángoló hegy
Berg Judit: Rumini kapitány
Matt Haig: Az egér, akit Mikának hívnak
Philip Reeve: Sen és a száguldó szán
Tony Wolf: Mesél az erdő az állatokról
Elisabetta Gnone: Ég veled, Fairy Oak!