The ​Darkest Surrender (Lords of the Underworld 8.) 9 csillagozás

Gena Showalter: The Darkest Surrender

Possessed by the demon of Defeat, Strider cannot lose a challenge without suffering unimaginable pain. For him, nothing stands in the way of victory. Until Kaia, an enchanting Harpy, tempts him to the razor’s edge of surrender.

Known among her people as The Disappointment, Kaia must bring home the gold in the Harpy Games or die. Strider is a distraction she can’t afford because he has an agenda of his own – steal first prize, an ancient godly artifact, before the winner can be named. But as the competition heats up, only one prize will matter – the love neither had thought possible.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Harlequin, Torontó, 2011
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780373775811

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Strider


Kedvencelte 4

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Blue_Nadine P
Gena Showalter: The Darkest Surrender

Strider, Strider, Strider… Mit is mondhatnék róla. Nem voltam kifejezetten úgy elájulva tőle, mint sokan, de azt be kell ismernem, hogy igazán szórakoztató személy. Sokáig mondjuk mérges voltam rá, amiatt, ahogy Kaiával bánt… szerencsére ez nagyrészt a könyv elejére redukálódik. Aztán elkezd az egész szépen átformálódni benne, és a végén való vélemény változása jó kis vérfrissítés volt az előző részeket tekintve.
Kaia is egy jó karakter – bár nem a kedvenceim közé tartozik. Nagyon kedveltem, hogy egy erős, határozott személy, aki tökéletesen tisztában azzal mit akar magától, egy férfitól és mindent belead, hogy azt megszerezze. Néha persze ő is elbizonytalanodik, de ez nem önsajnáltatásban nyilvánul meg, inkább szomorú az események alakulása miatt. Aztán viszont hamar összeszedi magát. A poénjai pedig vetekszenek Anyáéival.
Ez a hárpiás verseny tök jó keretet adott a történetnek, érdekesek voltak a különböző mérkőzések. Meg úgy kellemes volt kicsit többet megtudni úgy összeségében a hárpia fajról.
Ez is egy jobbik része a sorozatnak. A szerelmi szál a helyén van, izgalomban sincs hiány, van feszültség, megjelenik a többi Lord is, és spoiler sikerül bezsebelnie a Lordoknak. Bár amiatt szomorú voltam, hogy spoiler. Ő egy érdekes szín folt volt a karakterek listájában.

>!
wolfy27
Gena Showalter: The Darkest Surrender

Nagyon vártam erre a kötetre, részben mert ismét reflektorfénybe kerültek a hárpiák és részben, mert Strider nagyon érdekes karakternek látszott. És nem csalódtam, Strider nagyon egyedi karakter a Lordok között, igazi rossz fiú, pont elegendő egoval és önteltséggel, hogy az már majdnem idegesítő legyen, de pont ne lépje át a határt és az imádni való kategóriában maradjon. Kaia, akit mindig badass harcosként láttunk most megmutatta a sebezhető oldalát.

A történet is nagyon jó volt, a verseny izgalmas volt, Strider és Kaia viszonyának alakulása elég viharos volt, viszont így szép fokozatosan kerültek közel egymáshoz, és nagyon jó hatással voltak egymásra.

A mellékszálak is királyok voltak, kaptunk egy kis ízelítőt Paris könyvéhez, meg Kane körül is kezd beindulni a gépezet, szerencsétlent már most sajnálom, főleg a sors istennőinek kedves bejelentése után. De hogy mennyire kattant az a három banya, az valami félelmetes, de nagyon jól szórakoztam rajtuk. :)

2 hozzászólás
>!
Nüx_Játékterme P
Gena Showalter: The Darkest Surrender

Zseniális a könyv. Strider az egyik legjobb és legjellegzetesebb karakter. Az öntelt rosszfiús szerep így olvasva nagyon szimpatikus volt, persze a való életben, ha nem találkozik egy ilyen Kaia-féle személyiséggel, akkor gondolom elviselhetetlen lenne. Nagyon tetszett, ahogy Strider saját magával is viaskodik, a démonával való foglalkozását (kihívások, győzelmek) pedig nagyon kreatívan oldotta meg az írónő. Sabin könyvében még teljesen szívtelennek és hidegvérűnek tűnt Kaia, de itt nagyon tetszett, ahogy kibontakozott a személyisége.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Quiconque

„Lysander, did you see this?” Bianka turned and lifted her shirt, showing him – and everyone else – the panties she wore. They were neon-green with the words Property of Lysandy scripted across the ass.
Lysander stood, as if to fly over to her, then caught himself and plopped back down. „Sweet Deity.”

168-169. oldal

1 hozzászólás
>!
Quiconque

And while Gwen's eyes were a startling mix of gray and gold, just like Kaia's, Kaia's were still lovelier. On her, the gray veered toward liquid silver and the gold, well, the gold flickered like fireflies.
What are you? A wuss? Stop weaving poetry.

70. oldal

>!
SzAngelika

“When is your birthday?” (…)
Wide silver-gold eyes swung to him. “You don’t know?”
“No.”
Pouting, she twirled a strand of her hair. “How can you not know?”
“Do you know mine?” he asked.
“Of course I do. It’s the day you met me.”

238-239. oldal

>!
SzAngelika

"Your Harpy is one badass chick and she loves me. She’s not going to hurt me. Deal with it and let’s move on.”
“She tolerates you,” Kaia lied.
“She obviously needs a vocabulary lesson. She loves me.”

360. oldal

>!
SzAngelika

She’d think about her consort. Strider. Barbaric, slutty, idiotic Strider. He was an immortal warrior who’d long ago stolen and opened Pandora’s box to “teach those asshole gods a lesson” for daring to pick a “mere woman” to guard such a “dumb relic,” and because of his rampant senselessness, he and the friends who’d helped him—the infamous and deliciously frightening for everyone but a Harpy Lords of the Underworld—had been cursed, forever forced to carry the demons they’d set free inside themselves.
Strider, the beautiful moron, was possessed by the demon of Defeat. He couldn’t lose a single challenge without suffering debilitating pain. Of course, that made him determined to win everything, even something as silly as Rock Band. Which she refused to ever again play with him because she’d totally nailed the Fender, then the drums, then the mic and he’d spazzed out and yelled at her before passing out and twitching with pain.
So melodramatic.
Anyway, his determination made him stupid, egotistical, stupid, an all-around asshat and stupid! But there was no man more handsome, no man more fierce.

24. - 25. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fender
3 hozzászólás
>!
SzAngelika

“—no better time,” Bianka was saying.
“Then let’s do it,” Kaia responded with an evil grin. “Juliette will never know what hit her.”
Shit. Do what? With those two, “it” always involved bloodshed, grand theft auto or a five-alarm blaze. Or, on special days, a combination of all three. He watched, dread coursing through him, ready to pounce at a moment’s notice, as the girls moved forward.
Then the worst of his fears were confirmed when they climbed onto the dais.
To karaoke.

246. oldal

2 hozzászólás
>!
Quiconque

Win? Defeat said.
Go back to your corner.

231. oldal - Defeat & Strider

>!
SzAngelika

“Any tips for winning?” she’d asked.
“Yeah. Do what you gotta do to survive.”
“That’s it? Wow. You suck at pep talks.”

376. oldal

1 hozzászólás
>!
Quiconque

„Well.” She kissed his chest, and she sounded self-assured when she added, „That's because I'm made of awesome.”
„And dipped in awesome.”
„And sprinkled with awesome.”
„Gods, I love the taste of awesome.”
Another chuckle escaped her, warm and rich as wine. „Thank you.”
„My pleasure. And I mean that. You're a goddess, Kaia.”
Another kiss, soft and sweet. „Nah. That's just a rumor one of my old boyfriends started.”

308. oldal


A sorozat következő kötete

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: Lover Awakened
Nalini Singh: Mine to Possess
Richelle Mead: Last Sacrifice
Susan Ee: Angelfall
Rick Riordan: The Last Olympian
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch
Richelle Mead: Succubus Blues
Shannon Messenger: Let the Sky Fall