Cini ​Lisa mosolya (Geronimo Stilton 15.) 71 csillagozás

Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cini Lisa mosolya titkot rejt! A hatodik egérérzékem azt súgja, hogy itt valahol a közelben kincs rejtőzik! Hallottatok már róla? Ha nem, gyertek, tartsatok velem! Igazán izgalmas kincsvadászat lesz, vagy ne legyen a nevem Geronimo Stilton!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2011
118 oldal · ISBN: 9789633700884 · Fordította: Kotsis Orsolya
>!
Alexandra, Pécs, 2007
118 oldal · ISBN: 9789633700884 · Fordította: Kotsis Orsolya · Illusztrálta: Larry Keys

Kedvencelte 4

Most olvassa 3

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

kitti_th P>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Bugyuta mese, de régen is nagyon szerettem a Geronimo történeteket. Tetszenek a rajzok, szeretem az ilyen színes feliratos kis meséket. Némelyik fejezet kicsit lezáratlan, a következő meg a semmiből kezdődik, de azért érdekes mese volt.

Paulina_Sándorné P>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Érdekes történet volt. Tetszett, ahogy végig járták Rágcsália egyes helyeit, hogy meg tudják fejteni a rejtélyt. Nem tetszett viszont, ahogy Tea bánt a művészettörténésszel. Kihasználta őt.

Primrose_Everdeen>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Még kiskoromban kaptam karácsonyra, akkor annyira megszerettem, hogy sokáig évente legalább kétszer elolvastam :D A többi Geronimo Stilton könyvet is emiatt szerettem meg. Rövid, könnyen olvasható, a rajzok még érdekesebbé teszik.

anesz P>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Tegnap elalvás előtt pont jólesett egy kis rejtvényfejtés. Szerintem humoros, aranyos volt. A kicsik is belekóstolhatnak a nyomozásba, valamint megtapasztalhatják, hogy fáradozni kell az eredményért. Szereplőink is összejárták az egész várost, mire minden betűt megtaláltak. A titkos rivális rejtélye is fokozta az izgalmakat. Én éreztem benne egy kis paródiát is, ami nagyon kedvesen volt tálalva.

Vaklarma P>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Ez is megtörtént! Megismerkedtem Geronimo Stiltonnal! Ez egy nagyon jó kis sorozat mondjuk 7-8 éveseknek, akik már éppen tudnak olvasni. Mivel nekik szól, a karakterek elég szélsőségesek, a humor is kicsiknek való, de pont elég mozgalmas és színes ahhoz hogy érdekessé váljon, és a sok különböző betűvel kiírt szó meg gondolom azért van benne, hogy ne legyen unalmas az olvasás. Szerintem aki éppen csak megtanult olvasni, annak kiváló. De nálam a hatodikosok választották ajánlott olvasmánynak, szóval még 12 éveseknek is jó lehet. Ami a történetet illeti, eléggé kiszámítható a végéig, de kellően pörgős. De azt hittem Geronimo vagányabb figura.

Uzsonna >!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Az első Geronimo Stilton, amit elolvastam. Kíváncsi voltam mit szeretnek benne a gyerekek. Amit sejtettem: rövid, humoros fejezetek, a különleges betűszedés, és persze végig ott az izgalom!
Ez a kötet pedig a „gyermek Da Vinci-kód”, nagyon szellemes!

Chöpp P>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Jónak jó volt, csak én már úgy unom! Azt szeretjük Geronimoban, hogy csetlik-botlik, hogy egy félős pacák pocok és egyébként is megvannak a hóbortjai. És éppen ezek is mennek néha az agyamra.

Annamária_Seres P>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Annyira bájos ez a sorozat, hogy felnőtt fejjel is nekikezdtem az olvasásának, és igazán meglepett, hogy ilyen szórakoztató tud lenni. Már az elején rájöttem bizonyos dolgokra, de a vége engem is meglepett, ezt a befejezést nem vártam volna.

zamil>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Egy jobb Geronimo könyvek közül, kicsit talán túl egyszerű, de ez sose volt baj egy gyerekkönyvnél.

Camelia>!
Geronimo Stilton: Cini Lisa mosolya

Mint minden Geronimo könyv ez is fantasztikus, gyerekeknek íródott, és nekik is való. Tele van fantáziával fordulattokkal és sok sok titokkal…


Népszerű idézetek

Papp_Fanna8>!

milyen jó is meleg szobában üldögélni a takaró alatt, míg odakint süvít a jeges szél!

76. oldal

Ferger_Jolcsi P>!

Tudjátok, hol vagyok ebben a pillanatban? A CINI LISA MOSOLYA című film forgatásán. A rendező Von Rottoffen, és a film egy könyv – az én könyvem – alapján készült, ami egykettőre bestseller lett az Egér-szigeten!

116. oldal


A sorozat következő kötete

Geronimo Stilton sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tea Stilton: A sárkány kódja
A. Gatti – D. Morosinotto: Ki rabolta el a tűzhely királyát?
Julia Boehme: Bori és a detektívek
Elisabetta Gnone: Ég veled, Fairy Oak!
Tea Stilton: Tea angyalai a vadonban
Tea Stilton: Az erdők hercegnője
Tea Stilton: Az álmok őrzői
Elisabetta Gnone: Jum, a sötét szerzet
Ecsédi Orsolya: Banyavész
Maria Mañeru: Tutankhamon átka