Őszintén ​hazudva 17 csillagozás

George Hannmer: Őszintén hazudva

Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban, de ennek ellenére azt kívánom, történeteim olvasása által sikerüljön újjászületned azokban a kapcsolatokban, melyeken változtatni szeretnél, de nem mersz, vagy úgy érzed, nem tudsz lépni igazán. Legyen az párkapcsolati kuszaság, gyermeke(i)ddel való rendezetlenség, akár lelki, akár testi eredetű bonyodalom önmagaddal, azaz: „nem bírok a tükörbe nézni” szindróma. Természetesen annak is örülök, ha egyszerűen csak szerzek néhány gondtalan percet. Ezeket a sztorikat a fantázia diktálta nekem; ha valamelyikben ráismersz valakire, ne hagyd magad megtéveszteni, az csakis és kizárólag a véletlen műve lehet.

Könyv Guru, 2017
Könyv Guru, 2017
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155803062

Andrea_Koritz>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Novellài az érzelmi megéléseim színes palettáját vonultattàk fel az elmúlt két napban…….Amellett h majdnem pofára estem a metro feljaron mert nem tudtam letenni,vagy amikor majdnem kiürült a villamos mert hangosan felrohogtem és azt hitték elmentek otthonról…..

Karé_Anyibal>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Na hello a Zaszlos szuletik reszlet utan en mindig ujra es ujra dobbenetben maradok. Ma ujra elolvastam es ujra ugyanaz az erzes jott elo mint eloszor olvasva, de viszon a vegen nem tudok eligazodni a dolgokon. Annyira realis a sztori hogy sokaig tudok benne elmelkedni. De viszont a vege zavarba hoz.
Az elet szep. Ez viszont nem fantazmagoria.

Somogyi_K>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Az “Őszintén hazudva” kötet – nem hazudok – nekem nagyon tetszett. Nem tudom miért, de különösen az “Üzenet” c. novella fogott meg. Hm… érdekes… pedig – őszintén – a többi is nagyon JÓ!

Cukorpók>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Lendületes, érdekes, kissé szokatlan. Nőkről (is) férfi szemmel. Szerettem.

Eccs77>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Annyira valóságos, hogy időnként magammal is találkoztam benne. Jó kis önismeret (is)

OlivairOnkar>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Hűen tükrözi a magyar hétköznapi valóságot. Ez nem „csak úgy elolvasom” könyv, ezt értelmezni is kell!

Zsoltieee>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Nagy élvezettel olvastam a történeteket, mindenkinek ajánlom a könyvet

Viktor_Eszes_Istenes>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Igen lendületes, elgondolkodtató. Őszinte és nyílt. Örülök, hogy elolvashattam. Gratulálok az írónak.

nem_moly_de_könyv>!
George Hannmer: Őszintén hazudva

Mindenek elött le kell szögeznem hogy nem vagyok egy novellás típus , viszont ez a gyüjtemény nagyon közel áll hozzám , őszintén mondom kiváló csak ajánlani tudom!