A ​fájdalom szépsége (A fájdalom szépsége 1.) 361 csillagozás

Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Jack ​McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság.

Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű, amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
430 oldal · ISBN: 9789633832189 · Fordította: Megyeri Kata
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
ISBN: 9789633832882

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jack McLachlan · Laurelyn Prescott


Kedvencelte 74

Most olvassa 19

Várólistára tette 172

Kívánságlistára tette 115

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

>!
Orsi999
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Hát nem épp a legjobb könyv. Túl hosszú és így már volt ahol kezdett untatni.
Igazából magával a történettel nem volt semmi baj, de hiányzott belőle valami, ami izgalmassá tette volna. Amitől nem tudtam volna letenni, de így csak egyszeri olvasásra volt jó.
Az alaptörténet nekem a Szürke ötven árnyalatára emlékeztetett, annyi különbséggel, hogy Jack nem rendelkezik semmilyen ferde hajlammal.
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatása.

4 hozzászólás
>!
christine
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Újraolvasás volt ez, emlékszem, anno a 2. résznél hagytam abba, de most, hogy megjelent a befejező kötet, azt mondtam, egyefene, újrázok egyet. Abszolút nem emlékeztem a történetre, S nem azért, mert felejtős volt, hanem mert túl rég és túl gyorsan olvastam ahhoz, hogy megmaradjon.
Tetszett Lanchlan és Paige kapcsolata, később Jack Henryé és Laurelyné is. Passzolnak, na. Viharos románc, korrekt, életszerű helyzetek, de a lezárás szerintem túl tipikus volt, valahogy sejtettem, hogy így lesz vége, S nem azért, mert eszembe jutott.
Kíváncsi vagyok, a második részben hogyan alakulnak a dolgok, sok a lezáratlan helyzet.

>!
Bitten
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Két szvinger egy héten…..ilyen is csak egy mollyal történik XD

Tetszett, de komolyan nem tudom eddig miért maradt ki…..
Kiv vagyok, jöhet a folytatás :D

>!
csillagka P
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Majdnem tökéletes, de csak majdnem. Domináns pasi ahogyan szeretem, ahonnan hiányzott (dehogy hiányzott) a fájdalom. Egy rossz alkuba belebonyolódott párocska, akik csak az nem veszik észre ami nyilvánvaló hogy egymásnak teremtette őket a sors. Néhol túl nyálas, néhol hihetetlen, néhol lelkileg hiányos.
Felmelegedett, buboréktalan pezsgő, eper nélkül egy pikáns éjszaka utáni reggelen, csipás szemmel, enyhe másnapossággal küzdve, egyedül.

>!
ap358 P
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Azt hittem, a gazdag, öltönyös, érzéketlennek tűnő férfi kontra csendes/művészi beállítottságú/naiv stb. lány felállást már meguntam. Tévedtem.
Akármennyire is sok klisét és kiszámítható jelenetet tartalmaz a könyv, engem pont jókor talált meg, most erre volt szükségem. Élveztem az olvasást, kikapcsolt és szórakoztatott.
Nem voltak felesleges műbalhék meg hisztik, inkább a karakterek megismerésén volt a hangsúly… Na meg az erotikán, hiszen az is volt benne bőven. Kívételesen itt a női főszereplő, Laurelyn közelebb került hozzám, mint Jack, aki hozta a sablon figurát, amit az ilyen romantikus regényekben hozni kell. A vége kimondottan tetszett, hogy ennyire békés, csendes megoldást választott a lány.
Könnyed, erotikus/romantikus olvasmány, nem kell tőle nagy durranást várni, csak élvezni a sorokat.

>!
Ács_Milán
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Igen, igen, igen! Ez egy végtelenül szórakoztató romantikus történet volt, amit kellő mennyiségű és forróságú erotikus jelenettel fűszerezett az írónő.
Mind a történet, mind a szereplők nekem nagyon bejöttek.
No, de őszintén! Melyik nőnek ne jönne be egy ilyen Jack Henry kaliberű pasas? Pláne a kék szemeivel! Hát én nem utasítanám vissza, az biztos!
Szerettem a regényt elejétől a végéig. Ugyan nem voltak nagy csavarok vagy meglepetések és már az elején borítékolható volt, hogy mi fog történni, de egy ilyen műfajú könyvvel szemben nincsenek is effajta elvárásaink. Az én elvárásaimat teljes mértékben sikerült kielégíteni.
Véleményem szerint a váltott szemszög határozottan jót tett a történetnek.
Erotikus műfaj kedvelőinek nagyon ajánlom!
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen befejezés után mi lesz a dögös agglegényünk következő lépése!

>!
Petra_Nemes
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Annyira nem érdekel, hogy milyen sok elcsépelt dolgot tartalmaz, hogy rengetegszer tudtam előre, hogy mi fog történni, ha egyszer olyan remekmű, hogy még az ujjaim is bizseregnek az egész könyv alatt. Pontosan egy olyan könyvre vágytam, aminél elolvadok a pasitól, akármennyire is nem a legjobb férfiról van szó. Ráadásul sorozat! Most nagyon szeretem az írót, amiért Jack és Laurei történetével feledteti el velem azt a káoszt, ami körülvesz. Egy olyan pasi, mint Jack, ohh, elhiteti velem, hogy még a rossz fiúk is jók. Csodálatos látni a folyamatot, ahogyan egymásból a legjobbat hozzák ki, ahogy egymás mellett teljesen átváltoznak, és életük legszebb pillanatait adják a másiknak.
A váltott szemszög is hihetetlen jó volt, még sohasem csalódtam benne.
Mind a két főszereplő, de leginkább Laurelyn csodálatos! Nem mindennapi munkával, hobbival, és humorral tényleg nagyon jó párost alkotnak.

>!
Felixa
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Tipikus romantikus könyv erotikával fűszerezve. Tipikus gazdag és jóképű pasival és bombázó csajjal. A kaptafa ugyanaz, csak a helyszín és a szituációk változnak. Itt kis felüdülésként kaptunk némi betekintést a borászat világába. A szereplőknek köszönhetően sodródni lehetett a történettel, gyorsan olvasós könyv.
Kíváncsi vagyok a folytatásra…

>!
Hajdu_Ildikó
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

Kellemesen csalódtam.
Előre bocsájtom, bár a cím azt sugallja, ez NEM egy BDSM könyv, csak jó öreg vanília található benne, és ez nem is baj.
Nem erre számítottam. A fülszöveg annyira klisé volt, hogy siralmas, de mint friss megjelenés és kapós könyv mégis érdekelt annyira, hogy jelentkezzem az utazóra @beathag-nál. Nem bántam meg!
Nagy pozitívuma a váltott szemszög! Nagyon jól bánik vele az írónő, mert míg máshol gyakran inkább idegesít, és bugyutának hat legalább az egyik szereplő fejében lenni, itt nagyon szórakoztató volt.
Szintén a pozitív oldalon, hogy bár főszereplőnk Laurelyn/Paige jenki, a sztori Ausztráliában játszódik, s már bánom, hogy végül nem eredetiben olvastam, hol jobban lejött volna az ausztrál angol. Ráadásképpen a szőlészet és a borok nagyszerű körítést adtak.
Jó volt, hogy a titokzatos milliárdos egy olyan körben mozog, ahol hihető, hogy egy másik országból érkező átlag sörpárti lány sohase hallott róla.
Szerettem Laurelyn zenészségét, és a nem hétköznapi edzéstervét, szintén jót tett a sztorinak. Ő egy tök jó női főszereplő. Talpraesett, nem nyávog, nem sötét, mint az éjszaka.
Végére hagytam, hogy természetesen imádtam Jack Henry-t bár a Lachlan név jobban tetszett. A családja szimpatikus, az anyukája annyira tipikus :-D Nem telt el a könyv fele azzal, hogy a gyönyörűségén álmélkodjunk, és ez szintén nagyot dobott rajta.
Tetszett, hogy nem őrültül féltékeny, de ízig-vérig pasi, pofán veri a szvingert :-)

Negatívumai:
Itt-ott furcsa volt, néhol éreztem, hogy a fordító megküzdött azzal, hogy átadja a dolgokat.
Az erotikus részek inkább csak elbeszélések voltak, nem kimondottan tüzesek, de mondjuk nekem éppen ezért nagyon bejöttek.
Nem nagyon jöttek be a mellékszereplők. A barátnő nem volt szimpatikus, a bátyja nagyon kidolgozatlan (most kedves, édes, helyes fiú vagy erőszakos? semmi nem fejeződött be), de pl a házvezetőnő nagyon helyes figura volt.
Sajnálom, hogy megint több bőrt akartunk lehúzni róla, mert még kb 100 oldallal kiváló happyendet kaphattunk volna egy kötetben. Most esz a fene a folytatásért.

Nagyszerűen szórakoztam, vitt magával a sztori, bár hangsúlyozom, nem kell tőle újdonságot várni, nagyjából az összes klisét felvonultatja, amit a Szürke óta láttunk.
Szerettem, hogy a szereplők beszélgettek! Ebben a titkos/titokzatos kapcsolatban többet tudnak meg egymásról, mint más „mindig-légy-velem-őszinte” kapcsolatról szóló könyvekben (pl Sebző vágyak)
Köszönöm szépen @beathag!

5 hozzászólás
>!
perpetua P
Georgia Cates: A fájdalom szépsége

A borító és a cím megfogott, ezért bizalmat szavaztam a könyvnek. Nem voltak nagy elvárásaim, de szerencsére kellemes meglepetés volt. :)
Elájulva nem voltam tőle, kis egyszerű, majdnem romantikus történet egy gazdag, jóképű férfivel és egy fiatalabb zenész nővel, aki szeretne elszakadni az otthoni gondjaitól. Viszont egészen élveztem ezt a rendhagyó kapcsolat, amit a könyv 3 hónapja alatt folytatnak. Szereplőinket is hamar megszerettem. :)
Amiért mégse tudom magasabb csillaggal jutalmazni az alkotást, mert két aprócska csavaron kívül semmi igazán érdekes nem történt. :( Az szép lassan kialakuló érzelmeikre fókuszál inkább a könyv. Még a cím is megtévesztő, csak részben tükrözi, szerintem a történetet.
A vége igazán gyilkos. Nem is mondanám függővégnek, ez inkább egy félbehagyott szerelmi történet. Más könyvben ez a katarzis rész és még utána jön a szép lezárás. Na ez utóbbi most a következő rész lesz gondolom. :D Annyira sikerült megszerettetnie az írónőnek velem is a könyvet, hogy érdekeljen a folytatás, úgyhogy szeretném tudni, hogy alakul Jack és Laurelyn története. :)


Népszerű idézetek

>!
Szelén P

– Lehetnél maga az ördög is.
– Bébi, nálad van az alma.

124. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jack McLachlan · Laurelyn Prescott
>!
Szelén P

– Mi a neve?
Úgy döntöttem, inkább nem avatom be a barátnőmet, hogy az idegen szerint izgalmasabb, ha nem tudom.
– Hát… ami ezt illeti, odáig sem jutottunk.
– Hát ez így elég szívás. Randizol egy pasival, akiről semmit sem tudsz? Kit fogok feljelenteni a rendőrségen, ha eltűnsz? Lehet, hogy egy újabb sármos sorozatgyilkos. Tudod, Ted Bundy is szörnyen elbűvölő volt.
Ó,a picsába! Ez eszembe sem jutott. Mi van, ha valami perverz?
– Mondhatnád nekik azt, hogy a jóképű öltönyös tette.

34.-35.o.

Kapcsolódó szócikkek: Laurelyn Prescott
>!
robinson P

– Nyugi, Laurie. A szex csak szex. Dőlj hátra és élvezd. Ne akard túlbonyolítani.

277. oldal

>!
robinson P

A derekára csúsztatom a kezem, és magamhoz húzom.A szabad kezemmel az egyik vállára söpröm a haját. Nyaka csupasz bőrére nyomom a számat, és csókokkal indulok a füle felé.
– Nem bírom tovább. Muszáj, hogy megérintselek.

103. oldal

>!
Ninácska P

Ölelése szavak nélkül is magáért beszél.

299. oldal - A fájdalom szépsége (Ulpius-ház Könyvkiadó, 2014)

>!
Hópárduc P

Ezt a fájdalmat magamhoz ölelem. Két kézzel kapaszkodom bele, olyan erősen, ahogy csak bírok, mert sosem akarom elfelejteni a szerelmet, amit iránta érzek. Ez a szerelem számomra örökké ilyen marad: a fájdalom szépsége.

384. oldallal

>!
catilde

Istenem, segíts rajtam. Olyan elszántan meg akar házasítani. Ötletem sincs, mit mondhatott neki. Lehet, hogy megkérte a kezét a nevemben.

320. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jack McLachlan
>!
snoopcsi

– Köszönöm Lachlan.
A padlóra teszem a cipőit, a támla mellé.
– Nincs mit.
Lehunyt szemmel folytatja.
– Nem, nem az ágyba cipelésre gondoltam. Az egészre. Úgy bánsz velem, mintha valaki lennék, nem csak egy senki.

227. oldal

>!
Ninácska P

Basszus. Fogalmam sincs, milyen bort iszom. Az én szótáramban csak két szó létezik a borra: jó vagy rossz.

28. oldal - A fájdalom szépsége (Ulpius-ház Könyvkiadó, 2014)


A sorozat következő kötete

A fájdalom szépsége sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Meghan March: Tiéd vagyok
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Erin Watt: Megtört herceg
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
Sierra Cartwright: Megláncolva
Tiffany Reisz: A szirén
Vi Keeland: A beosztott