Cin ​City veszélyben (Geronimo Stilton – Szuperhősök 1.) 42 csillagozás

Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

A szuperhősök nem ismernek lehetetlent!
Végre itt vannak! Szuperhatalmukkal megvédik Cin Cityt a Csatornatöltelékek Bandájától. Legyőzhetetlenek, mert ők a… szuperhősök!
Különleges fegyverekkel felszerelkezve négy csatornapatkány fosztogatja Cin Cityt. A szuperhősök egészen a városi csatornahálózat mélyéig követik őket, ahol Belzebub Bon Bon és a Csatornatöltelékek Bandája arra készül, hogy egy gigantikus méretű lézerfegyver segítségével Cin City minden lakóját elűzzék. Vajon sikerül-e hőseinknek megállítani a Csatornatöltelékek Bandáját?
Geronimo Stilton legújabb sorozatában öt szuperegér: Szupercin, Galilea Bukta, Jo-Jo, Kék Hölgy és Magnum kalandjait meséli el…

Alexandra, 2017
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632979311 · Fordította: Túri Zsuzsanna
Alexandra, Pécs, 2013
190 oldal · ISBN: 9789632979311 · Fordította: Túri Zsuzsanna
Alexandra, Pécs, 2012
188 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632979311 · Fordította: Túri Zsuzsanna · Illusztrálta: Giuseppe Facciotto

RTMariann P>!
Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

Igazából fogalmam sincs hogyan lehet értékelni egy mesét felnőttként..
El se hiszem, hogy egy mesekönyv az idei 100 könyv, amit olvasok ☺️
Nagyon jó kis mese a Geronimo és minden változata. A lányom velük szerette meg az olvasást. A korosztálynak tökéletes. Színes, illusztrált, izgalmas. Esetünkben épp szuperhős egerek védik meg Cin Cityt a gonosz csatornapatkányoktól. A történet frappáns, családi örökség a szuperhősség, vannak menő ruháik, kütyüik.
Igazán színes, élményben gazdag olvasmányt jelenthet a célközönségének.

Beatrice8 P>!
Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

Öcsémnek olvastam. Nem volt rossz, kis cuki. Viszont nincs olyan jó, mint az eredeti Geronimo Stiltonok, nem csoda, hogy ezt, bár évek óta megvan, csak most sikerült elolvasnom.

zamil>!
Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

Kötelező volt megvenni, mert vágytak rá a gyerekek. Tényleg a sokadik bőr már ebből a Geronimos kategóriából, de szuperhősös még nem volt. Nem is lett az igazi, nem lettek jó hősök kitalálva, olyan összecsapott lett az egész, olyan kellett egy ilyet is írni hangulatú.
Igaz első rész és mondjuk úgy ismerkedős, de nagy reményeket nem fűzök a folytatáshoz.

Ginál_Oszvald_Beáta >!
Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

Ahol gonosztevők vannak ott a szuperhősök is megjennek.
A szuperhősök kezdők, maguk sincsenek még tisztában képességeikkel, csetlenek-botlanak, próbálnak rátalálni szerepükre.
A patkányok találmányai nagyon ötletesek, alapjuk az újrahasznosítás, maguk a patkányok viszont nagyon sokat ügyetlenkednek.
Vicces, komikus helyzetek.
A Kék Hölgy megjelenése: biztosan fontos szereplő lesz későbbi történetekben, ezt a helyzetet viszont nélküle is megoldották volna, feleslegesnek tűnt.
A nevek nagyon találóak!

Henczy005>!
Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

A fiam beleszeretett! Azóta ezt a sorozatot keresi mindenhol, és beletemetkezik a részekbe. Fürdés során folyamatosan mesél, hogy ki mit csinál/csinált! :-) A tesójának is lelkesen olvasott fel belőle. Kell ennél több? :-)

Szikomorfa P>!
Geronimo Stilton: Cin City veszélyben

Ez volt az első Geronimo Stilton könyv amit olvastam. Egyszerűnek, de izgalmasnak találtam. Szerintem annak a korosztálynak akiknek íródott pont megfelelő. De ez majd jövőre kiderül, mikor már a nagyobbik lányom is elkezd olvasni.
Első ránézésre számomra furcsának és zavarónak tűnt az egyes szavak különféle kiemelése.
De, így olvasás közben egyáltalán nem volt az. Elképzeltem milyen lett volna, ha 7-8-9 évesen kerül kezembe egy ilyen könyv. Wow. Vagány. Azt hiszem én is faltam volna őket.

Geronimo Stilton – Szuperhősök sorozat · Összehasonlítás