Twice ​as Hot (Tales of an Extraordinary Girl 2.) 47 csillagozás

Gena Showalter: Twice as Hot

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Belle Jamison is finally starting to feel like a normal girl again. Her job as a paranormal investigator is going well, she's learned to control her supernatural abilities (mostly) and she's just gotten engaged to Rome Masters, the ultra-sexy operative who once tried to neutralize her!
But planning a wedding is never easy, especially when the bride keeps accidentally torching her dress, the groom returns from a dangerous mission with selective memory loss and the man responsible now wants Belle for himself. With Rome's ex determined to win him back and a new band of supervillains on the horizon, it will take all Belle's powers—plus a little help from her trusty empath sidekick—to save the day, salvage the wedding and prove that true love really does conquer all.

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2012
384 oldal · ISBN: 1459247183
>!
Harlequin, Torontó, 2010
424 oldal · ISBN: 0373774370

Kedvencelte 21

Most olvassa 2

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kathreen>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Már az előző rész is tetszett, de ez …
Belle felnőtt és érett felnőtt lett, aki méltó a képességeire.
Végig izgultam, hogy Rome mikor kapja végre vissza az emlékeit és küldi el Lexis a francba.

snoemi86>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Igazán aranyos kis történet,nagyon tetszett,de nem jár neki 5 csillag….olyan kis „egyszerolvasós” sztori.
A szereplők szimpatikusak (többé-kevésbé).Belle nagyon szimpi,tetszett,hogy olyan erőszakos,akaratos,makacs, (te jó ég,mintha emlékeztetne vkire :)) igazi vagány a csaj!Szuper képességre tett szert,haláli mennyi kárt tudott okozni időnként,amiért nem tudta irányítani az érzéseit.Mondjuk fura volt,hogy ugyebár az első részben volt egy pajzs,amit fel tudott húzni,mikor Rome bántani akarta (bocsánat „SEMLEGESÍTENI” :D),de aztán ezt a képességét többé nem említették,és ami azt illeti sztem néha jól jött volna.
Rome….ó drága Rome…egy férfiállat,(szó szerint ;)) nagyon jó kis páros ők ketten.Igazán szívesen megismerném én is ezt a pasit ;)
Sherriden annyira naív,és cuki,teljesen ellentéte Bellenek,de nagyon jó barátnő!(Egy szirén képesség???..Chö…) És Codyval pont annyira „undorítóan csöpögősek” ,mint „A periódusos tábla Csirkéje” és „Macskaférfi”!
A Tennerexpresstől kész voltam,kis hülyegyerek,de jó kis dumával.
A kis Sunnyt imádtam!!!!Annyira édes,és azok az apa-lány beszélgetések mindig megmelengették a szívemet…<3
Lexist UTÁLOM!Egy szemét rbnc,ahogy Belle mondaná.Teljesen kiakasztott azzal a húzásával,hogy milyen alattomos módon akarta visszaszerezne Rome-ot.
És még akit nem kedveltem az Emlékférfi volt.Nem tetszett,amiért rá akarta magát erőszakolni Bellre.Hát nem igaz,hogy nem érezte pótkeréknek magát,és annyira szánalmas az ilyesfajta nyomulás.Én valahogy nem tudtam Belle-el ellentétben együttérezni vele.Attól ,hogy sz@r élete volt,még az nem indok,hogy másokéba belemásszon!
Annyira a „művésznevek” sem tetszettek,elég béna titulusokat adtak egymásnak (Macskaférfi;Csodalány;Vámpíra,Emlékférfi…),nem voltak túl kreatívak.
De összességében jó,kedvenc azért nem lett…
De ha lesz folytatás,szívesen olvasom majd!

Tamlilla>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Majdnem 5 csillag, de az első rész jobban tetszett. Gena Showalter azért tudja, hogy kell érdekes, szexi, humoros könyvet írni. Remélem a magyar kiadók is felfedezik, érdemes rá.

Via20>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Belle rengeteget fejlődött. Én nem is tudom hogy mit tettem volna ha életem szerelme nem emlékszik rám. Valoszinűleg teljesen összetörtem volna és nem bírtam volta abbahagyni a zokozást. Belle is ennek a lelkiállapotnak a határát súrolta, de összeszedte magát és mindent megtett. A szemünk láttára kezd megkomolyodni és felnőni. Aranyból van neki a szíve, de a szeretteiért bármit megtenne, és meg is tett. Mindent a helyére rakott és minden próbát kiállt. Imádom ezt a sorozatot, egyszerűen minden oldalt végigizgultam!

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Gena Showalter – Egy nem mindennapi lány meséi 2 – Kétszer olyan forró

Nagyon szórakoztató volt, élvezettel olvastam minden sorát. Jó sok bonyodalom, akció, meglepő fordulatokkal, sok humor, szerelem és erotika, természetesen boldog befejezéssel..

Kicsicsillag123 P>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Az első rész nagyon tetszett, úgyhogy nem volt kérdés folytatom-e. Viszont kicsit nehezen és félve kezdtem neki, mert belefutottam pár spoiler-be ami alapján úgy éreztem ez nem lesz olyan jó, pedig nagyon akartam. Sajnos nem tévedtem. Nem azt mondom, ez is tetszett, csak az első jobb volt. Rome és Belle párosa nagy kedvencem volt, és most egyszerűen idegesített a dolog ami velük történt. Picit még Rome-ra is haragudtam az elején, pedig nem is ő tehetett róla, de azért örülök, hogy végül visszakaptam őt. Belle sokkal érettebb és felnőttesebb lett, és tetszett, hogy a sokk után hamar talpra állt és igyekezett rendbe tenni a dolgokat. A mellékszereplők kapcsán ugyanúgy éreztem mint eddig. Tanner nagy kedvenc, Sherridan pedig igaz barátnő. Lexist eddig is sem kedveltem, hát ezen itt sem sikerült változtatnia. Sőt. Csak még jobban utálom egyszerűen nem tudom elhinni amit tett.
Összességében azért tetszett, jó volt, de az első részt nem múlta felül.

madyson>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Az első rész jobban tetszett,de nem volt rossz!

Maszatostappancs>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Hát ha azt gondoltuk, hogy hősünk már sokat tanult és fejlődött az első részben, akkor igazunk van, de azért még van hova és erről szól ez a második rész. Jó az alapötlet, vicces a történet, egész jók a mellékszereplők, az egyetlen, amit hiányoltam, hogy a könyv végéig sem tudtam igazán magam elé képzelni Belle-t…. Mondjuk Rome elképzelése nem okozott gondot, szóval végül is volt valami:-)

Másodszorra nem voltam olyannyira elájulva a sorozattól, de egynek a rossz időben elment.

vivien1028>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Hozta az előző rész színvonalát, kicsit izgulhattunk a főszereplőkért, és végre kialakultak a végleges párok:) Bízom benne hogy még lesz folytatás:)

Sonja>!
Gena Showalter: Twice as Hot

Huhh.. nagyon tetszett! Legalább olyan fantasztikus mint az első.:D És vicces. Kicsit néhol unalmasnak és vontatottnak éreztem, de azt hiszem a folyamatos rohanás sem lett volna jó….


Hasonló könyvek címkék alapján

Joss Stirling: Seeking Crystal
Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer
Kylie Scott: Repeat
Kathie DeNosky: His Marriage to Remember
Liane Moriarty: What Alice Forgot
Brooke Blaine: Forget Me Not
Narise Konohara: Cold Sleep
Narise Konohara: Cold Light
Narise Konohara: Cold Fever
Leta Blake: The River Leith