The ​Darkest Seduction (Lords of the Underworld 9.) 17 csillagozás

Gena Showalter: The Darkest Seduction Gena Showalter: The Darkest Seduction

Possessed by the demon of Promiscuity, immortal warrior Paris is irresistibly seductive-but his potent allure comes at a terrible price. Every night he must bed someone new, or weaken and die. And the woman he craves above all others is the one woman he'd thought was forever beyond his reach…until now.
Newly possessed by the demon of Wrath, Sienna Blackstone is racked by a ruthless need to punish those around her. Yet in Paris's arms, the vulnerable beauty finds soul-searing passion and incredible peace. Until a blood feud between ancient enemies heats up.Will the battle against gods, angels and creatures of the night bind them eternally-or tear them apart?

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2012
406 oldal · ISBN: 1459222830
>!
Harlequin, Don Mills, 2012
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780373776573
>!
Harlequin, Richmond, 2012
384 oldal · ISBN: 9780373776573

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Paris (Promiszkuitas)


Kedvencelte 4

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Blue_Nadine P>!
Gena Showalter: The Darkest Seduction

Ez az egyik legeslegjobban várt rész az egész sorozatban – és szerintem bátran beszélhetek mindenki nevében. Ugyanis Paris felbukkanása óta (aka az első rész óta) folyamatosan azt vártuk mikor jön már az ő könyve. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az ő szálát a nőjével már a MÁSODIK rész óta építi a kedves írónő. Úgyhogy azt hiszem mindenki értheti, hogy mennyire idegesek már a rajongók, hogy végre elérkeztünk ide.
Azt is meg kell mondjam, hogy… bár a lelkesedésem kicsikét lejjebb hagyott a sok várakozásban… nem voltam kifejezetten elégedett.
A cselekmény szál jó, érdekes, sok minden kiderül, rengeteg új információ jön be. Van itt minden angyalok, új helyszínek, új szereplők (akik fontosak lesznek később), és stb, stb. Ahogy annak lennie kell. A szerelmi szál is rendben volt, én mindig is kedveltem Siennát és végig kíváncsi voltam, hogy hogyan is alakul majd tovább az ő útja. Paris… meglepő volt az átalakulása és az is érdekes volt, hogy szembesültünk, hogy Promiscuity démonjának hordozójaként koránt sem olyan fun mint amilyennek tűnik. Tetszett az, ahogy az érzéseiket kezelték és egymást… szerintem tökéletesen meg lehetett érteni mi és miért zajlik le bennük. Végig szurkoltam, hogy végül jól alakuljanak a dolgok.
A vége kissé… meglepett… és talán ez is az a rész, amivel nem vagyok elégedett. Annyi karakter van, annyi lehetőség… és az írónő ezt választotta? Hmm… na, mindegy, ebbe részletesen belemenni nem érdemes. Ami megtörtént megtörtént… Most már csak az a kérdés, hogy hogyan is halad tovább az egész.

U.i.: JA, és az a kis jelenet, amikor Strider megemlíti, hogy ő is Paris… khmmm… amikor Paris éppen gyenge volt a démona miatt… NA arról aztán szívesen olvasnék egy novellát. xd

ƨɔɴом P>!
Gena Showalter: The Darkest Seduction

Szo mi szo Paris volt az akit mar a legelejen megszerettem, es epedve vartam a tortenetet. Az a 'leepules' amin o keresztul megy, hogy is mondjam mint kedvenc karakterem nyilvan nem nezem jo szemmel, es ennel sokkal tobbre hivatottnak tartom, es jobb sorsot szannek neki. Azonban elviseltem ezt megis, mert ugy gondolom, hogy kellett ez a tores a karakterenek, hogy a vegere egy olyan megkomolyodott es tetteiert felelosseget vallalo emberket kapjunk amilyet kaptunk. Siennaban egy igazi kemeny es kitarto lanyt ismerhettem meg. Bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent ki lehet hozni belole. A kettejuk kapcsolata egy amolyan kolcsonhatason alapszik, marmint termeszetesen a demoni resze. Az, hogy szerelmesek egymasba es egymasnak lettek teremtve az vitathatatlan. Sokaig morcos voltam amiatt, hogy Gena eddig hagyta szenvedni Parist, de igy utolag belegondolva cseppet sem bantam meg, hogy eddig huzta.
Igazabol mellekszalak/szereplok kozul ket dolog volt, ami felborzolta a kedelyeimet.
1. Zacharel: azt hiszem talaltam meg egy olyan pasit, aki megtestesiti az igazi gyenge pontom konyvbeli karakter ugyileg. Huvos, mellette nulla erzelmet mutat, es igen az a mar-mar szarkasztikus stilus, ahogy odavag..ahwr. De mindenkeppen jar a pirospont a kis noteszembe a neve melle, azert, ahogyan probalt segiteni Sienna es Paris parosanak! :)
2. Legion es Galen: bevallom en is azon tabort erositem, akik fejben osszeboronaljak oket, es varjak, hogy vegre kapjanak egy kozos tortenetet. Azt azonban mindenkeppen be kell latnom, hogy nem tudom, hogy mekkora karakterfejlodesen kellene igazabol Galennek vegig mennie ahhoz, hogy hiteles legyen es atjojjon a 'szerelme' Legion irant. Legiont viszont egy tipikus bajkevero kislanynak tartom (bevallom a legelejen mikor meg Aeronnal volt sokszor eszembeotlot, hogy basszus neha mar mar olyan, mint Kenyonnal Simi:D), meg ha nem is szant szandekkal keresi vagy csinalja a bajt, de, hogy bevonz minden ilyet az tuti :D
Vegesztul meg annyit, hogy bar voltak kevesbe izgalmas reszek szamomra a konyvben, de mindezek ellenere ugy erzem, hogy Paris vegul egy olyan sztorit, es 'boldog befejezest' kapott, amit mar regota megerdemelt volna. Nalam abszolut 5/5* :]

Nüx_Játékterme P>!
Gena Showalter: The Darkest Seduction

Paris-hez méltó a történet, és türelmetlenné tett a következő könyvekkel kapcsolatban :D


Népszerű idézetek

Javíthatatlan>!

Gideon and Scarlet were snuggled together, talking. And a stranger conversation Sienna had never heard.
“I hate you.”
“I hate you more.”
“I hate you most.”

51.fejezet

9 hozzászólás
Javíthatatlan>!

“Sienna, meet Zacharel. He’s a warrior angel for the One, True Deity. Zacharel, meet Sienna. She’s mine.”

20.fejezet

2 hozzászólás
Quiconque>!

That's when Paris caught sight of his [William's] T-shirt. It read, Save a Virgin, Do Me Instead.

Chapter 41

SzAngelika>!

“Come on, baby.” Paris combed his fingers through her hair. “Look past my terrible personality and hideous looks and throw me a bone. Teach me how to woo you properly.”
She snorted. “I’d argue the hideous looks part.”
“But not the terrible personality? Ouch. That hurts, baby.”

355. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Paris (Promiszkuitas)
SzAngelika>!

Anya, the minor goddess of Anarchy? A woman who had more balls than most men—because she’d cut them off the guys stupid enough to get in her way and kept them as souvenirs.

46. oldal

SzAngelika>!

Lately, he couldn’t afford to leave survivors. They had a nasty habit of returning for revenge.

36. oldal

SzAngelika>!

Paris, the FedEx deliveryman of Pleasure and Fatality.

142. oldal

SzAngelika>!

“So where’s your dog?”
“My little princess is resting in my new room. Travel is so hard on his delicate constitution.”
“Of course.” Because all vampire Tasmanian devils possessed delicate constitutions.

338. oldal

Javíthatatlan>!

“Oh, Paris.(…)How about this? Today you’re just a man and I’m just a woman. There’s no past, no future, only the present. We do what feels good. Nothing more. Nothing less.”

23. fejezet

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: Lover Awakened
Nalini Singh: Caressed by Ice
Coreene Callahan: Fury of Fire
Richelle Mead: Last Sacrifice
Bethany Adams: Exiled
Ilona Andrews: Magic Breaks
Sherrilyn Kenyon: Time Untime
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Karen Lynch: Rogue
Susan Ee: Angelfall