Beauty ​From Pain (Beauty 1.) 5 csillagozás

Georgia Cates: Beauty From Pain

They ​agreed on three months…but their love knew no boundaries.

Jack McLachlan is a winemaking magnate and easily one of Australia’s most eligible bachelors. His success and wealth make him no stranger to the complications of romantic relationships and that’s why he goes to extreme measures to avoid the hassle. He prefers simplicity in the form of a beautiful female companion with no strings attached. He arranges relationships like business deals and they’re always the same. No long term relationships. No real names.

It’s his game and his rules. He’s content to play as usual, but when Laurelyn Prescott enters his life, his strategy must change because this player is like none he's ever encountered. His world is turned on its head after he begins a three month affair with the beautiful American musician. Nothing goes according to plan and as he breaks more and more of his own rules for her, she’s exceptionally close to becoming something he never thought possible.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
378 oldal · ISBN: 9781482348736
>!
260 oldal · ASIN: B00B8A9I90

Most olvassa 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

pinkprincessreads>!
Georgia Cates: Beauty From Pain

Évek óta szemezek ezzel a könyvvel de valahogy sose keltette fel igazán a figyelmem, egészen hétfőig. Ugyanis akkor megint szembejött velem molyon. Jack tetszett, hogy volt egy 12 esetben működő taktikája, na de ha már nem egy átlagos 13.-kal próbálja ki össze is dől a terve? Tetszett, ahogy tudat alatt egyre több szabályt rúg fel és olyan hatást keltett bennem, hogy ennek hatására egyre jobban és jobban élvezi Laurelin társaságát. Sejthető volt, hogy Laurelin számára az érzések nélküli elvalas bukott dolog lesz, hisz egy tökéletes férfiba nem a világ legegyszerűbb dolga beleszeretni? Nagyon tetszett a történet lezártsága, jó igen ha ezt megírom rögtön kezdem a második részt olvasni, de ettől függetlenül még nem éreztem azt, hogy önmagában ne állná meg a helyet. Egyedül ami picit zavart azok a nevek. Így sem vagyok túl jó bennük, nem hogy egy szereplőnek van 4 legalább


Népszerű idézetek

brigi9603>!

Nothing speaks louder than your heart. Listen to what it's telling you.

brigi9603>!

..you don't always know the true worth of a women's love until it becomes a memory.


A sorozat következő kötete

Beauty sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Winter Renshaw: P.S. I Miss You
Ella Maise: To Hate Adam Connor
Vi Keeland: We Shouldn't
Colleen Hoover: November 9 (angol)